Şimdi Ara

Eski sevgiliden arkadas olur mu?lutfen acıl yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
1.502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ve benım de aklıma takıldı 2 hafta önce bunun butun nelerı paylasıp paylasmadıgına baktım ve gördugum benı cok üzdü. Bu cocukla cıkarken kullandıgı Tek Gerçeğim gibisinden sözleri bana da söyluyormus ve cocugun askım bıtanem seni cok vs vs sözleri hala duruyor. Bunu ona söylemedım ama çarşamba gunu bu cocukla arkadas olmus ve ardından ben görmuyum dıye dırek kaldırmıs profılden. Cocuk bunun durumunu begenınce ben de buna sordum. Eski sevgilinle ne işin var dıye o da 'O benım artık sadece arkadasım' dedi. Öyle dıyınce sana guvenıyorum ama ona guvenmıyorum eski sevgılıden arkadas olmaz dedım. Oyle deyınce kes sesını sen bana guvenmıyorsun falan dedi. Ben de sana guvenıyorum lafını tekrar edıp sılmenı ıstıyorum dedim. Kes sesini cevabını tekrar aldım. Bu sefer aynısını ben sana yapsam ne olur dedım. Ardından of sus ya dedi. Ben de tamam dedim. Dunden beri ne o bır sey ne de ben bır sey yazdım. Aklıma bı taraf daha takıldı ben bunun duvarına bır kalp bıle koyamıyorum akrabaları falan görür diye cocugun yazdıkları hala duruyo. Sizce ne yapmalıyım nasıl tavrımı koymalıyım. Not: Kız benı sevıyo ama bu sıralar fazla yuz verdıgım ıcın takmıyor. Arkadaşlar böyle bı durumda ne yapmam gerekıyor. sizce ayrılmalı mıyım?

Not(Yeni Gelisme): Artık bırbırımızın sıfrelerını bılıyoruz ve neler yaptıgımızdan haberımız oluyor. Eskı sevgılısını sılmedı arkadasım dıyerek bana guvenmıyorsun dedi. Eskı sevgılısının yazdıgı seylerı sıldırdım.. Ve anlattıgı kadarıyla duvarına askım falan yazmama tek engel kuzenıymıs ve onunla da konustu artık ıstedıgımı yazabılıyorum..

Ama sımdı de söyle bır sorun cıktı.. Eskı gıbı sevmıyormusum askımız bıtıyormus.. Ilgı gostermıyormusum, tam bır odun olmusum, onu cok bekletıyormusum gıbı nedenlerle ayrılmak ıstedıgını söyledı ama konusup ıkna ettımm..

Ve ben su an onu kendıme baglamak ıstıyorumm ve bagladıgı an ayrılıp onun pısman olmasını ıstıyorumm.. Bunun ıcın ne yapmak gerek

Bıraz da olsa önemlı bı not daha:

Belki de bazı arkadaslar daha ne bekliyorsun konuyu acmana bıle gerek yok ayrıl gıtsın dıye dusunuyorlardır..
    Ama seviyorumm ıste herseyden cokk belkı de kendımden bıle cokk.. O yuzden bu hale dustum belkı de..
    Ama ben bı ısık bulucagıma ınanıyorum.. Ve pes etmek ıstemıyorumm..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karamsarlik -- 30 Mart 2012; 21:40:29 >

• Arkadaşlar bı yardım edebılır mısınız ne yapmam lazım
  • benim tecrübem yok bu konularda ama ben olsam araya mesafe koymasını söylerdim. seni seviyorsa yapar ama dikbaşlı biriyse işin zor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Derslerine yoğunlaş derim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: 3,14159265358979323846264

Derslerine yoğunlaş derim...

Derslerim olması gereken düzeyde. Benım su ankı sorunum bu kardesim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KoşYoksaDüşersin

benim tecrübem yok bu konularda ama ben olsam araya mesafe koymasını söylerdim. seni seviyorsa yapar ama dikbaşlı biriyse işin zor

Araya mesafe koyması yetmez tamamen sılmesını ıstıyorum. Daha önceden eklı degıldı ama bununla cıkarken cocugun bunun duvarında paylastıgı seyler duruyo ve ben bunu daha kıza söylemedım. Ben sılmesını ıstedıgımde bu tepkıyı aldım onları da söylesem ne olur tahmın edemıyorum. Dikbaşlı ve kendı ıstedıklerı olsun ıstıyor ınatcılıgı ve gıcıklıgı ile usandırdı ama sevıyorum ıste.

