Şimdi Ara

Eski Pro mu, Yeni orta segment mi? 'Anker Liberty 4 NC'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Bu videoda ANC'li Anker Liberty 4 NC TWS kulaklığı, eski ama üst segment Liberty Air 2 Pro ile kıyaslıyoruz. Form, mikrofon, ANC, ses kalitesi, kullanım süresi, tüm detaylarıyla karşılaştırdık.

🛒 Satın almak için:

Anker Liberty 4 NC

Anker Liberty Air 2 Pro

• Çöp

• Alınır. Hâlâ âşık olduğum kulaklıktır.

• Anker liberty 4 nc modelini aldım. Ses olarak kesinlikle eksiği yok. Çok iyi bir kulaklık ama kulaklığı kutudan çıkarttığında kulaklık 10-15 dk Sonra kulaklık kapanınca bu sefer kulaklığı tekrar kutuya koyup çıkartman gerekiyor. Basılı tutarak açılmıyordu. Kulaklığı iade ettim. (amazondan almıştım)

• Beğenenler illaki vardır ama iyi bir kulaklık değil (kullandım 3 ay kadar). kulak-içi silikonu şeffaf çünkü hemen altına sensörleri koymuşlar, illa ki şeffaf silikon takmalısınız yoksa taktığınızı anlamıyor ve bir sürü sorun.
    Ses profili çok parlak, tizler fazla yüksek, mid çok düşük, bass yüksek. Doğal olmayan bir ses veriyor, sony veya senheizer kualklıkla tak çıkar karşılaştırdık 4 arkadaş ile, fark o kadar bariz ki.
    Pil süresi iyi, bağlantı kalitesini yüksek bit'e alırsanız maalesef dışarıda sürekli kopuyor, evde ve sabit olmanız gerek.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    realme gt 2 mi Mi 12 lite mı?
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.