Şimdi Ara

Eski nesil intel işlemciler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
83
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ben bilgisayar toplamak istiyordum fakat malum dolar kurundan toplanmaz oldu.Bende 2.el 4560 h110m lere yöneldim,baktım.Sonradan g4560 alırsam bilgisayarın bir zaman sonra yükseltme isteğiceğini düşünerek vazgeçtim (2 sene sonra üniversiteye gidince dizüstüne geçerim diye).Bende eski nesil ama güçlü ddr3 işlemci ve anakartlara geçmeye karar verdim.2. el sitelerini didk didik ettim (donanımhaber,sahibinden) bir türlü ne alacağıma karar veremedim. İlk başta i7 2600 düşünüyodum , sonra aklım 4. 5. nesil i5 'lere kaydı. 450 liraya i5 4440 buldum. Sizden tavsiye bekliyorum 2 sene beni çıkan her oyunu oynatacak bir işlemci tavsiyeniz var mı ? ( Ekran kartını 500 tl ye 2. el alıcağım)

• quote:

Orijinalden alıntı: alikemalguner28

Merhaba arkadaşlar ben bilgisayar toplamak istiyordum fakat malum dolar kurundan toplanmaz oldu.Bende 2.el 4560 h110m lere yöneldim,baktım.Sonradan g4560 alırsam bilgisayarın bir zaman sonra yükseltme isteğiceğini düşünerek vazgeçtim (2 sene sonra üniversiteye gidince dizüstüne geçerim diye).Bende eski nesil ama güçlü ddr3 işlemci ve anakartlara geçmeye karar verdim.2. el sitelerini didk didik ettim (donanımhaber,sahibinden) bir türlü ne alacağıma karar veremedim. İlk başta i7 2600 düşünüyodum , sonra aklım 4. 5. nesil i5 'lere kaydı. 450 liraya i5 4440 buldum. Sizden tavsiye bekliyorum 2 sene beni çıkan her oyunu oynatacak bir işlemci tavsiyeniz var mı ? ( Ekran kartını 500 tl ye 2. el alıcağım)

g5400 al

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Münebbih -- 1 Temmuz 2018; 23:26:46 >

• Anakart fiyatı+ Ram fiyatı çok fazla
  • Aklınızda hangi ekran kartı var 2.nesil i7 gayet güçlüdür. 350 400 tl ye bulunur forumdan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 450tl i3 8100 sahibindende gördüm
    370tl b360 anakart sahibindende gördüm
    ben geçen ay 2666mhz 2x4gb ddr4 ram 350tl satıyordum

görüldüğü gibi 8. nesilde toplanır... ama 500tl ekran kartı alıp 2 sene her çıkan oyunu oynamak felan yaş iş. 2 senede ortalama ekran kartı alacak para bulamıyorsan oyun oynama
  • i5-3470 i5-4690

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.