Şimdi Ara

Eski Püskü kasama takviye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Konuyu overclock kısmına açmıştım birde buraya soğutma sistemini ekliyeyim dedim daha iyi sonuç alırım hemde sürkilasyon için yardım edersiniz dedim.

kasamın ön kısmında hava giriş kısmı yok fakat 4 adet dvd yerinin 3 ü boş oraya bir fan ekleyebilirim diye düşündüm birde yan kapağa 200 mm lik fan ekliyeceğim alttaki SSlerde yapmak istediğimi gösterdim umarım anlatabilmişimdir. birde bu işlemci macununa ilk orjinal olanı en kalitelisidir deniyor fakat alalı işlemciyi 3 sene oldu yenisini sürmek gerekirmi 3ghzye overclock yapıcam inş

tabi bu işlemlerin ilki olarak kasayı temizleyeceğim merak etmeyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cyaßß -- 23 Haziran 2012; 18:35:31 >

• En temel 2 tavsiyeyi ben söyleyeyim:

1) Kasan çok pis. İyicene bir temizle.
    2) Macununu değiştir! 3 sene çok uzun bir zaman
  • fanların yerleşimi güzel bence.ön tarafa takacağın fanın altta yada üstte olması öyle dağlar kadar fark yapmaz zaten.

macun konusuna gelince en kailtelisi ilk olan kim dediyse fena sallamış..macunu değiştirmen faydalı olacaktır.
  • önce iyi bir temizlik yapmalısınız.
    ekran kartının fanının üzerine kasa fanlarından yerleştirebilirsiniz.Bir de sunbeam ccf alın.rahat 3 ghz'nin üstüne çıkarsınız.ama sunbeam ccf'nin bellek slotlarının üzerine gelip gelmediğine bakın ondan sonra alın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu gün alışverişimi yaptım fanları çalıştırdım fakat takıcak yerleri ayarlamam gerek eski fan + 120mm lik bi fan taktım 200 mmlik fanda beni soğutuyo termal macunları değiştirdim sevinçten ağlıyabilirim pc boşta iken 60 derece olan ısı 44 e düştü :) işlemcide boşta çekirdek 1 41 çekirdek 2 32-33 geziniyo
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.