Şimdi Ara

Eski sevgiliden arkadas olur mu?lutfen acıl yardım (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
1.503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hocam, bana kalırsa yolun sonuna gelmişsiniz.Kız seni bu şekilde tersliyorsa ve sen buna göz yumuyorsan ilerleyen zamanlarda en ufak şeylerde seni daha fazla terslemesi muhtemel.Dahası bana göre kız ayrılık sinyallerini vermiş.Yakın zamanda ayrılırsanız üzülme, kendini hazırla buna.Ayrılmadan önce kızı kendime bağlıyım ayrılınca arkamdan ağlasın diye uğraşırsan boşuna uğraşma derim.Niye diyecek olursan; sen kızı kendine bağlamaya çalışırken kendinde ister istemez bağlanacaksın.İstediğin kadar itiraz edebilirsin bu söylediğime ama öyle olacaktır.Kendini ayrılığa hazırla ve ayrıldıktan sonra kıskandırayım, pişman edeyim diye uğraşma.Sil kızı kendine yeni yol haritası çiz, uğraşmaya değmez.İstediğin kadar ayrılıp barışın, yeniden denemeye çalışın en fazla 1-2 ay sürer yine her şey aynı tas aynı hamam devam eder.İnan bana hiçbir şey değişmeyecek.Kafan rahat olsun boşkoy.. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Serkan Sarı

BAK guzel kardesim,cok kısa bir zamanda bu kız seni kesinlikle terk edecek. Alt yapıyı yapmaya simdiden baslamıs bile. Hersey ortada zaten. Yukarda arkadasta acıklamıs yeterince. Suan bu kızın seni taktıgını hic sanmıyorum.

Not : Konu dısında kız konularına yazmam. Durumuna uzuldum,bosver bı kızı.

Kardes sözler yetersiz kalıyor.. O kadar cok acı cektım kı.. Ne yapıcagımı bılmıyorum.. Normalde böyle birisi değilim ben ama ona karsı kılıbıgın bırıne dönüsüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: busvas

Yorumları hiç birini okumadım.Ama sana şöyle söylim.

Eski kaşardan tost,eski aşktan dost OLMAZ.

Bu kız ben ne dersem zıttını yapıyo be abı sımdı de tutturmus

neden böyleyiz biliyo musun? Düsün biraz.. Eskiden nerel yapardinda smdi napiosun? Bunlari benim söylememi bekleme sadece düsün. diyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fenerbahce!

Eski sevgilim ile arkadaşlık yaptım. Evet yaptım ve şu an çok sevdiği bir sevgilisi var. 2 yıldır da devam ediyorlar allah mutluluğunu elinden almasın. Benimde var çok sevdiğim bir sevgilim 10 buçuk aydır devam ediyoruz allahta onu benden almasın amin. Eski sevgilile konuşmak beni mutlu ediyor. arkadaşlık yapıyoruz. gülüyoruz eğleniyoruz. Sevgiliykende mutluyduk. Severek ayrıldık. Ben sunni o alevi idi. Ama diyorum ki arkadaşlık yapmak onunla çok güzel. Tabi bazen sevgilisi hakkında derinlere giriyor kızıyorum Eski sevgilim olarak fazla derinlere girmek yanlış olmaz mı diyorum.

Edit : Eğer onu halen seviyorsan sakına arkadaşlık yapma ! Kendini mahvedersin.

Eski sevgılınle arkadas iken. Sevgılısı oldugunu bılıyorsun ve senın sevgılın yok.. Ona hala unutamadık neden böyle oldu sensız olmuyo be gulum der mıydın sadece sunu soruyorum?

• quote:

Orijinalden alıntı: seF[o]

Hocam, bana kalırsa yolun sonuna gelmişsiniz.Kız seni bu şekilde tersliyorsa ve sen buna göz yumuyorsan ilerleyen zamanlarda en ufak şeylerde seni daha fazla terslemesi muhtemel.Dahası bana göre kız ayrılık sinyallerini vermiş.Yakın zamanda ayrılırsanız üzülme, kendini hazırla buna.Ayrılmadan önce kızı kendime bağlıyım ayrılınca arkamdan ağlasın diye uğraşırsan boşuna uğraşma derim.Niye diyecek olursan; sen kızı kendine bağlamaya çalışırken kendinde ister istemez bağlanacaksın.İstediğin kadar itiraz edebilirsin bu söylediğime ama öyle olacaktır.Kendini ayrılığa hazırla ve ayrıldıktan sonra kıskandırayım, pişman edeyim diye uğraşma.Sil kızı kendine yeni yol haritası çiz, uğraşmaya değmez.İstediğin kadar ayrılıp barışın, yeniden denemeye çalışın en fazla 1-2 ay sürer yine her şey aynı tas aynı hamam devam eder.İnan bana hiçbir şey değişmeyecek.Kafan rahat olsun boşkoy.. :)

Kardeşimm..

