Şimdi Ara

eski pc ye ne yapabilirsiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bende eski bir exper var 2000 den falan kalma 3.pc ve cok para harcamak istemiyorum.özellikleri:

İntel pentium 3 800 mhz
    20 gb harddisk
    320(256+64)megabite 133 mhz ddr1 ram

bilgisayarcı onarim için 200 tl istemis bence fazla istemiş 140 tl ye sistemin biraz yükseltip açılabilecek birşey olmasını istiyorum neleri onerirsiniz pc yanımda deil ve özelliklerden emin

Cevaplariniz için tessekkur ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Fikri olan bir arkadaş yokmu

• Bu sisteme yapicagin hic bir takviye seni memnun etmez hocam tavsiyem bu parcalari elden cikarip bastan pc toplaman olur

• Unborn a katılıyorum.

• Tek olanak download pc olabilir tabi emin değilim ben o zamanki p3umde oyun oynayabiliyordum :)

• Ben de Unborn'a katılıyorum. Benim amca oğlunun da 2000'den kalma P4 işlemcili PC'si vardı. Birkaç ay önce PSU'su kıvılcımla çıkartarak ve patlayarak imha olduktan sonra sistemini yeniledi. Senin de öyle yapmanı öneriyorum. Özellikle de AMD'nin işlemci ve anakart fiyatları oldukça uygunken, bundan yararlanmanı tavsiye ediyorum. Bunun için şurada konu açacak olursan, sana mantıklı öneriler gelecektir:http://forum.donanimhaber.com/forumid_475/tt.htm

Veya ikinci elden toplarsan daha da ucuza gelir sana.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bocekgrafik -- 15 Kasım 2012; 10:09:43 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.