Arkadaşlar yıllarımı verdiğim cod2 oyununu arkadaşlar arası oynamak için tekrar yükledim 5 sene sonra ve yepyeni bi sistemle yüklediğim oyunda uyumluluk sorunlarım oldu. İnternettende yardımla o sorunu çözdüm açtım ancak oyunda en düşük grafiklerde bile 120 130 fps gibi saçma düşük rakamlarla karşılaştım. Eski laptopum dual core 2.0 ghz 2 gb ram 512 mb bi ekran kartına sahipti.(modelini hatırlamıyorum 7200gt gibisinden birşeydi). Şu anki sistemim i7 3537u 2.0 ghz 8gb ram 4 gb gt740m ekran kartım var. ben Eski sistem ile 250 fps sabit alırken bununla 120 fps alabiliyorum. Fps cfg denedim pcye format attım sonuç değişmedi sonra güncel olan VGA driverını sildim. oyunu onboard intel hd grafik 4000 le açtım ve fps 160 170lere çıktı yani ekran kartım eksi bi performansa yol açıyor. Bunu nasıl aşabilirim en azından 250 sabit almam lazım yardımlarınızı bekliyorum her fikre açığım arkadaşlar. Sistem : intel i7 3537u 2.0 ghz işlemci 8 gb DDR3 ram 4 gb Nvidia gt740m 128 bit DDR3 ekran kartı 1 tb hafıza 1366*768 çözünürlük
güzel bii ddr5 ekran kartı al küffetli düzelir :D
Laptopta oynuyorum dostum ama cod2 için ddr3 ün hayli hayli yetmesi lazım ki bu ekran kartıyla tüm güncel oyunları medium high ayarında oynuyorum ben mevcut sistemde çözüm arıyorum
Aldığın fps yeterli dostum zaten 60 ve üstünü laptopun gösteremiyordur.
Hocam 8 yıldır oynuyorum ben bu oyunu tüm sistemlerle tüm laptop masaüstleriyle oynadım ben bu oyunu bu sistemi bırakın yarısı fps ile bile 250 yi rahat görüyordum ben. 60 üstü belki takılmadan oynatır ama profesyonel bir oyun çıkarmanıza direk engeldir.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme