Şimdi Ara

Eski KNIGHT ONLINE cıların sohbet konusu ;) (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
370
Cevap
17
Favori
17.954
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • güzeldi be hocam..lise de başlamıştım 64 lvl str prim vardı.sonra üniye başlamadan bıraktım oyun bozulmuştu zaten.ama arkadaşların dediği gibi dostlukları farklıydı oyunun..
  • 2010'un sonu gibi bıraktım.2 yılımı çaldı ama ne yalan söyliyim çok iyi yıllar yaşattı Gerçi şuanda hayatımdan memnun olmama sebebim de diyebilirim ama yine de suçlu benim.4 gblık dandik charım soyulmuştu.Ardından bi başladım abi.Chaosa girdim ve mavi kutu geldi.Ondan sonra full pazarcılıkla uğraştım.2-3 ayda 40 gb yaptım.Her chaostan mavi kutu, fosil falan kasıyordum delicesine.Günde 16 saat oynayıp lise 1'e gidiyordum 2009 yılıydı.Her neyse.Bi ara yanımda 3gb para var.Adamın teki +8cleaver koymuş.300'E tam.Alırsam 75m kar yapıcam ama almadım.Diğer itemlerine baktım.Ulan ne göreyim? +9 exp. impact.Rahat 20gbı var.Adam eline 8'i takmış, 9'u ise 8 fiyatına koymuş pazara.Tak diye çektim.Bir mutlu oldum yok böyle birşey.Mahalleden ark. ile kasıyorduk.Çocukluk ark.ım.Sonra 90gbye yakın param oldu.Neyse warrior dizmeye karar verdik.Rogue +8 full shell set, dual 8 shard ve 30gblık takı vardı normalde.Geçtik warriora.O sırada aptal kardeşim üstümdeki 800m ile bordera girdi ve yarısı gitti paranın.400 kaldı.Onunla heros valor dizdik mecburen ama taş gibi bir warrior yapmıştık.+8hb full 8 shell set falan.Maliceli koxperlara tek atıyordum.O zamanlar tek tük oluyordu koxp.Ardından birçok şey daha yaptım.Tüm server tanıdı Sonra arkadaşla mage kasmaya karar verdik +80.Bu itemleri bana vericekken, maradon townda, gitmiş başkasına trade atmış sanırsam.8 shell set, dual 8 shard, s. shieldı vermiş.Bilemiyorum artık.O mu aldı başkasıyla birlik olup, yoksa gerçekten itemler mi gitti... Ben ona 9 impactı aldıktan sonra söylemeyebilirdim de.Sonra kalan takıları paraya çevirdim.30gb oldu yine.80 warrior aldım, onu sattım 83 rogue aldım +7 fsli.Ardından onuda sattım.Andream yaptım.Oranında tozunu attırdıktan sonra itemleri sattım ve 40 gb olmuştu.Onları satacakken, internet kapandığı için kafeden oynuyordum.Knight forumuna konu açmıştım 40gb satılık diye.Ertesi gün bi baktım, hiçbir şey yok.Böylece knight maceramda bitti.Ama o 1 yıl içinde çoook şey yaşadım.2 senem gitti.Okuldan oluyordum az kalsın.Şimdi yaş 19 olacak.Çoook şey yaşadım gerçekten

• Bu konuyu gördüğüme çok sevindim zamanında çok kestim sizleri ezikler
  • Sen hala arkadaşının yanlışlıkla başkasına trade attığını mı sanıyorsun :)
  • Neler olmadı kı, 2005-2006 da başlamıştım sanırım, o gune lalet ederım keşke hıç başalamasaydım,
    Neler olmadı kı bu oyun ıçın sabahlara kadar nöbetleşe oturduk, gunlerce evden çıkmadık,asosyal olduk,tembel olduk,gelişimde eksıklıkler çektık,
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black Hawk.

Sen hala arkadaşının yanlışlıkla başkasına trade attığını mı sanıyorsun :)

Git ve yapış ensesine dostum geç değil intikam soğuk yenir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BelieveMe

Beni DH ile tanıştıran oyun. 50 level görevi için bir konu vardı onun aracılığıyla üye olmuştum.

Geçen sene Euko'da ortam çok güzeldi ama orayı da bozmuştu en son hileciler. İki tane SS bulabildim koyayım bari.

Eski KNIGHT ONLINE cıların sohbet konusu ;)

CausaMortis taniyor musun? Tugberkler felan? Warrior kasiyorlardi. Tugberk +9 elixir felan almisti o mage kasiyordu. Kuzeni warrior kasiyordu iste

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Edana yeni çıktığında sabah okula gitmeden girip bakmıştım değişik bir bölüm çıkacak diye

• iki elimde +8 lik shardlarla patosta az terör estirmedim

• ışınlanma param yoktu, cumartesi moradon'a kadar bisiklet sürdüm.

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.