2005 ko yu istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
En eski ko yu istiyorum 2004
nezaman tam hizmet verdilerki
- önce herkezi bağımlı yaptılar - bir kaç sene ücretsiz oldu - şimdide pre almamız için ellerinden geleni yapıyolar
buda sorumu tabi eski knight
evet aynen en eski ko yu istıyorum goblinlerd para kasmak ıcın partıler kurdugumuz günler 1m paran olunca sevındıgımız günleri asgada werewolfları gobline inerken sol taraftakı death kngihtları ne günlerdi tyonları toplayıp twona sokan adileri
yaw kasamda 17milyon param olunca kendimi zengin sanardım offffffffffffffffff ühühühühühühühühüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü hep patyli oynardık koxper taneyle gezerdi millet oyunu sadece lvl ve para kasıp satmak üzerine odakladi maradonda worm bile koxpla kesiliyo yaw ko benm ilk göz ağrımdi niye herşey değişir hayatta bari ko atnı kalsaydi
bug,dc,lag,hile, wss yoksa şuanki gibi ii ama varsa tabiki eski ko . ayrıca o hayvanlardamı cıktı sroya benziyo oyun iice
quote:
Orjinalden alıntı: QuasH
oyun baya zevkli maradonda arena alanları war direk vs yapabilirsiniz süper yeni itemler vsvsvsvs.
ıyy silkroad gibi olmuşş peahh
quote:
Orjinalden alıntı: darksaga
quote:
2 side deil arkadaşım yeni gelecek olan jpko test server ı bence alın size ss en az 500 tane exp item gorevi var maradon şehri emcden 10 kat daha geniş
ohaaaa pet mi var yeni clientta.... ohaa süpeeer.
Acaba Japko Test serveri için üyelik nerden alabilirim?
quote:
2 side deil arkadaşım yeni gelecek olan jpko test server ı bence alın size ss en az 500 tane exp item gorevi var maradon şehri emcden 10 kat daha geniş
bişey sorucam bu japon Ko oynamak için ip değişmek gerekiyormu türkiye dnslerinden oynayabiliyomuyuz
arkadaşlar bunların hiç bir önemi yok yok yeni moradon gelicekmiş pet olacakmış hah 2 günde onuda batırırlar millet koxperlar yüzünden oynayamıyorki kaldıki yeni knightta oynayabilsin KO bu koxp işini bitirmezsse anca kendi biter kendi batar
Tabiki de KE
Tabiki eski ko önceden 7-24 apos dönerdik fln bi taraflarımız yırtardık lwl kasmak için şimdi paramun var şaçma canavarlar var ben fire drakeden den itibaren oynmadım zaten günde 3 kere kapanıyormuş oyun eskiden +7 chitinlerimiz varken baya mutlu olurduk şimdi chitin kum serverda vs..
quote:
Orjinalden alıntı: Oğuzmert
YAW topice bak tabikide FİRE DARK Eskisini özlediysen gidip private server by
adama fazla yüklenme
Koxp Xtrap cart curt FeLan oLmasa Fire Drake Derim ...
Sen az önce K.E (tabirti caizse eski knight) ne demek diyen arkaaşımız değilmisin
eski ko
knight a k.e deyken başlamıştım ilk charım şu anki k.o ya göre çoook ezikti ama her ezik savaşında en az 1k np kasıyordum 46 lwl barbar warior +6 glavem +7 fp setim +7+8 takı setimle ne adamlar kesiyodum be çook özledim o günleri :D