Tabiki Eski Ko Olympiada MattaF1x Die Chıarm Wardı Çok Güzel Gidiyordum Dual +8 Md Ne Demekdi O Zmanlar
İnferno Atan Şimdinin Nowa Atanı Gibiydi
WAR4BLOOD die Clan kurdum Kolluk Yaktım Emekle 68 Oldum AMA HACKED o zmandan sonra Fazla önem wermedim Oyuna Hep Andream Charı Kastım Öyle Zewk Aldım
eski knight ı hiçbirine değişmem
Tabiki Eskisi
bu yeni japkoyu nerden bulabilirim kardeş bir yardım edermisin
ee noldu eskisini geri getirebildin mi bari topici açarak?
ke hiç bi şey e degişmem gelsin private server hiç bişeyin zevki yoktu onda chitin bulan adam abi aga idi şimdi chitinliye ezik artıq kaçtı zevki
forever KE
fire drake
hiçbiri deil. knight baydı artık
KE
quote:
Orjinalden alıntı: xxIKaaNIxx
ya nasıl olurda pet olunca güzel olur anmaıyorum sizi oyun iyice silkroada benzemeye başlıcak siz czde ilk once peteme yoksa playeramı atack yapcaksınız veya asassınzı minor combo yaparken petinizlemi ilgilenceksiniz yok minorunuzla combonuzlamı bence cccokkkk dandik olur ve oynamamda illaki petli oyun istiyorsanız tek sözüm var g0g0g0g0 Silkroad OnLine.....
knighti bıraktım sırf hile hurda gırla oldugu için. aynı şeyler sıktıgı için.
silk roadı da oynadım kısa bir süre ama monotn bi oyun silkroad.
bu petler knighta yeniden başlamama sebep olabilir inşallah başlamam tekrar.
quote:
ya nasıl olurda pet olunca güzel olur anmaıyorum sizi oyun iyice silkroada benzemeye başlıcak siz czde ilk once peteme yoksa playeramı atack yapcaksınız veya asassınzı minor combo yaparken petinizlemi ilgilenceksiniz yok minorunuzla combonuzlamı bence cccokkkk dandik olur ve oynamamda illaki petli oyun istiyorsanız tek sözüm var g0g0g0g0 Silkroad OnLine.....
evet su an oyun açık arkadaşım sende merak etme cz de pet olayı yok aynı ts olayı gibi oke
Kardeş Sen Şu Japko Test Serwerin Lniki Flan werirmisn
Client Linki Register Lniki Bide Ana sitesi PLZ
quote:
Orjinalden alıntı: QuasH
quote:
evet su an oyun açık arkadaşım sende merak etme cz de pet olayı yok aynı ts olayı gibi oke
o zaman iş değşir tabi
bu client uskoya gelene kadar ...
quote:
Orjinalden alıntı: QuasH
oyun baya zevkli maradonda arena alanları war direk vs yapabilirsiniz süper yeni itemler vsvsvsvs.
kesinlikle eski ko daha iyiydi exp görevleri ile oyunun tadı kaçtı eskiden harpyde slot bulcaz diye birbirimizi yerdik şimdi harpyde adam bulamıyoruzu eski partyler kalmadı özellikle 50-60lwl arası kasacak yer arıyo artık