Şimdi Ara

Eski peugeotcular burdamı 106 GTİ sorun

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar öncelikle 106 gti ile uzaktan yakindan alakasi olan kişiler benim durumumu daha iyi anlayabilir

Arkadaşlar 99 model 106 ti aracımda çözemediğim bi sorun var ve daha önce tecrübe etmiş arkadaşlar varsa bana nokta atışı yapmamda yardımcı olabilirlermi ?

Sorun veya sorunlar şunlar.
    Aracımı akşam stop edip park ettiğimde sabaha kadar durduktan sonra sabah ilk marşta neredeyse yarım marşta araba çalışıyor.Araba çalıştı tekrar stop edip hemen bastığımda yine tak tek marşta çalıştı.Fakat arabayla biraz gittim dolandim biyere çektim stop ettim ve 1 2 saat biyerde takıldim ciktim.Tekrar marş basinca araba 5 6 marşta çalışıyor (gaz pompaliyarak) çalıştıktan sonra sanki benzin biraz boğuk gibi gelip rolenti yukari asaga gidiyor sonra hemen toparliyor.

Bununla birlikte bağlantili olduğunu düşündüğüm bi durum daha var.Oda arabayla düşük devirde giderken herhangi bi sorun yokken biranda araci redline seviyesine getirip (yolda giderken) daha sonra ani debriyaja basip aracin uzerindeki gücü geri cekince arac stop ediyor ve daha sonra hemen marşa bastığımda arac gaz vermeden çalışmiyor.Gaz verince çalışıyor fakat rolentide durmuyor (boğulmuş gibi) stop ediyor.Biraz bekleyip arabayi çalıştırınca rolenti normele dönüyor.

Krank sensörü değişti,benzin pompası değişti, kelebek temizlendi,makinaya bağlatildi, ısı sensörü değişti.Sorun yine aynı sürekli sağlam parçaları deneme yanilma yontemiyle cozmeye calisan ustalar olduğu için ve bi dünya bosuna yapilan işe para istedikleri için onlarinda çözemediği bi konuyu belki burda daha once yaşayan olmuştur ümidiyle paylaştım umarim kesin bi sonuca ulaşırız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kalisver valfi ve debimetreye bak derim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kelebek konum sensörüne(tps) bakın

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.