< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Eski Modeller için EMUI 12 Beta Katılım Rehberi (2. sayfa)
-
-
merhaba, My HUAWEI'de nereden güncelleme kontrolü yapmalıyız?
-
Selamlar, Servisler > Hızlı servisler > Diğer > Güncelleme yolunu takip edin.
-
Valla hala gelen giden yok ne zaman düşecek acaba
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bir kaç yerde betanın başlaması için 1000 kullanıcı gerekli diye yazıyor doğru mu?
Hayır doğru değil.
teşekkürler
Sizin modelde kaç kişi katılmış? Mate 10 pro da 142 kişide takıldık kaldık :)
mate 10 pro da 144 katılımcı toplam. sizin cihaz neydi
Mate 10 pro benim de. Sabah 142 idi :)
sol 142 sağ 143 dü. bugün 1 kişi daha katılmış 143 e 144 oldu :) ulan şu halimize bak nerdeyse güncelleme duasına çıkacağız. Merak ediyorum bozdukları kamera eskisi gibi olacak mı. Ois düzgün adresleme yapmıyor ışık koşullarında.
Merhaba, telefonum p30 lite MAR-LX1M,
Derleme no: 9.1.0.441(C94E4R1P1), önerilen tüm yolları denedim, fakat proje bende gözükmüyor, huawei türkiye yi arasak bir çözüm olur mu ki?
Mate 10 Pro'lar için ne zaman start verecekler net bir şey yok mu acaba?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erhanercan -- 25 Nisan 2022; 10:43:11 >
Cihazınız özel bir Türkiye bölgesinde. Uzun zamandır bu bölgeye güncelleme geldiğini görmedik.
-
Güncel bilgi vermemiz gerekirse, P30 lite, P smart Pro, Y9 Prime 2019 ve Mate 20 lite için EMUI 12 Beta dağıtımları başlamıştır. Mate 10 ve P20 serisi için teyidinize ihtiyaç duymaktayız.
-
Mate 10 Pro Tr cihazım. Valla hala gelen giden yok. Demek sizde de net bir bilgi yok :/
Ekip içinde Mate 10 Pro vardı, onunla daha rahat iş yapabiliyorduk fakat geçen hafta perte çıktığı için kullanıcılardan bilgi almaktan başka çaremiz yok. Size de büyük ihtimalle önümüzdeki günlerde ulaşır.
-
cihazın başına ne geldiyse geçmiş olsun valla yazık olmuş.
Cihazım emui 9.1 ve güvenlik güncelkemelerinin hepsini alıyor, ilginç bir şekilde ne emui 10 ne de beta emui 12 alamıyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X