Şimdi Ara

arabada müzik dinleyemiyorum, mp3'ü hangi formata çevireceğiz?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam arkadaşlar, bilgisayarımdaki mp3 leri arabada dinlemek için hangi formata nasıl çevirmem lazım?mp3 leri normal cd ye audio cd olarak yazdım ama çalmıyor, değişik bi formatamı çevirmem lazim? yardım ederseniz çok sevinirim. saygılar...

• mp3 olarak atıp dusuk hızada yazarman lazım.
  • Audio CD çalamıyosa ne çalıyo o alet?
  • öncelikle arabanda ne tür bir sistem kullandığını söylemen gerekir, bildiğimiz disc man'i dönüştürücü ile kullanabilirsin bu durumda discman in mp3 çalmıyorsa sadece Audio Cd leri okuyabilir , aracında cd player varsa hangi formatlarda çaldığını bilmen gerekir ki mp3 çalıyorlar çoğu
    mp3 ü .track (audio file) a dönüştürdüğüne emin misin
  • quote:

Orjinalden alıntı: NeRoBiAnCo

öncelikle arabanda ne tür bir sistem kullandığını söylemen gerekir, bildiğimiz disc man'i dönüştürücü ile kullanabilirsin bu durumda discman in mp3 çalmıyorsa sadece Audio Cd leri okuyabilir , aracında cd player varsa hangi formatlarda çaldığını bilmen gerekir ki mp3 çalıyorlar çoğu
    mp3 ü .track (audio file) a dönüştürdüğüne emin misin

valla track'a çevirdiğime eminim, çünkü track yazıyordu. bugün önce başka programla wav a çevirdim sonra nero ile düşük hızda ( 4x/600kb) yazdım, yine aynı gözüküyor neyse yarın arabaya takıp bakacam, büyük olasılıkla yine çalışmayacak

• benim arabada nero dan audio cd oluşturunca çalıyo senin alette bişey war heralde
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.