Şimdi Ara

eski pokemonvortex ruhunu canlandırmalıyız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
926
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bir zamanlar forum pokemoncrater akımının etkisindeydi ve sürekli olarak aktif paylaşımlar takas ya da karşılaşma konuları açılıyordur. bence gene böyle bir şeyler yapmalıyız. herkes ayrı bir oyun oynuyor. bence oyunun içinde rekabet olursa daha keyifli olabilir ve sizde kendi düşüncelerinizi yazın lütfen foruma hareket gelsin.

• Eski Pokemon Vortex ruhunu teslim edeli çok oldu.
  • sen öyle san :)
  • bu arkadaş inanmıycak fakat öyle :)
  • Knight Online bölümünü bile geçmişti burası
    Ama bunlar sadece geçmişteki bir anı olarak kaldı
  • quote:

Orijinalden alıntı: AlbertEinstein

Knight Online bölümünü bile geçmişti burası
    Ama bunlar sadece geçmişteki bir anı olarak kaldı

ben göremedim
  • Crater'in kapandığı yılın yaz mevsimi buralar coşmuştu. Günde 150-200 mesaj attığımı hatırlıyorum. Herkes trade pazarlığı, live battlelar, turnuvalar, expli pokemonlar falan

• quote:

Orijinalden alıntı: ank_yer_6

Crater'in kapandığı yılın yaz mevsimi buralar coşmuştu. Günde 150-200 mesaj attığımı hatırlıyorum. Herkes trade pazarlığı, live battlelar, turnuvalar, expli pokemonlar falan

• Arkandayım Tayfun abi. Elimizden geldiğince , ne yapabiliyorsak yapalım.
  • Bu tür şeyler çok denendi. Hiçbir faydası olmadı ne yazık ki. O dönemim Pokémon Oyuncuları (bende dahil) büyüdü. Kocaman adam oldu. Zannetmiyorum ki gelip burada Pokémon oyunu oynasınlar.
  • Mümkün değil artık.
  • Bir ara crater oynuyordum anılar canlansın diye sonra kapandı az vortex oynadım sonra iptal.
  • Öyle bakim derken denk geldim harbi baya oldu kapanalı dedikleri gibi buralar eskiden craterdi.

yih_hu battle ?
    varmı live battle
    nemesisin turnuvaları ah ulan ah.
  • Tek katıldığım turnuva Mr. venasaurdu o turnuvası sırasında zaten tüm pokemonlarım çalınmıştı kimin yaptığını hala bilmiyorum. geçenlerde öyle bi yeniden başlayayım dedim vortex'e cratere çok yakın bir grafiği var. yakın zamanda live battle'ninde gelceğini düşünüyorum. sonsuza kadar böyle kalacak değilya işte o zaman eski günler geri döner bence..
  • Valla crater zamanları güzeldi oynuyoduk kapandı şok olduk falan filan arada giriyorum o tarz oyun var mı diye ama oyunların hepsi çöp.Yaşda aldı başını
  • vortex ruhu burada canlı:
    www.piplupslake.com
    tüm dh 2011 yılının yaz sonuna doğru buraya taşındık
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.