Şimdi Ara

Eski Oyunlar Hakkında

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • EA Store ve Activision Store da eski oyunlar satılmıyor ben bu firmaların eski oyunlarını internetten indirsem onlara bir zararı dokunur mu?

• Bu konu hakkında geniş bilgisi olan var mı?
  • http://www.gog.com/catalogue

Bir iki oyun satın aldım. Oldukça iyi bir site bence...
  • quote:

Orijinalden alıntı: GT6

http://www.gog.com/catalogue

Eski oyunlarda destek olmuyor bildiğim ayrıca satacakları oyun orjinal mi oda belli değil benim merak ettiğim bu kendi mağazalarında satmadıkları eski oyunları ben indirip kullansam onlara herhangi bir zararı dokunur mu?
  • Dokunmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cihathalitt

Dokunmaz.

Saol onlara mail atıp ayrıca sorayım mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amaç123

quote:

Dokunmaz.

Her ihtimale karşı içinizin rahatlaması için sorun.
  • quote:

quote:

quote:

Dokunmaz.

Her ihtimale karşı içinizin rahatlaması için sorun.

Saolun google çeviriden elimden geldiği kadar ayarlayıp sorucam merak ediyorum ne cevap vericekler
  • quote:

quote:

Eski oyunlarda destek olmuyor bildiğim ayrıca satacakları oyun orjinal mi oda belli değil benim merak ettiğim bu kendi mağazalarında satmadıkları eski oyunları ben indirip kullansam onlara herhangi bir zararı dokunur mu?

Destek olmuyordan kastın yeni işletim sistemleriyle uyumsuzluk ise bu konuda bir arayüz kurmuşlar bütün yeni işletim sistemleriyle uyumlu çalışıyor, en sevdiğim yönü buydu. Bilmiyorum açıkçası orjinal mi ama telif hakkı vs ödenmiştir heralde ki parayla satıyorlar.

Senin esas sorunu ise çok anlamadım. Ne tür bir zarar olabilir? Adı üstünde eski oyun, hem de binlerce insana paylaşıma açılmış sen yüklemezsen ötekiler yükleyecek...Vicdan diyorsan da neler neler olurken takılma buna derim ...Yükle gitsin...

• quote:

quote:

quote:

Destek olmuyordan kastın yeni işletim sistemleriyle uyumsuzluk ise bu konuda bir arayüz kurmuşlar bütün yeni işletim sistemleriyle uyumlu çalışıyor, en sevdiğim yönü buydu. Bilmiyorum açıkçası orjinal mi ama telif hakkı vs ödenmiştir heralde ki parayla satıyorlar.

Senin esas sorunu ise çok anlamadım. Ne tür bir zarar olabilir? Adı üstünde eski oyun, hem de binlerce insana paylaşıma açılmış sen yüklemezsen ötekiler yükleyecek...Vicdan diyorsan da neler neler olurken takılma buna derim ...Yükle gitsin...

İlk başta yanlış anlamışsınız uyumsuzluk değil sorun bu eski oyunları satmıyorlar mağazalarında yani üretimi yapılmıyor bu oyunlardan kar etmiyorlar ben indirsem bir zararı olmaz diye düşünüyorum.

• ea games müşteri hizmetleri ile yazışmam şöyle ben pek bişey anlamadım sanırım eski oyunları indirmeme izin verdi birde sizin yorumunuzu almak istiyorum anlayabilen var mı?

AlvinThanks for contacting EA Customer Experience, my name is Alvin. How may I assist you today?
    youHello
    youHello, I do not know English. I can speak Turkish. Old games do not have your store. I live in turkey. There are sites that sell many of the old games, but games is not clear whether the original. Would you excuse me download old games? I'm writing a google translation in. Thanks.
    AlvinJust to make sure I understand you correctly, you want me to provide you the download for the game you wish to have because you are not sure if the one you are seeing on the other websites are authentic copies of the old games. Am I correct?
    younot sold in your store old games you want to download old games you allow EA games? you was able to express myself?
    AlvinI am sorry for that, but if the game is no longer available in Origin, then I am afraid we no longer offer them for sale.
    youI want to allow you to download old games
    youDo you allow?
    AlvinThe only way you would be able to download the games is if you purchase the game code for the game. The code comes with a purchase of a game. However, if the game is no longer available in Origin, then you won't be able to purchase that code that you'll be needing to download the game.
    AlvinTo simplify, no game in Origin.com, no code. No code, no download.
    youCan I download my copy of the game, for example?
    youanother site
    youDo you allow?
    AlvinYou may try that if you wish, but I have to remind you that should anything go wrong, we won't be able to offer support.
    youorjinal olmayan oyunu
    yousorry
    younon-original game
    AlvinYou are free to try other sites offering the old games. However, you can try them at your own risk. We won't be able to offer support should something go wrong with the download.

• Yazışmayı yorumlayabilecek var mı?
  • Bunu deneyebilirsiniz ama biz destek sunamayız diyor. Olası riskleri göz önüne alarak deneyin diyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alikiziltoprak

Bunu deneyebilirsiniz ama biz destek sunamayız diyor. Olası riskleri göz önüne alarak deneyin diyor.

Yani indirmeye izin veriyor ama oyunla ilgili herhangi bir sorun olursa destek vermeyiz diyor?
  • Kardeş çok tehlikeli bir iş bu yapmaya çalıştığın ,hiç bulaşma derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: POLATAGA

Kardeş çok tehlikeli bir iş bu yapmaya çalıştığın ,hiç bulaşma derim.

Ne alakası var ea games mağazasında eski oyunlar satılmıyor müşteri hizmetlerine sordum indirebilirsiniz diyor yani izin veriyor vicdanım rahat mağazada olmayan eski ürünleri indirebilirim
  • Bir kod satın almak şartıyla indirebilirsin diyor. Ama Originde bir çok oyunun kodu yok. Kod yok o zaman indirme de yok diyor.

Sen de demişsin ki, başka siteden edinebilir miyim?

Onlar dademiş ki, destek vermeyiz. Ayrıca bunu yapmak sizin sorumluluğunuzda diyor. Yani açık açık git indir demiyor. Ama satışta da değil. Bu yüzden indirme de demiyor. Yani sana bırakmış olayı benim anladığım kadarıyla.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: POLATAGA

Kardeş çok tehlikeli bir iş bu yapmaya çalıştığın ,hiç bulaşma derim.

Ne alakası var ea games mağazasında eski oyunlar satılmıyor müşteri hizmetlerine sordum indirebilirsiniz diyor yani izin veriyor vicdanım rahat mağazada olmayan eski ürünleri indirebilirim

Olur mu ea le kontağa girmişşin birkere..
  • quote:

Bir kod satın almak şartıyla indirebilirsin diyor. Ama Originde bir çok oyunun kodu yok. Kod yok o zaman indirme de yok diyor.

Onlar dademiş ki, destek vermeyiz. Ayrıca bunu yapmak sizin sorumluluğunuzda diyor. Yani açık açık git indir demiyor. Ama satışta da değil. Bu yüzden indirme de demiyor. Yani sana bırakmış olayı benim anladığım kadarıyla.

İndiremessin yasak demiyor ama değilmi sana kalmış ne istersen yap diyor
  • quote:

quote:

Bir kod satın almak şartıyla indirebilirsin diyor. Ama Originde bir çok oyunun kodu yok. Kod yok o zaman indirme de yok diyor.

İndiremessin yasak demiyor ama değilmi sana kalmış ne istersen yap diyor

Eh, seni korsana teşvik etmeden izin vermeye çalışyor diyelim.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.