Bitirmek bende ıstıyorumm artıkk ama benım cektıgım acılarıı ceksınn be ben bunu istiyorumm bı kerede o üzülsün cok sey mı ıstıyorumm

• quote:

Orijinalden alıntı: abdullahors84

quote:

Orijinalden alıntı: karamsarlik

quote:

Orijinalden alıntı: abdullahors84

istediğin gibi hitap edebilirsin öncelikle dururlu ol. Kesinlikle boyun eğme. Sen gel burada yazanları ve yapman gerekeni söyleyenleri dinle. Bak bu yaşta bu şeyler mantığını bozar şuan mantıklı hareket etmiyorsun. Bu gibi şeylerde tamamen tepkisiz davran için öyle olmasa bile tepkisiz kal. Zira tepkilerin duygularından ortaya çıkacaktır. Duygular ise hisse ve heveslere dönecektir. Sonunda hislerine esir olup yine üzüleceksin. Sana diyoruzki yol yakınken dön. Bak sonra bu kız gelirde ben hata yapmışım derse kesinlikle kapı açma buda bir oyundur. Seni eline aldıktan sonra halin şuanki halinden daha kötü olacaktır. Ben tekrar söyleyeyim yapılan büyük bir yanlıştır ve sen bu hatayı görüp lades dersen yazık edersin kendine. Sonra canın sıkılır yine yardımcı oluruz. Ama kendi canını yakmasan daha güzel olur...

Dayı sen iyi birine benziyorsun demiyiceğim cünkü iyi birisin..

Bu yaşlarda mantığım değil herşey bozuldu herşeyi sorgulamaya baslar oldumm Haklısın dayı ben su an bıraz daha devam etmek ıstıyorumm bıraz daha denemek..

Ve artıkk bende yavas yavas soğudumu hıssedıyorumm ve ılk yanlısında affetmeyıp bırakıcam..

Nedenn oyundur kı? O da mı bır tuzak sence dayı?

Su an yanlıs olsa bıle bıraz daha surdukmek ıstıyorumm bunu yapmazsam yarın öbürgün pisman olurum dıye yaparsam da pısman olurum dıye hıssedıyorumm

Teşekkür ederımm dayıı

Tekrar edeyim hata yaparsın hemde çok büyük hata yaparsın. Herşeyin bir ederi ve bir değeri vardır. Sen daha fazlasını verirsen sadece şımartırsın. Bak ileri yönelik belki düzelir o gelsin falanda demiyorum direk bırak diyorum zira sonu yok bunun ve karşındaki sorunlu bir insan. Yine aldanacaksın ama ne diyeyim. Madem zararına girmek istiyorsun artık diyecek birşey yok...

Haklısınn sonunaa kadarr..

Ama lanet olası kafam kalbım..

Seviyorumm işte dayı ne dıyım..

Öyle kolay yapamıyorumm..

Onsuz nefes bıle alamaz gıbı hıssedıyorumm..

• quote:

Orijinalden alıntı: muhlisgöktaş

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: muhlisgöktaş

olmaz arkadas kizda suc bastirmis resmen ben olsam blof yapar ya o ya ben derdim biraz agirdan sat kendini

Evet kardesımm batırdı ama neden böyle yapıyor hıc bılmıyorum Onu da dedım kardesım bana sacmalama dedı artık ona güvenmelıymısım ya da bırakıp gıtmelıymısım.

uzmek istemem ama kiz kuvvetle muhtemel seni sevmiyor..

Eski sevgılısı onu cok mu sevıyorsun dıye sormus mesajlarını okudum..

Cokk degıl ama seviyorumm...

Çok mu az mı oldugunu zaman bellı edıcek demıs..

