Knight Online Eski Playerlerindenim.Bu Oyun Çok Değişti.Bıraktım Oyunu.Çok Oldu.İyide Yaptim.Simdik Çok Mutluyum.Ama Şöyle Birşey Varki Bu Oyun Çok Değişmiş.Eskiden MD için Herkez Kapışırdı..Aaa Kime Gitti Falan Derdik..Eskiden 70 Level Olucaz Diye Cok Kasardık..Eskiden Daha Güzeldi Hersey..Eskiden ARkadaşlıklar Vardı..Eskiden Cz Daha Güzeldi..Eskiden Çok Hack Yoktu..Eskiden Dupe Bitek Cypher'de Vardı..Eskiden Herkez Exp Kasardı..Eskiden Opal İçin Yarışılırdı..Eskiden Cleaver +7 Si Olan Adam Sayılırdı..Eskiden 0000000 Vardı..Eskiden Gmler Daha Çok Onlineydi..Eskiden Oyun Daha Güzeldi..Eskiden..Ahh..O Eskiden Dediklerimiz Varya..
Knight Online Değil Artık...Real Para Hırsızlığı Online Oldu..Premiumlar Exp. Scrollar.. Ve Daha Bir Sürü Şey..Nerede Eski Knight Online??Eskiden 12 Saat Oynanırdı En Az..Simdik Herkez Oyunu Bıraktı..Bende Bıraktım..İyiki Bıraktım..Başa Bela..
ii de neden 2 konu açıorsun
doğru da neden 2 tane açtın onuda anlamadım bende
F5 Yapmamıştır
3 küsür yıl önce pazar günü saat 11.30 civarı b1 e tek attığımı hatırlarım...
oooo bunlar eskidendii
ahhh ahhhhhhhhhhh ahhhhhhhhhhh bi dah ahhh değerlendiremedik o eski günleri
önceden harpyde md için kavga çıkardı. slotta doğru dürüst yer olmazdı . şimdi ise her kes koxp ta
İlk oyuna karakterimle bir kere harpy partisine girdim priest olarak ve kısa sürede md düştü. Pazar kurmayı öğrendim 7.5m a koymuştum md yi. Gelen geçen pm atıyodu etrafımda 2-3 kişi en az Kısa sürede sattım. Ertesi gün yine harpye gittim parti kurdum şansa 2-3 hapy kestik ve md çıktı başkan olduğum için bana geldi Gittim reskill yaptım healer oldum. g3 bir clana girdim pelerin görevi için. Ben 480lik den büyük mana pot kullanmamıştım daha Clan başkanı 61 lvl +8 raptoru shell seti vardı elmoradda durduğu zaman etrafı kalabalık oluyodu Adam bana 300 tane soul verdi şok oldum. En değerli itemim abyssden çıkan +1 chitin pauldrondu. Neyse gittik göreve ben onu healliyordum lvllar düşük olduğu için baya uzun sürdü. Sonunda 300 soul bitti. Clandan biri biraz daha pot verdi ama o da dayanmadı. Sonunda heali kestim adam yattı. Sonra tüm priestleri clandan attı. Benimde 4.5m luk servetim göreve gelen orclar tarafından çalındı. Çok üzüldüm ve 45 lvlda bıraktım o karakteri
quote:
Orjinalden alıntı: ccm*
İlk oyuna karakterimle bir kere harpy partisine girdim priest olarak ve kısa sürede md düştü. Pazar kurmayı öğrendim 7.5m a koymuştum md yi. Gelen geçen pm atıyodu etrafımda 2-3 kişi en az Kısa sürede sattım. Ertesi gün yine harpye gittim parti kurdum şansa 2-3 hapy kestik ve md çıktı başkan olduğum için bana geldi Gittim reskill yaptım healer oldum. g3 bir clana girdim pelerin görevi için. Ben 480lik den büyük mana pot kullanmamıştım daha Clan başkanı 61 lvl +8 raptoru shell seti vardı elmoradda durduğu zaman etrafı kalabalık oluyodu Adam bana 300 tane soul verdi şok oldum. En değerli itemim abyssden çıkan +1 chitin pauldrondu. Neyse gittik göreve ben onu healliyordum lvllar düşük olduğu için baya uzun sürdü. Sonunda 300 soul bitti. Clandan biri biraz daha pot verdi ama o da dayanmadı. Sonunda heali kestim adam yattı. Sonra tüm priestleri clandan attı. Benimde 4.5m luk servetim göreve gelen orclar tarafından çalındı. Çok üzüldüm ve 45 lvlda bıraktım o karakteri
alemsin 4.5 lik server
Eskidendi , Keşke Bunlar Hep Geçmişe Özlem Sözleri..
Size Bir Tavsiye Şuan Ne Yapıyorsanız Zevkini Çıkarmaya Bakın İnanın Onun Tekrarı Olmuyor Vede Olmayacak ...
ben priestimle +1 +2 chıtın setle dolaştığımı bilirim..
Keske Geri Gelse..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme