Şimdi Ara

Yeni Server TiTAN'da Başlayacaklar? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
1
Favori
3.759
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yeni serverde bende başladım bu gün nick kaydı yaptım en fazla oyuna vere bileceğim günde 3 saat ve bronz üyelik gerisi oyun getirecek :)))
  • beyler forumda neden bi birlik yok ya? başlayacak olan ben şurda başlıycam nickim job um şu olacak niyetim ardream veya base işte neyse diye söylesin de belki bi clan kurulur adam gibi oynanır. başlayan arkadaşların da 3-4 arkadaşı olursa 30 40 kişi birden oynanır.
  • hafiften gaza gelmeye başlıyorum oyunu indirdim indiricem ama korkuyorum zaten hayatımın 3-4 yılını çaldı bu oyun,tam bıraktım dedim son 1 aydır içimde acayip bir dürtü var
  • Bende başlamayı düşünüyorum, lakin okul ve iş yüzünden çok süre ayıramam. Premium alırım gb çekmem boss avıyla item dizeriz. Daha eğlenceli olabilir.
    Bir abim var ondanda teamspeak ayarlarım.
    Ardream tercihim ama cz'de olabilir. Base sevmiyorum, çok sıkıcı. Ama seviyeli ve güvenilir insanlarla yada kadim dostlarla oynanır :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CYPHER dan şu an 4-5 kişi TITANA gecioruz bu arada ben chpherdaki itemlerimi 8-9 ay önce sattım oyunu bıraktım 2500tl kadar para geçmişti elime şu an yeni serverda 4-5 ay kadar ara ara oyuna girerek sadece exp ve pazarla uraşacağım eğer izlenimim pozitif yönde olursa cahra biraz para harcayıp CZ de boy göstermeyi planlıyorum...
  • koxp olmasa , hack olmasa bende oynamayı düşünüyorum.. knight başladığımda 4 server vardı..ares-beramus-xg-diez... diezde başlamıştım.. şimdi bi bakayım dedim milyon tane sv olmuş

hile , edit gibi şeyler olmassa bende başlamayı düşünüyorum ama kararsız kaldım
  • herkes aynı düşüncede sanırım şu serverda edit gibi olaylar olmadığı sürece kosp gibi illegal olaylar da bitmiş gibi geldi neredeyse bana ve 1-2 sağlam reklamla eski günlere neden dönmesin diye geçiriyor insan içinden belki olur diye bende bronz çekip başlayacağım gibi duruyor eğer baktım hala kötüyse oynanmayacak gibiyse elimi bile sürmem bundan sonra ama gözümde oyunun o kadarcık kredisi var eski günlerin hatrına

• oyun saatine göre 21 ekime geçilmedi mi ? titan serverında hala premium kullanıcılar uyarısı çıkıyo
    edit : saat 10 dan sonraymış sitede öyle yazıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MonsterKill88 -- 21 Ekim 2012; 4:33:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hysteria_

abi öyle kararsızım ki anlatamam. ben 2004-2009 arası oynadım uskoyu. drakede 2 yıl daha oynayıp bıraktım yani şu son saçma patchleri görmedim.

bdw,chaos falan eventlerin hiçbirisini bilmiyorum. mattocklar bilmem neler. eski toprak oyuncuyuz diye çok biliyo ayağına yatıyoruz da şimdi oyuna girsem mal mal gezerim heralde

bi laf varya hani ko bırakılmaz ara verilir diye, o ağır basıyo biraz. şeytan diyo başla, melek diyo işin mi yok olm para tuzağı bu 2 gün sonra koxp npt hile hurda alıp gidecek başını boşver. bi yandan da özlüyorum oyunu.

hiç base oynamadım, bıraktığım zamanda base yoktu yani bi heves geliyo içime base char için. acayip kararsızım çünkü oynadığım uzun zaman içinde oyuna kuruş vermiş değilim. ( o kadar sene premium bile almadım) ama şu an parasız zor yani..

forumu takipteyim serverın açılmasına hemen hemen 5 gün var. eğer buradan başlayacak çok fazla eleman olursa belki katılırım topluluğa. bi clan falan yaparız vs..

sizler ne düşünüyosunuz? mgame güzelce götürür mü önem verir mi yeni servera yoksa aynı şekil devam eder sarpa sarar mı?

Bende özlüyorum.Ama bu saatten sonra başlamak saçma olur.Artık, ne yazık ki.Parası olan kazanır, mantığı var.

• Yazın benide hocam human asas iyi gider gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • human assas olacağım bir liste yapsanız ona göre kasılsak
  • bencede forum olarak topluca bir ırk açsa clan kursa fena olmaz hani
  • Karus Olan Arkadaslar İçin Nickim StopOnlyWatchMe Andream Kasacak Human Kardeşlerime Allahtan Sabır Diliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: StopOnlyHeLLMe

Karus Olan Arkadaslar İçin Nickim StopOnlyWatchMe Andream Kasacak Human Kardeşlerime Allahtan Sabır Diliyorum

Human ardream kasıcaz 3 arkadaş
  • karus oynayan yokmu ya ardream base farketmez beraber olduktan sonra
  • quote:

Orijinalden alıntı: MonsterKill88

quote:

Karus Olan Arkadaslar İçin Nickim StopOnlyWatchMe Andream Kasacak Human Kardeşlerime Allahtan Sabır Diliyorum

kasacaksanız bayramdan sonra bend edahil olabilirim size human ardream

• quote:

Orijinalden alıntı: HeartQuake

quote:

quote:

Evet human ardream arkadaşlarımızda var ise bizde beraberce takılabiliriz eğer ki sorun olmazsa?

• dh olarak bir clan kursakta ardream aksak clanca
  • Server açıldımı ?
    Şuan titan açıkmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: NeShTeR

quote:

Orijinalden alıntı: HeartQuake

quote:

quote:

Evet human ardream arkadaşlarımızda var ise bizde beraberce takılabiliriz eğer ki sorun olmazsa?

olabilir valla.yoksa oynamam zaten.şimdilik rogue açtım ama jobu değişebilirim.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.