Şimdi Ara

Eski Kasaya Mod (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
75
Cevap
9
Favori
4.759
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • hocam haber bekliyoruz sizden çok hoşuma gitti.
  • Üstad cok basarili bir is cikarmissin. Umarım son halini de cok geçmeden görürüz. Bu arada kulaklik askısı iş görebilir. Kolay gelsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • son halini merakle bekliyoruz
  • Herkese merhabalar öncelikle iyi forumlar belirtmek isterim ki projeyi baştan aşağı komple söktük yeniden birleştiriyoruz.İşlerden dolayı pekilgilenemiyorum ama bu gün gün içerisinde resim atacağım ve yapılan işlemleri belirteceğiz.Sistemin bu aşamaya gelmesinin sebebi ise üzerinde 2 fanlı radyatör kullanacaktık ama 380 lık radyatör e geçince sistemin şekli şemali(la hayırdır noluyok ) diyince :D baya bir kafamız karıştı.İyi forumlar dilerim tekraradan
  • Takip :)

• cey1 kullanıcısına yanıt
    Son halinin ss'ini bekliyoruz.

• kolay gelsin hocam bu kasanın beni baştan yarat programına katılması lzm hocam bittiğini merakla bekliyorum
  • Yeni fotoları bekliyoruz canavarın.

• up
  • Merakla sonu bekliyorum takip .
  • Hocam güzel gidiyor sonunu merakla betliyorum nasıl olacak.
  • takipteyim güzel gidiyor
  • takipteyiz, başladığınız kasanın durumuna göre bayağı iyi gitmiş
  • Arkadaşlar merhaba hepinize selamlar bir süredir görüşemiyorz.Gerek maddi gerek işle ilgili sıkıntılardan dolayı forumla pek ilgilenemedim.Babamı kaybetmemde işin tuzu biberi oldu bir süre bir çok şeyle ilgilenemedim.Ama ara bitti artık yarın resimler ekleyecegim.iyi forumlar dilerim.
  • Allah rahmet eylesin hocam. Kendinizi kasmanıza gerek yok. Önce ailevi işlerinizi halledip babanızı uğurlayın, dualarını okuyun. Sonrasında sakin ve temiz kafayla planlarınızı gerçekleştirin.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.