arkadaslar ben bu servarda yaklasik 8 aydir oynuyorum. oyuna gm olarak basladim ve suan adminim. gelen herkese bizzat yardim edecegim. baslangicta herkese 32000 point veriyorum.
ayrica serverda para ile point alma set alama gibi olaylarda var. server kolay kolay reset yemez reset yesede para ile alinan hersey geri geliyor. hepinizi bu guzel servera beklerim. ayrica yakinda zoru sevenler icin 50x bir server daha acilacak. 1 ay icinde 1200 player ayni anca oynayabilecek. (lorenciada 100 kiside olsa 0 lag )
ayrica server kasamiz pentiumd 3.00 5gb ddr2 ram. daha ii si yok sanirim
mail=man_jaq@yahoo.com
msn=man_jaq@hotmail.com
ben indiriom suan bakalım nasılmış.
ya maden adminsin benim accountta en başta dl yi açsana.
türklere kıyak yap.
ya bu client inmio.
ben mi yapamadım.sitede bişi var.
sorun sitede ise clienti upload edersen sevinirim.
versiyon nedir???
inmiooooooooooooooooo
quote:
Orjinalden alıntı: El Mariachi
versiyon nedir???
+1 Selam bu arada kanki nassın
version:1.1e
de inmio
evet haklisiniz yonlendirdigimiz site ile ilgili bir sorun var suan. normalde bedava olarak indirmesi lazim suan izin varmio. sakarya veya izmit cevresinde oturan arkadaslar varsa elden ulastirabilirim.
tabiyki yapiyorum kiyak zaten. siz gelin size her turlu kiyagi yaparim. ama bana mail atmaniz lazim yada oyunda bulacaksiniz indirebildiginiz zaman. COADMIN yada ManJaQ olarak bulabilirsinizç
kardes ben geldimde sana nasil ulasicam burdaysan cvp yaz bi yaww msninide ekledim ama acik deil
atıyo adam ya bırak
arkadaslar yahoo mu ve msn i verdim bana ulasmaniz cok kolay gunde en az 10 saat online im.
manyaq bu serverin versiyonu ne kardes solede gelelim bizde
olum siz inmio diosunuz ama değil inmemek siteye bile girmiyo ne buya yoksa site tadilatda mı söleyin bende girerim he bu arada o 32.000 point fazla değil mi yoksa bana mı öle gelio çünkü ben uzun zamandır mu oynamıyom en son ravenin serveri olan MU Anadolu yu oynadım orda her lvlde 5 point veriliodu değişti mi yoksa çünkü çok fazla. ne demenk istediğimi anlamışsındır İnşallah
şimdi girdi İnşallah Mu Anadolu ve Mu Turk deki zevki alırız...
kardesin lvl basi 32000 gelse 4 lvl statslari full lersin o sadce oyunun basinda yardim eidyomus 32000 veriyomus lvl basi yine ayni 5 point
quote:
Orjinalden alıntı: MUBARAN
kardesin lvl basi 32000 gelse 4 lvl statslari full lersin o sadce oyunun basinda yardim eidyomus 32000 veriyomus lvl basi yine ayni 5 point
haklisin 4 lvl atla hop statlar full
akıllım bende biliom onu her lvlde 5 point verildiğini ama düşünsenize bi diyelim ben wizard olcam 32.000 pointin 500 str ye geri kalanını energye versem daha 1 lvlde tim mage büyülerini çevirip ortalığı kasarım yani sadece set işi kalır setde çok zor değil akıllı olan 1 haftada hemen hemen tüm serverin en ii setlerinden birini yapabilir.
sen heralde yazdigini okumadan yaziyosun
quote:
Orjinalden alıntı: SeI3aSTiaN
olum siz inmio diosunuz ama değil inmemek siteye bile girmiyo ne buya yoksa site tadilatda mı söleyin bende girerim he bu arada o 32.000 point fazla değil mi yoksa bana mı öle gelio çünkü ben uzun zamandır mu oynamıyom en son ravenin serveri olan MU Anadolu yu oynadım orda her lvlde 5 point veriliodu değişti mi yoksa çünkü çok fazla. ne demenk istediğimi anlamışsındır İnşallah
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme