Bir acayip oldum zaman ne akdar çabuk geçmiş.. 2007 yazından başlıyor çünkü ondan önce sık sık temizlerdim. Keşke temizlemeseymişim Bi göz gezdirin derim
2005 den kalma pm ler var bende de :D Eski konuları okumak yada eski özel iletileri okumak güzel oluyor. < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
quote:Orijinalden alıntı: aSSembLy2005 den kalma pm ler var bende de :D Eski konuları okumak yada eski özel iletileri okumak güzel oluyor.quote:Orjinalden alıntı: aSSembLy 2005 den kalma pm ler var bende de :D Eski konuları okumak yada eski özel iletileri okumak oluyor. ne oluyor
quote:Orijinalden alıntı: cause_of_deathquote:Orjinalden alıntı: aSSembLy 2005 den kalma pm ler var bende de :D Eski konuları okumak yada eski özel iletileri okumak oluyor. ne oluyor Alıntıları Göster "Güzel" oluyor
quote:Orijinalden alıntı: aSSembLyhatalarımla kafa yapmayınız lütfen Alıntıları Göster Aman efendim ne haddimize
quote:Orijinalden alıntı: çaaariAman efendim ne haddimize Alıntıları Göster 2004 ocak ayından kalma pm'ler vardı, 2 ay önce falan temizledim, en yenisi mart 2007 şimdi
quote:Orijinalden alıntı: greenhell2004 ocak ayından kalma pm'ler vardı, 2 ay önce falan temizledim, en yenisi mart 2007 şimdi Alıntıları Göster 8 ekim 2006'dan beri dokunmamışım
quote:Orijinalden alıntı: kelcik8 ekim 2006'dan beri dokunmamışımAlıntıları Göster inanmıyorum kemalton gülmememiş bir konuda
quote:Orijinalden alıntı: çaaariinanmıyorum kemalton gülmememiş bir konuda Alıntıları Göster he laaa eskiden güzeldi.
Kimden: akaras Kime: çaaari Tarih: 28 Mayıs 2007; 21:17:18 Başlık: Cevap: lfkfklf tipten kaybettin. kaybol.
quote:Orijinalden alıntı: çaaariKimden: akaras Kime: çaaari Tarih: 28 Mayıs 2007; 21:17:18 Başlık: Cevap: lfkfklf tipten kaybettin. kaybol. O zaman bile bana asılıyormuşsun.
quote:Orijinalden alıntı: Cehennemden_Cennete Alıntıları Göster gülmeyi unutmuşum gülmeyi unutan şu halimize,dön ne olur bir uzaktan bak
quote:Orijinalden alıntı: kelcikgülmeyi unutmuşum gülmeyi unutan şu halimize,dön ne olur bir uzaktan bakAlıntıları Göster hadi herkes bi tane koysun
quote:Orijinalden alıntı: çaaari hadi herkes bi tane koysun Alıntıları Göster Çok uzun bir mesaj olmuş