Şimdi Ara

Eski sarnıcı nem sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yeni bir ofis kiraladık, zemin katında oda şeklinde 7m2 bir sarnıç var,penceresi yok, tarihi bir bina tuğla kaplı, ve üstüne eski kiracı su kes yapmış, 1 senedir kullanılmadığı için rütübet yapmış,su almış, çünkü sarnıcın üstü bina dışına bahçeye denk geliyor ve pencere yok hava almıyor.

Ofis diktörken şeklinde ön kısa kenar giriş kapısı pencere, arka kısa kenar sarnıç, kapı harici kalan 3 duvarda pencere yok. Genel özellikler böyle.

Nem ölçer koydum 20 dk sonra yüzde 70, 40 dk sonra yüzde 74 nem ölçtü. İstanbul beyoğlu bölgesi. Ben burayı kullanmak istiyorum. Çünkü çok güzel. Ama nemden ötürü içeride nefes almak zorlaşıyor. Ne yapmak gerekir? Klima koyabilirsem motorundan ötürü ofis içine koyabilirim ancak bu klima sarnıç içi’nin nemine etki eder mi? Sarnıç içine koyamam motor koyacak yer yok ve küçük. Nem alma makineleri varmış. Bunlar işe yarar mı? Veya bi öneriniz var mıdır?

Şimdiden çevaplarınız için teşekkür ederim. Herkese sağlıklı günler dilerim.

Eski sarnıcı nem sorunu

• Çok ilginç değil mi, evin altında neden bir sarnıç var? Suyunu boşaltın gitsin, sarnıcı kim kullanıyor bu devirde. Çok merak ettim şu sarnıcı.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.