Şimdi Ara

Eski oyuna ozlem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler bence eski oyun bundan cok daha iyiydi .... hem oyun içerigi hem eslant olayı... ve gecen oyunda bu oyun gibi hile olaylarıda olmuyordu ... şimdi nova atmayanlar ezik durumunda kaldı... gercekten cok acı ... ben oyunu bırakacagım herkese ii lwl kasmalar...

• "EWET çok dogru ama şükür KE ye de"

• 15 dk içinde nova atan 3 civciv gördüm...
  • AAAH AH ESKİ ESLANT GÜNLERİNİ ÖZLEDİM BEEE KE ÇIKMASAYDI ŞİMDİYE LVL 57 DİM EN AZ!!! KE ÇIKTIĞINDAN BERİ 1 LVL ATLADIM
  • eski K.Oda 50 olmustum K.E de mageler cok zayıflatıldı haksızlık............................
  • insallah duzelır yenı patch da hepsı gıdecek denıyor ama bakalım oyun ya bu acıklarını kapatır yada oyun tamamen bıter cunku ke cıktı cıkalı oyunu bırakan sayısı cok fazla
  • bende oyunu dün bırtaktım.tam arkadaşın dediği gibi baktım herkes nova atıyo...bende yaptım 5 10 dakka derken noluyoruz dedim hiç zebvk vermemeye başladı herkeste nova...buffçı bile hayvan gibi buff veri
    yo..hemde civciv bu.oyunu bırakıyorum çünkü oyunuartık hiç zevk vermemiyo banaı..yeni sürüm çıktı ne değişti sizce sadece dc oplmuyoruz diğer herşey aynı...ben o kadar didindim sağlam bi clan bulm diye..sonunda cyperda "heaven" clanına girdim ve sonuca bakın...oyunu bıraktım :))) ...clana qyit derken "oüğluk sen iimisin" diye içimde bi ses ....neyse herkese ii oyunlar...bu knight online formuna SON MESAJIMDIR

• ewet beyler bende bırakmıs bulunuyorum herkese ii oyunlaR......
  • Bırakmayın oyunu abi!!!!!!!!
    Bu bir sunucu suçudur adminler yüzünden oyunu bıraksaydı herkez varya
    ohooooo ooo oyun serveri açlıktan kapanırdı bea...
  • Arkadaşlar fikrinize saygı duyuyorum ben de çok soğudum ama bu son patch bekliyorum belki düzelir diye

Bir umut işte
  • bu tipleri abbyse sıkıştırıp kesiyom tadından yenmeiyo valla
    quote:

Orjinalden alıntı: by_ram

15 dk içinde nova atan 3 civciv gördüm...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.