Bildirim
Eski müzik kasetlerim yardımm.
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
şimdi önce bir kasetçalar bulman lazım... onun kulaklık çıkışını veya ses çıkışını ses kartının line in veya mic'ine takacaksın. Bunun için özel bir kabloya ihtiyacın var. Bu kabloyu hazır bulamazsın sanırım elektronikçilere hazırlatabilirsin ama. İki tarafıda stereo uç olan kablo istiyorum diyeceksin hazırlayacaklar. Ucu nasıl olacak diye sorduklarında walkman kulaklığı girişi gibi dersen doğru şekilde tarif etmiş olursun. ince jack yani.
sonra bi prg a ihtiyacın var "MP3 Audio Recorder" mesela olabilir... veya arat bi yerden bulursun audio recorder diye. Hiç olmadı bana pm at ben yollarım ilacıyla birlikte msn den... Sonra bu prg ı çalıştırıp orda işte line in e taktıysan line in 'i mic e taktıysan mic.i seçeceksin. Record'a basıp programdan daha sonra dah play e basacakasın kasetçaların. bitince de stop. işte böle bikaç deneme sonucu ses kalitesi en iyi nasılsa ayarlayacaksın bilgisayara atacaksın. Kasetçaların sesini ortada bi yerde bırakırsan daha güzel olur son ses boğulur. Ayar dediğim de bu işte...
-
teğmenim açıklamaların için teşekkürler.sonucu burdan bildiririm hayırlı geceler... -
bizde vardı bir ara kasedi koyuyorsun harici bi zımbırtıya onuda pc ye bağlıyosun adobe audıtıon sayesinde kasetlrei kaydediyosun. -
bağlantılarını yaptıktan sonra program olarak goldwave programını kullanabilirisn...
biz zamanında çok kullandık herşey mükemmel...
ama doğru ve kaliteli sesi yakalamadan tam kayda geçmemelisin yoksa ses çok patlak veya kısık, cızırtılı olabilr. -
teğmenim kayıt işlemim tamam.jet audio basic le kayıt yaptım.Şimdiki sorunum parçaları nasıl tek tek ayırıp listeliyecem kesme koparma isim verecem bunun içinde proğ gerekiyormu teşekkürler. -
quote:
Orijinalinden alıntı: taurus60
teğmenim kayıt işlemim tamam.jet audio basic le kayıt yaptım.Şimdiki sorunum parçaları nasıl tek tek ayırıp listeliyecem kesme koparma isim verecem bunun içinde proğ gerekiyormu teşekkürler.
keşke kayıt yaparken kesseydin. daha az uğraştırıcı olabilirdi. Bunun içinse mp3 cutter , mp3 splitter diye programlar var onları arat... mp3 cut , mp3 split diye işte yaz download a hangisini kullanabiliyosan dene indir... -
teşekkürler teğmenim.hallederim sağol. -
Valla bende bu işi merak ediyordum yaw.iyi oldu.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X