Şimdi Ara

Yeni Server TiTAN'da Başlayacaklar?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
1
Favori
3.756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar yeni servera başlıcaklar burdan kendini belli ederse belki clan kurabilir beraber başlayabiliriz. ben bugune kadar hep tek kastım clansız ama yeni serverda forum dostluğu birliktelik istiyorum benim gibi düşünen ve başlıcak olan varsa burdan paylaşalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alqolikkk -- 18 Ekim 2012; 13:25:25 >

• adı titan mı olacakmış?
  • Demin aklıma geldi yeni server'de oynayacaklar diye bir konu açılmadı diye açmışsın. Benide ekleyin Orc Warior açacağım. Nick 'AdamıTitanMakbul" ..Kolay gele...
  • abi öyle kararsızım ki anlatamam. ben 2004-2009 arası oynadım uskoyu. drakede 2 yıl daha oynayıp bıraktım yani şu son saçma patchleri görmedim.

bdw,chaos falan eventlerin hiçbirisini bilmiyorum. mattocklar bilmem neler. eski toprak oyuncuyuz diye çok biliyo ayağına yatıyoruz da şimdi oyuna girsem mal mal gezerim heralde

bi laf varya hani ko bırakılmaz ara verilir diye, o ağır basıyo biraz. şeytan diyo başla, melek diyo işin mi yok olm para tuzağı bu 2 gün sonra koxp npt hile hurda alıp gidecek başını boşver. bi yandan da özlüyorum oyunu.

hiç base oynamadım, bıraktığım zamanda base yoktu yani bi heves geliyo içime base char için. acayip kararsızım çünkü oynadığım uzun zaman içinde oyuna kuruş vermiş değilim. ( o kadar sene premium bile almadım) ama şu an parasız zor yani..

forumu takipteyim serverın açılmasına hemen hemen 5 gün var. eğer buradan başlayacak çok fazla eleman olursa belki katılırım topluluğa. bi clan falan yaparız vs..

sizler ne düşünüyosunuz? mgame güzelce götürür mü önem verir mi yeni servera yoksa aynı şekil devam eder sarpa sarar mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hysteria_ -- 18 Ekim 2012; 13:28:47 >

• bence yeni server 0 hile 0 k0xp 0 +9 0 +10 item gibisinden olcak yani umut ediyorum sağı solu belli olmaz burası türkiye :)
  • hocam bende eski toprak oyuncuyum.ko anıları askerlik muhabeti gibi bitmiyor.ama ac3,farcry3,crysis3 bizi rahatlatir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alqolikkk

arkadaşlar yeni servera başlıcaklar burdan kendini belli ederse belki clan kurabilir beraber başlayabiliriz. ben bugune kadar hep tek kastım clansız ama yeni serverda forum dostluğu birliktelik istiyorum benim gibi düşünen ve başlıcak olan varsa burdan paylaşalım

Koxpu artık sorun olarak kimse görmüyor zaten,gayet doğal bir olay artık.Sorun olarak görülen +10 silahların ve +5 takıların don gibi herkezde olması.5-6 ay sonra yamyamların +10 silahları takabileceği ihtimalinin olması başlı başına bir sebep.NTT,edit item vs olayların olmayacağının garantisini veremeyeceğine göre başlanmaz.
    Geçen yılda aynı şeyi yazmıştım,KO 2004 te yazılmış bir oyun,oyun sıfırdan yazılmadığı sürece hiçbirşeyi engelleyemezler.Sadece günü kurtarıyorlar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: kımyasal

hocam bende eski toprak oyuncuyum.ko anıları askerlik muhabeti gibi bitmiyor.ama ac3,farcry3,crysis3 bizi rahatlatir

aynen ya ben de oyunun oyun zamanında oynamış olanlardanım ondan şimdiki oyun çok garip çocuk oyunu geliyo bana. kanatlar manatlar

xboxım da var, tak fifayı crysisi assassins creedi cod u oyna dimi ne iş çıkarıyosun

• sektörde şu an bir boşluk var o yüzden insan sıkılıyor.sana böyle diyorum bir bakmışsın ben başlamışım

• quote:

Orijinalden alıntı: Loading..

