Şimdi Ara

Eski Oyunlar Xp'de nasıl oynanır

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bende Need For Speed serisinin High Stakes oyunu var. Ancak makinemde xp Pro. kullanıyorum. Makineye sorunsuz kuruluyor ancak oyunu çalıştırmak istediğim zaman bu işletim sisteminde çalışmaz diyor. Bir çaresi yokmudur bunun.

• evet yaa bende viper racing hastasıyım ama şimdi tek oyun için win98 mi kurayım??
  • Ya viper racing in çalıştırılma metodunu hatırlamıyorum da nfs 4 ü ben oynuyordum 2 ay öncesine kadar onun için nfs 4 ün bir yaması var xp pro da sorunsuz çalışsın diye onu kurman gerekiyor hatta internetten bulduğun arabaları oyuna da yükleyebilirsin ama nfs 3 de olduğu gibi araçları direk atamıyorusunuz nfs 4 te maalesef. İlla bir aracın yerine koymanız gerekiyor bende beğenmediğim araçların yerine viper koymuştum zaten Yamayı ara eğer bulamassan bana pm den bulamadığına dair bir mesaj yolla ben sana upload ederim
  • Eski oyunları XP'de çalıştırabilmeniz için patch'ler vardır ve genelde xp patch adı altında sürülür. Fakat bu patch'ler malesef her zaman işe yaramıyor.

quote:

evet yaa bende viper racing hastasıyım ama şimdi tek oyun için win98 mi kurayım??

makineye Virtual PC tarzında bir program kurup (microsoft şu an ücretsiz dağıtıyor[31MB]), bu programla eski işletim sistemini çalıştırıp(örn win98) bu oyunları orada çalıştırmayı da deneyebilirsiniz. (Bunu denemedim ama düşününce mantıklı geldi)
  • Yok Doğru söluon kardeş virtual makinayı kurunca windowns 98 yüklersizi işlemcinizde kuvvetli ise tam olur Valla
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.