Şimdi Ara

Hangi marka mazot daha çok yol gider (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
39
Cevap
1
Favori
3.353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bayadır total kullanıyordum şimdi opete geçtim. sanki opetin yakıtı daha iyi. daha önce shell den totale geçmiştim. Totali demirören alınca bir katakulliler olmaya başladı sanırım.
  • Herkes opet diyor ama o kadar denedim birinin diğerinden 1 km fazla gittiğini görmedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Opet sunpet shell bp po derken

Başta bi shell i deneyeyim dedim mazotu bitirdim gittim shell den 100 tl lik mazot aldım oda bitmek üzere milletin yorumu shell nitro dizel az km. Yüksek performanslı bir mazot demişlerdi alakası yok bi kere sunpet menzili ne ise shell de aynı şundan şüpheniz olmasın aynı şartlarda kullandım ve öyle ölçtüm. Sessiz çalışır dediler ama ben öyle bi sessizlik farketmedim ama sırf sessizlik için 2. Bi kez test edicem tekrar shell nitro alacağım bu arada araç 15 model insignia.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BluePassenger -- 2 Temmuz 2017; 17:31:44 >
  • 123 kasa 1978 model d 300 mercedes var bpden alınca sanki daha iyiymiş gibi hissettiriyor ama çok bir fark yok arada ayrıca şubeden şubeye değişmez mi kalitesi
  • az yakan mazot yok az çalan istasyon var

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • vayanamvaybabam kullanıcısına yanıt
    Benim yakıt aldığım shell istasyonu bulunduğum bölgenin en sağlam shell istasyonu çok eski köklü ve meşhur bi esnaftır. Yanı sadece petrol değil başka işlerde de dürüstlüğü ile bilinen bi şirket.

• demirören den sonra total kaliteyi bozdu. sadece kendi istasyonları biraz düzgün, diğerleri kalitesiz mazot satıyor. istasyondan istasyona bu kadar fark olmamalı. kampanya dönemi iyice bozdular ben de opet e geçtim daha çok km yaptırıyor ve temiz. geçen ay evime yakın bp vardı 3 depo orayı denedim piyasadan 10 kuruş aşağı satıyordu ve 40km fazla yol iddiaları vardı. benim enjektörler hafif kaçırdığından kalitesiz mazotta yanma düzgün olmayınca hemen arıza ışığını yakıyor 2. depodan sonra sabahları yakmaya başladı bp yi de bıraktım. 11 kuruş aşağı almama rağmen yakıt tüketimi fena değildi. geçen hafta tekrar opet e döndüm. shell konusunda bir süre kullanmışlığım var ama istasyona göre yakıt kalitesi bu kadar değişken bir firma görmedim. en son kayseri de shell den doldurdum son yıllarda kullandığım en iyi mazotu. hem yakıt hem performans süperdi. normal şartlarda shell ile opet e göre 40 50 km az yol yapıyorum ama bu seferki başkaydı. evimin yakınında 2 shell istasyonu var bir tanesi az gidiyor ama performans ses olarak güzel. diğeri motoru traktöre çeviriyor ama ortalama yol yaptırıyor. opet in mazotunu eskiden hiç sevmezdim ama hemen hemen tüm istasyonları benzer kalitede. o yüzden uzun yolda sürprizle karşılaşmamak için ilk tercihim opet oluyor. 4 bin km de bir würth atıyorum depoya mutlu mesut geçiniyoruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: yunusemre8760

Opet sunpet shell bp po derken

Başta bi shell i deneyeyim dedim mazotu bitirdim gittim shell den 100 tl lik mazot aldım oda bitmek üzere milletin yorumu shell nitro dizel az km. Yüksek performanslı bir mazot demişlerdi alakası yok bi kere sunpet menzili ne ise shell de aynı şundan şüpheniz olmasın aynı şartlarda kullandım ve öyle ölçtüm. Sessiz çalışır dediler ama ben öyle bi sessizlik farketmedim ama sırf sessizlik için 2. Bi kez test edicem tekrar shell nitro alacağım bu arada araç 15 model insignia.

Hocam bende tekrardan bi fuelsave i denedim sizle konustuktan sonra net bir sekilde uzun gidiyor da istasyonda arkadas calisiyor oglum eurodiesel koy su arabaya fuelsave i koyup durma diyor, zaten eurodiesel haricinde motorin satmak yasak diye biliyorum yani oda eurodiesel oda eurodiesel :D neyse kanka denemek icin aliyorum dedim, herkesin kafasi karisik sanirim ama shell e kesin donusu yaptim sanirim nitrodan devam edecegim

• Ben en fazla kilometreyi Total ile yapmıştım,ama Demirören e geçtikten sonra bozdumu bilemem sonraları çok tercih etmedim açıkçası.Uzun menzil konusunda Lukoil de iyidir diyorlardı ama denemedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ufradirisi01 -- 2 Temmuz 2017; 22:21:58 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ben hepsinin aynı olduğuna inanıyorum ve bu inancımı yıkmak için denemeler yapıyorum ve bi türlü fark göremiyorum o kadar da inceliyorum ama nafile.

• Herkes shell nitro dizel dedi kullandım arabada partikül filtresi doldu yazdı acaba yakıtla ilgisi varmıdır

• baranoncul kullanıcısına yanıt
    Arkadaşın pompada ne doldurduğunu bilmiyor anlaşılan araştırdın sorsun euro dizel olmayan yakıt varmı yada nasıl satabiliyor euro dizel değilse

Satılan mazotların hepsi standartı karşılayan euro dizel euro nitro dizel katkılı ve daha iyi yandığı ve detarjanlı olduğu için daha çabuk bitiyor

• krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    Aynen katiliyorum hocam bende aynisini soyledim zaten arkadasa

• dizel motordur, mazot yakıttır, başlık hatalı tam citroen peugeot yazacaktım
  • Arif kullanıcısına yanıt
    Forumdaşlar alemsiniz

Düzelttim

Ama istasyonlar dada dizel yazmıyor mu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BluePassenger -- 9 Temmuz 2017; 15:41:40 >
  • Hayatımda ilk kez bi mazotun fazla km yaptığına şahit oluyorum

Lukoil ecto dizel. Yaklaşık %5 fark ediyor.

• Shell Fuelsave kullanılmalı daha doğrusu çekmeyen dizel yakıtlar az yanar.

• Bence hepsi aynı.

Bu arada son aldığım lukoil filtreleri tıkadı dahada almadım.

• bp ultımade iyidir her konudaç

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.