• quote:

quote:

Eski sevgilim ile arkadaşlık yaptım. Evet yaptım ve şu an çok sevdiği bir sevgilisi var. 2 yıldır da devam ediyorlar allah mutluluğunu elinden almasın. Benimde var çok sevdiğim bir sevgilim 10 buçuk aydır devam ediyoruz allahta onu benden almasın amin. Eski sevgilile konuşmak beni mutlu ediyor. arkadaşlık yapıyoruz. gülüyoruz eğleniyoruz. Sevgiliykende mutluyduk. Severek ayrıldık. Ben sunni o alevi idi. Ama diyorum ki arkadaşlık yapmak onunla çok güzel. Tabi bazen sevgilisi hakkında derinlere giriyor kızıyorum Eski sevgilim olarak fazla derinlere girmek yanlış olmaz mı diyorum.

Eski sevgılınle arkadas iken. Sevgılısı oldugunu bılıyorsun ve senın sevgılın yok.. Ona hala unutamadık neden böyle oldu sensız olmuyo be gulum der mıydın sadece sunu soruyorum?

Eğer unutamadiysam ve onu halen gerçekten seviyorsam onu unutamadigimi ve neden bu hallere dustugumuzu soylerdim. Karsindaki kisinin vericegi cevabi onemsemez durust olarak gercekleri soylerdim. Benim bir zamanlar gercekten cok sevdigim sevgilim vardı. Onun bir başkasıyla olmadini asla istemezdim. Ayrilmistik. Ama benimle konusmayi gerçekten çok istiyordu. Bana telefonda sesli konuşurken soru sordu. Benim sevgilim olsa benimle halen konusurmuydun dedi. Neden sordun yoksa sevgilin mi var dedim. Hayir sordum dedi. Konusmam dedim. Ama bunu bilmen gerek sevgilim var dedi. Sedaaa dedim. Aglayarak efendim dedi. Telefonu suratina kapadim. Yanılmıyorsam hayatimda en cok anladigim gun o gundu. Birdahada konusmadim. Cok aradi mesgule verip teli kapadim. Ve onu gerçekten cok sevdiğim icin o benimle ne kadar cok arkadas olmak istesede ben olmadim onunla. Dediğim gibi eski sevgilini gerçekten çok seviyorsan arkadaslik yapmiyacaksin. Benim gibi kahrolursun. Benim su anda yaptigim farkli kisi. Cunku onu eskisi gibi kiskanmiyorum. O yuzden arkadaslik yapıyorum. Eski sevgiliyle arkadas olunur ama sevdiğin kişiyle asla! Kelime hatalarim olduysa af ola. Telden yAzdim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

Eğer unutamadiysam ve onu halen gerçekten seviyorsam onu unutamadigimi ve neden bu hallere dustugumuzu soylerdim. Karsindaki kisinin vericegi cevabi onemsemez durust olarak gercekleri soylerdim. Benim bir zamanlar gercekten cok sevdigim sevgilim vardı. Onun bir başkasıyla olmadini asla istemezdim. Ayrilmistik. Ama benimle konusmayi gerçekten çok istiyordu. Bana telefonda sesli konuşurken soru sordu. Benim sevgilim olsa benimle halen konusurmuydun dedi. Neden sordun yoksa sevgilin mi var dedim. Hayir sordum dedi. Konusmam dedim. Ama bunu bilmen gerek sevgilim var dedi. Sedaaa dedim. Aglayarak efendim dedi. Telefonu suratina kapadim. Yanılmıyorsam hayatimda en cok anladigim gun o gundu. Birdahada konusmadim. Cok aradi mesgule verip teli kapadim. Ve onu gerçekten cok sevdiğim icin o benimle ne kadar cok arkadas olmak istesede ben olmadim onunla. Dediğim gibi eski sevgilini gerçekten çok seviyorsan arkadaslik yapmiyacaksin. Benim gibi kahrolursun. Benim su anda yaptigim farkli kisi. Cunku onu eskisi gibi kiskanmiyorum. O yuzden arkadaslik yapıyorum. Eski sevgiliyle arkadas olunur ama sevdiğin kişiyle asla! Kelime hatalarim olduysa af ola. Telden yAzdim

Kardes keske herkes senın gibi olsa..

