Şimdi Ara

Eski Nickimle İlgili Problem..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2006 dan beri kullandığım nicki kullanmaya çalıştığım zaman email aktivasyonu çıkıyor doğru bilgileri girmeme rağmen aktivasyon kodu mail adresime gelmiyor.2006 kayıt yaptığım adresini kullanmıyorum farklı bir mail adresi ve şifremi girdiğim halde aktivasyon kodu mail adresime gelmiyor önceden kullandığım nickim "fuujinsan" dır.

giriş yapmak istediğimde e-mail posta adresi:erolcimen81@gmail.com geliyor tekrar aktivasyon kodu yollayın diyorum fakat maile gelmiyor..

• Forumda iki adet hesabınızın olmaması gerektiğini hatırlatırım. Bundan sonrası için hangi hesabı kullanmak istiyorsunuz?
  • tabiki eski hesabimi kullanmak istiyorum...."fuujinsan"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kenshinta -- 6 Ekim 2010; 12:07:30 >
  • Şimdi diğer hesabınızla giriş yapmayı deneyiniz. Sorun olmaması gerekiyor. Bilgi verdiğinizde bu hesabı kapatacağım.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • tessekur ederim sorun giderilimis..
  • İyi günler bu nickle pm atma sorunun var önceki nickim için girdiğim telefon numarası kayıtlı olduğundan bu nick ile telefon numarami kullanamiyorum bu yüzden pm atamiyorum ilgilenirseniz sevinirim...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.