Şimdi Ara

Eski laptopuma SSD takmak istiyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Üniversite öğrencisiyim evde bilgisayarım vardı Asus x555ln isimli 5 yıl önce almıştım. HDD 500gb olduğu için ve yaşından dolayı acayip kasıyor. Şimdi ben CD romu çıkarıp Caddy ile SSD takıp Windowsu ona yüklemek istiyorum. Almam gereken ssd vs. ne olmalı ne önerirsiniz. Pek bilgim yok şuanda pc de yanımda değil il dışındayım. Kalınlığı 9.5mm mi yoksa diğerini mi almam gerekir? SSD önerisi de yaparsanız sevinirim. 300 lira bütçe ayırabilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• En ucuz ssd yi al. Çok performans bekleme ama fark eder tabii ki. Sistemin genel olarak eski çünkü. Kalınlığı da kendin ölçmen gerekiyor. Netten baktım detaylı fotoları yok ürünün. Dvd var mı yok mu onu da göremedim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • DVD varmış bu arada 9.5mm sanırsam ama onun yerine yeni bir PC almaya karar verdim.

• Rapinant kullanıcısına yanıt
    Yeni Laptop almana gerek bırakmayacak şekilde güzel bir makinen var, güncel laptoplar ile eskileri arasında performans olarak pek bir fark olmaz, nedeni ise mobil işlemciler son derece az enerji ile çalışır.

Ssd ile sistemi güncellemek verilebilecek en güzel karardır, Asus k52jt 2009 üretim laptopum var , yeni sayılabilecek kasa tasarımı ve donanımı ile işimi rahatlıkla görüyor.

4 sene önce ikinci el aldım, 2 sene Hdd ile kullandım, Hdd ses çıkarmaya başlamıştı, söktüm attım ssd taktım, müthiş bir değişiklik, attan inip uçağa biniyorsunuz.

İnşallah yeni laptop almamışsınızdır , Laptopunuz gayet yeterli düzeyde performanslı çalışır. Zira ekran kartı Gt 840M gibi yeterli bir grafik kartı, işlemciler arasında %5-10 fark ancak var.

Ssd ile güncelleme tavsiye ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zn_volkan -- 31 Ekim 2021; 22:37:47 >
  • İyi akşamlar..2018 iühf WhatsApp grubuna beni dahil edebilir misiniz 0539 663 32 85 Cengiz Demir teşekkür ederim..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.