Şimdi Ara

Eski NASA astronotu: Uzay yürüyüşü sırasında boğuluyordum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.641
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bence iki cümlenin de gideri var. ama iki cümle birbirinin aynısı değil. kavga çıkmadan konu kapanmış ne güzel. o kıyafetin içinde pipet ve suyun ne işi var, ben de merak ettim. o kıyafete atık su giderini de ilave etmiş olabilirler mi?  

• astronot olmak dünyanın en iyi problem çözen mühendislerinden olmayı,kriz anında hızlı ve doğru karar alabilmeyi gerektiriyor.

• su altı uzay yürüyüşü filmi çekerken diyecekti sanırım ...

• aycibin A kullanıcısına yanıt

nerede astronot olmayı hedeflediğine bağlı olarak değişir. örneğin; nasa astronotu olmak için önce başvuru yapmak ve bunun için de amerikan vatandaşı olmak zorundasın. amerikan vatandaşı olan da sevinmesin çünkü başvuranın seçilme şansı %1 bile değil. nasa 2020'de yapılan başvuruların incelemesini 2021'de tamamlarken, bir günde yaklaşık 27 kişiyi, hadi 30 kişiyi elemiş diyelim. bir günde 10 saat çalışmış olsalar, 1 saatte elenen kişi sayısı 3 olur. bu da 20 dakikada bir kişinin elendiğini gösteriyor.

en iyi problemi çözebilen, kriz anında hızlı ve doğru karar alabilecek olan bir mühendis 20 dakikada eleniyor.

neden böyle bir hesap yaptın ki? diyenler olacak. neden olsun? nasa astronotu kendisi itiraf etmiş. astronot kıyafetinin içinde boğuluyordum demiş. demek ki nasa'nın astronot seçiminden önce, diğer konularda da bazı seçimlerde bu hassasiyeti göstermesi gerekiyor görünüyor.

netice olarak, şu anlamı çıkarabiliriz. nasa'nın seçimi hikaye. en son, torbadan astronot çekilişi yapıyoruz deseydiler, bak o zaman tamam derdim.  

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.