Şimdi Ara

eski kasamda yeni birkaç değişim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam 2006 da kendim topladığım pc de değişiklikler yapmak istiyorum pc özellikleri kısaca
    anakart//gigabyte ga81915p duo v2
    intel pen.4 3.0 3014 mhz
    ekran kartı//radeon x600x550
    ses// realtek ac97 audio
    160 gb harddisk
    anlamadığımdan size danışmak istedim benim burda yenilemek istediğim ekran kartı +harddisk anakartı değiştirmeme gerek varmı intel p 4 3.0 işimi görürmü
    az maliyetle pc yenilemek amacım en son çıkan oyunları açması pcmin örnek call of duty modern 2 gibi
    neleri tavsiye edersiniz anakarta göre teşekürler ....

• pc için sadece e.kartı değiştirmen gerekli fazla masraf etmek istemiyorsan. 4650 ya da 9500 gt e.kartı bakabilirsin. 85-95 tl arası masrafın olur. bir de ram miktarını yazman lazım. 1-1.5 gb ram olması gerekli.
  • ekran kartı olarak 9500 gt al bayağı fark olur
  • 9500 GT ve 4650 F/p olarak iyidir, masraf istemiyosan bunlardan birini al
  • quote:

Orijinalden alıntı: forvet007

pc için sadece e.kartı değiştirmen gerekli fazla masraf etmek istemiyorsan. 4650 ya da 9500 gt e.kartı bakabilirsin. 85-95 tl arası masrafın olur. bir de ram miktarını yazman lazım. 1-1.5 gb ram olması gerekli.

teşekürler dostum ram 2 gb yani benim işlemcim iimi götürürmü beni bide bu dediğin ekran kartı bu p4 uyar yani dimi en son oyunlarda açar mı teşekürler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: kuu1x

9500 GT ve 4650 F/p olarak iyidir, masraf istemiyosan bunlardan birini al

teşekürler dostum galiba gelen yorumlardan sadece ekran kartı işimi görür galiba peki alınca oyun açmama gibi bi sorun olmaz artı 2006 da yaptırdım pcyi ömrü azalan bir parçası yoktur dimi daha gidermi dayanırmı pc
  • quote:

Orijinalden alıntı: nicmik

quote:

teşekürler dostum galiba gelen yorumlardan sadece ekran kartı işimi görür galiba peki alınca oyun açmama gibi bi sorun olmaz artı 2006 da yaptırdım pcyi ömrü azalan bir parçası yoktur dimi daha gidermi dayanırmı pc

Eski işlemcim de seninkinden, iyidir ama biraz eski kaldı artık.Biraz daha götürür seni.Şu an yeni çıkan oyunları orta-düşük ayarlarda oynatır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: nicmik

quote:

Eski işlemcim de seninkinden, iyidir ama biraz eski kaldı artık.Biraz daha götürür seni.Şu an yeni çıkan oyunları orta-düşük ayarlarda oynatır.

arkadaşım bu söylediğin ekran kartlarının hangi modelleri isim olarak birde şu modeli buldum olurmu acaba leadtek-wf_9500gt-9500gt-gddr2-512mb-128bit-nvidia-hdmi-dx10-ekran-karti/
    93 tl fiyatı nasıl bu olurmu sence yada 120tlyi geçmeyecek senin önerin arkadaşım 1de bu var9500GT GDDR2 1GB 128Bit Nvidia DX10 Ekran Kartı
    bunun fiyatı 115 hangisi daha iyi yada bana uyar söyleyebilirmisin teşekürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nicmik -- 10 Mart 2010; 17:04:34 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.