Kızdan yana konusurlerken bı sıkıntım yok kardesımm.. Cocuk sureklı onu sevdıgını unutamadıgını söylüyo ama kız her dıyısınde bu konuyu kapat artık sadece arkadasız benım sevgılım var gıbı cevaplar verıyo yanı kız guvenımı bosa cıkarmıyo ama cnm tarzından mesajlar attıgı ıcınde fazla samımı gözüküyor.

• Bu kız seni kafada bitirmiş kardeşim sadece senden ayrılırken vicdanını rahatlatmaya çalışıyor... Bir kız bana "kes sesini, off sus yaa" gibi terimleri kullanırsa anında ilişkiyi bitiririm çünkü arada saygı kalmamıştır ve her kavgada daha şiddetli bir şekilde dile getirilecektir.

Benim sana tavsiyem bu kızı bırakman hiç aramamam bak eğer seni gerçekten seviyorsa sana döner ama sen onun şifresini alarak onu kontrol edemezsin!

Kimseyi zorla yanında tutamazsın ancak onunla görüşmesini istemiyorsan. Ben artık yokum der restini çekersin oda birinizi seçer !

Uzatmanın anlamı yok... Sokak sana kız dolu ona da erkek...

Kendini değerli görmedikçe kimseye de kendini değerli hissettiremezsin !
  • quote:

Orijinalden alıntı: adriano10

Bu kız seni kafada bitirmiş kardeşim sadece senden ayrılırken vicdanını rahatlatmaya çalışıyor... Bir kız bana "kes sesini, off sus yaa" gibi terimleri kullanırsa anında ilişkiyi bitiririm çünkü arada saygı kalmamıştır ve her kavgada daha şiddetli bir şekilde dile getirilecektir.

Benim sana tavsiyem bu kızı bırakman hiç aramamam bak eğer seni gerçekten seviyorsa sana döner ama sen onun şifresini alarak onu kontrol edemezsin!

Kimseyi zorla yanında tutamazsın ancak onunla görüşmesini istemiyorsan. Ben artık yokum der restini çekersin oda birinizi seçer !

Uzatmanın anlamı yok... Sokak sana kız dolu ona da erkek...

Kendini değerli görmedikçe kimseye de kendini değerli hissettiremezsin !

Son zamanlarda cokk kullanmaya basladıı öncedenn kullanmıyordumm

Neden böyle oldugunu da biliyorumm ben bundan bı kere ayrılmıstımm ve bana cokk yalvarmıstı bırakma 2. sans ver dıye bende gıtmıstım sonra pısman olup gerı dönmüstüm o da bana o 2.ci sansı verseydın cokk güzell olucaktıı ama artıkk degıstım demıstı... Asıll sorunn en bastaa daha öncelere dayanıyor.. Asıll kopma orda kardesim..

Karsılıklı sıfrelerı bılıyoruzz ne yapıp ne ettiğimizi biliyoruz kardesim.

Restimi zamanında cokk cektımm ılk restımde benı secmıstı ikinci restımde sacmala guvenmıyorsan bırak demıstı bende dona kalmıstımm iste..

Uzatmanın anlamı varr kardesımmm öyle seviyorumm ki onuu önüme milyonlarca yüz konulsa al bu kızı sec senın deseler yıne de ondan baska yuz bana haram gelır..

• quote:

quote:

quote:

quote:

Kızdan yana konusurlerken bı sıkıntım yok kardesımm.. Cocuk sureklı onu sevdıgını unutamadıgını söylüyo ama kız her dıyısınde bu konuyu kapat artık sadece arkadasız benım sevgılım var gıbı cevaplar verıyo yanı kız guvenımı bosa cıkarmıyo ama cnm tarzından mesajlar attıgı ıcınde fazla samımı gözüküyor.

Bu şeymi oluyor

kız : Sen benim arkadaşım olarak kal. canım sıkıldığı zaman seninle konuşup sıkıntımı gideriyim benim yedeğim olmaya ne dersin?

gibi mi

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Bu şeymi oluyor

kız : Sen benim arkadaşım olarak kal. canım sıkıldığı zaman seninle konuşup sıkıntımı gideriyim benim yedeğim olmaya ne dersin?

gibi mi

Bilmiyorum kardeşim hicbir fikrim yok ama umut veriyo gibi bana soğuk ona sıcak davranıyo

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.