|
Eski NASA astronotu: Uzay yürüyüşü sırasında boğuluyordum
-
-
uzayda suda boğulan ilk insan olarak tarihe geçerdi
-
Nasa eski astronotu
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Niye uzay fotolarında yıldız ve galaksiler görünmez?
-
kullanılan kameraların odak noktaları yakına ayarlandığı için.
Bununla ilgili açıklayıcı bir Youtube videosu vardı, izlemenizi öneririm.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Odaktan dolayı değil, diyafram açıklığından dolayı.
-
Youtube ve google da ufak araştırma ile bulabileceğiniz şeyleri buraya sormayın ama siz bilim karşıtları ona da inanmazsınız bilime inanmıyorsanız elinizdeki aletleri bırakıp mağarada yaşamaya başlamanızı tavsiye edeirim.
-
Eski Nasa astronotu >> doğrusu bu, sorun yok yani
-
niye su koyuyorsun elbisene, içmek zorunda mısın? saatlerce yürüyecek halin mi var. suyunu iç öyle giyin çık.ölecek misin susluktan. yazın sabahtan akşama oruç tutuyorum ben.bu kadar nazik olmayın kızdım gene
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Doğrusu nasa eski astronotudur.
Eski olan astronot, nasa değil…
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ryan Oreily -- 11 Kasım 2021; 0:1:46 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
belki gogıla gıcıgım burdan sormak istiyorum. Sen hangi mağaradasın?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi makine26 -- 15 Kasım 2021; 14:11:46 > -
Doğrusu "Eski Nasa astronotu"dur
Siz "Patlak otobüs lastiği" deyince aa otobüs patlamış diye mi düşünüyorsunuz?
Otobüs lastiği bir tamlamadır "patlak" otobüs lastiğini ifade eder. Tek başına otobüsü değil.
Örn: Eski satış müdürü >> burada satışın eski olduğunu anlamıyoruz. Satış müdürü'nün eski olduğunu anlıyoruz.
Selamlar
-
Eski otobüs lastiği dediğimizde otobüsün eski olduğunu anlayabiliriz.
Bu sebeple eski otobüsün lastiği kullanılırsa anlam tek olur.
Eğer lastik eski ise otobüsün eski lastiği demek doğru kullanım olur. Açılan başlıkta eski olan NASA da olabilir.
O sebeple NASA’nın eski astronotu ya da NASA eski astronotu daha doğru bir kullanımdır.
Patlak otobüs elbette olmaz fakat eski NASA olur.
Eski Cumhurbaşkanı İsmet İnönü dediğimizde, eski olan cumhurbaşkanıdır, İnönü’nün kendisi değil.
Cümleye hangi astronot diye sorarsak, Eski nasa cevabını alırız.
Sevgiler
belirtisiz isim tamlamalarında tamlayan ve tamlanan arasına hiçbir unsur giremez hocam. doğrusu Eski NASA astronotudur. otobüsün lastiği belirtili isim tamlamasıdır. o yüzden araya 'eski' getirilebilir. kol saatini düşünün. Eski kol saati dersiniz. Kol eski saati diyemezsiniz çünkü belirtisiz isim tamlamasıdır aynı başlıkta olduğu gibi.
-
Teşekkürler düzeltme için, diğer arkadaşa da teşekkür ederim. Doğrusunu öğrenmiş oldum :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ryan Oreily -- 12 Kasım 2021; 18:33:56 >
Forum kullanma mantığını bilmiyorsanız buralarda dolaşmamanızı tavsiye ediyorum. forumlar arama motoru değildir.
-
Neyi nasıl kullanacağımı kimseye soracak değilim. Kimsenin yorumunu beğenmeyip gidin mağarada yaşayın demedim. Nasıl kullanacağını iyi biliyorsan önce kendin uymalısın.
-
Forum kurallarında açıkça yazan şeye uymazsanız mağara adamı derim bu kadar basit olay ;)
-
merak ettim neymiş dediğin kural. İstediğim fikri kimseyi küçümsemeden küfretmeden istediğim şekilde yazarım. buranın sahibiysen silersin hesabı biter.
"2) Forumlarımızda, aşağılayıcı, alaycı, başkalarını küçümseyen, adminlere veya kullanıcılara saygısızlık içeren"
kendi küçük mağaranda istediğin şekilde yaşayabilirsin.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
uzayda suda boğulan ilk insan olarak tarihe geçerdi
|
Benzer içerikler
- numara sorgulama
- whatsapp gizli sohbet
- whatsapp mesaj düzenleme
- whatsapp aramaları sessize alma
- instagram uyku modu nedir
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X