Bildirim
Eski Pro mu, Yeni orta segment mi? 'Anker Liberty 4 NC'
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Çöp
-
Alınır. Hâlâ âşık olduğum kulaklıktır.
-
Anker liberty 4 nc modelini aldım. Ses olarak kesinlikle eksiği yok. Çok iyi bir kulaklık ama kulaklığı kutudan çıkarttığında kulaklık 10-15 dk Sonra kulaklık kapanınca bu sefer kulaklığı tekrar kutuya koyup çıkartman gerekiyor. Basılı tutarak açılmıyordu. Kulaklığı iade ettim. (amazondan almıştım)
-
Beğenenler illaki vardır ama iyi bir kulaklık değil (kullandım 3 ay kadar). kulak-içi silikonu şeffaf çünkü hemen altına sensörleri koymuşlar, illa ki şeffaf silikon takmalısınız yoksa taktığınızı anlamıyor ve bir sürü sorun.
Ses profili çok parlak, tizler fazla yüksek, mid çok düşük, bass yüksek. Doğal olmayan bir ses veriyor, sony veya senheizer kualklıkla tak çıkar karşılaştırdık 4 arkadaş ile, fark o kadar bariz ki.
Pil süresi iyi, bağlantı kalitesini yüksek bit'e alırsanız maalesef dışarıda sürekli kopuyor, evde ve sabit olmanız gerek.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X