Bildirim
arabada müzik dinleyemiyorum, mp3'ü hangi formata çevireceğiz?
Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
mp3 olarak atıp dusuk hızada yazarman lazım. -
Audio CD çalamıyosa ne çalıyo o alet? -
öncelikle arabanda ne tür bir sistem kullandığını söylemen gerekir, bildiğimiz disc man'i dönüştürücü ile kullanabilirsin bu durumda discman in mp3 çalmıyorsa sadece Audio Cd leri okuyabilir , aracında cd player varsa hangi formatlarda çaldığını bilmen gerekir ki mp3 çalıyorlar çoğu
mp3 ü .track (audio file) a dönüştürdüğüne emin misin -
quote:
Orjinalden alıntı: NeRoBiAnCo
öncelikle arabanda ne tür bir sistem kullandığını söylemen gerekir, bildiğimiz disc man'i dönüştürücü ile kullanabilirsin bu durumda discman in mp3 çalmıyorsa sadece Audio Cd leri okuyabilir , aracında cd player varsa hangi formatlarda çaldığını bilmen gerekir ki mp3 çalıyorlar çoğu
mp3 ü .track (audio file) a dönüştürdüğüne emin misin
valla track'a çevirdiğime eminim, çünkü track yazıyordu. bugün önce başka programla wav a çevirdim sonra nero ile düşük hızda ( 4x/600kb) yazdım, yine aynı gözüküyor neyse yarın arabaya takıp bakacam, büyük olasılıkla yine çalışmayacak
-
benim arabada nero dan audio cd oluşturunca çalıyo senin alette bişey war heralde
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X