Koxpu artık sorun olarak kimse görmüyor zaten,gayet doğal bir olay artık.Sorun olarak görülen +10 silahların ve +5 takıların don gibi herkezde olması.5-6 ay sonra yamyamların +10 silahları takabileceği ihtimalinin olması başlı başına bir sebep.NTT,edit item vs olayların olmayacağının garantisini veremeyeceğine göre başlanmaz.
    Geçen yılda aynı şeyi yazmıştım,KO 2004 te yazılmış bir oyun,oyun sıfırdan yazılmadığı sürece hiçbirşeyi engelleyemezler.Sadece günü kurtarıyorlar.

+10 item sahipleri bu yorumuna asla katılmaz

• ko yapımcılarının halktan uzak kişiler olduğu o kadar belli ki adamlar ne zman yeni server getirseler okul zamanı getiriyorlar. Ondan sonrada salak salak eventlarla insanların aklını çelmeye çalışıyorlar. Oyuncu kitlesine genel olarak bir göz atmalarında fayda var bana göre çünkü yeni serverda LJ olmayacağı için insanlar uzun süre xp kasmakla uğraşacaklar. Artık sistem değişti eskisi gibi saatlerce oyunda olan insanlar yok. Varsada benim çevremde yok herkes günde 1-3 saat arası sc'sini basıp pk sının atıp cıkıyor. İnsanlar bilinçlendi artık kimse saatlerce xp kasmakla uğraşmaz LJ gelecek yada beleş kxp çıkacak diye bir beklenti sürekli mevcut olacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Loading..

+1
  • Başlamak istiyorum bi aksilik çıkmazsa bakalım.
  • biz 3 arkadaş başlıcaz ardream human rogue kasıcaz
  • cumartesi nick belirlenecek diyordu gece 12yi geçince direk aktif olacak mı acaba
  • 5 ay arayla server açılması = Daha çok keriz, daha çok premium satışı.
  • bende başlayabilirim
  • Bende başlayabilirim eski oyuncuyum yaklaşık 6 7 seneden fazla oldu. Tekrar başlanılırmı bilmem bi arkadaşda eski toprak olmaktan bahsetmiş aynı durumdayız hacım yanlız değilsin :D birde şu var artık eskisi kadar hardcore oyun oynayamıyorum akşam 6 da eve geliyorum günde 3 4 saat yetermi acaba eskiden yetmiyordu haftasonu filan 7 / 24 başında sabahladıgımız oluyordu arkadaşlarla kafe kapatıyorduk sabaha kadar ko basında :D Ne dersiniz yeni bi şans vermek gerekirmi eski sevgiliye ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PaybackX -- 19 Ekim 2012; 22:50:29 >
  • eskisi kadar hardcore oynamak tabiki mümkün değil. lisedeydim ben tam 2006 2009 zamanlarında sabah 8 de okula git öğlen 1 de gel üzerini bile değişmeden pcyi aç dal oyuna.gece 12-1 e kadar non stop oyna kapat ertesi gün yine aynı rutin. yıllarım böyle geçti gitti.

şimdi üni var, spor var, iş var. en fazla akşamları 3-4 saat vaktim olur o kadar yani ama gel gelelim çok sağlam olayım şöyle itemim olsun böyle sembol çıkarayım gibi dertlerim hiç olmamıştır yani 3-4 arkadaş bulur zevk alırım hepsi bu. exp kasmak bile bana göre büyük zevk :)
  • ben istiyorumki +8 item kral olsun +9 3-4 kişide olsun kxp olmasın exp slotları full olsun gece gündüz elle kasılsın
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.