• En fazla 1 bilemedin 2 ayın var "o kızı tekmelemek için" yoksa o tekmeyi sen yiyeceksin. Bak dedi dersin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    cok acil bios silindi ne yapacam
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: karamsarlik

quote:

benim tecrübem yok bu konularda ama ben olsam araya mesafe koymasını söylerdim. seni seviyorsa yapar ama dikbaşlı biriyse işin zor

Araya mesafe koyması yetmez tamamen sılmesını ıstıyorum. Daha önceden eklı degıldı ama bununla cıkarken cocugun bunun duvarında paylastıgı seyler duruyo ve ben bunu daha kıza söylemedım. Ben sılmesını ıstedıgımde bu tepkıyı aldım onları da söylesem ne olur tahmın edemıyorum. Dikbaşlı ve kendı ıstedıklerı olsun ıstıyor ınatcılıgı ve gıcıklıgı ile usandırdı ama sevıyorum ıste.

kardes içini karartmak gibi olmasın ama bi ihtimal var: belkide kız eski sevgilisini unutamamış ve seni ona karşı kullanıyor

• quote:

quote:

quote:

kardes içini karartmak gibi olmasın ama bi ihtimal var: belkide kız eski sevgilisini unutamamış ve seni ona karşı kullanıyor

Ben o açıyı değil kardes de benı kullanarak onu unutmaya calıstıgını dusunuyorum

• quote:

quote:

quote:

quote:

Ben o açıyı değil kardes de benı kullanarak onu unutmaya calıstıgını dusunuyorum

açık açık konuşmayı dene o zaman ama ayrılma ihtimalinizde var bunu yaparsan.

• Gercekten bir tavsiye istiyor musun tecrube sahibi birisinden ?

Simdi anlatim tarzina ve olaylara bakilirsa lisedesin. O yasta ciddi dusunulmez. Cunku cok az kiz o yaslardaki sevgilisiyle evlenir. Ki onlar bile ayril-baris yontemiyle gelirler gunumuze.

1- Eger baglandiysan kiza, yavas yavas sogumaya basla.

2- Ciddi dusunme, kendine bagla.

3- Sana baglandigi bir anda kapinin onune koy.

Direkt ayrilirsan, eski sevgilisine gider. Gec kalirsan o seni birakacak. Nasil mi ? Bugun facebooktan ekliyor ve sana '' KES SESİNİ'' diyorsa yarin o cocukla yemege cikacak '' Sanane be adam sahibim misin'' diyecek. Sonra o cocukla cikmaya baslayip '' Olmuyo yurumuyo ayrilalim'' diyecek. Sen de neden, ne oldu falan diyeceksin. Gururuna yediremeyip kendini mahvedeceksin. Ne zaman mi olacak bunlar ? En fazla 4 ay sonra.

• adam haklı evlenmeyeceksin ya o kızla
  • quote:

Orijinalden alıntı: K.B.V.

Gercekten bir tavsiye istiyor musun tecrube sahibi birisinden ?

Simdi anlatim tarzina ve olaylara bakilirsa lisedesin. O yasta ciddi dusunulmez. Cunku cok az kiz o yaslardaki sevgilisiyle evlenir. Ki onlar bile ayril-baris yontemiyle gelirler gunumuze.

1- Eger baglandiysan kiza, yavas yavas sogumaya basla.

2- Ciddi dusunme, kendine bagla.

3- Sana baglandigi bir anda kapinin onune koy.

Direkt ayrilirsan, eski sevgilisine gider. Gec kalirsan o seni birakacak. Nasil mi ? Bugun facebooktan ekliyor ve sana '' KES SESİNİ'' diyorsa yarin o cocukla yemege cikacak '' Sanane be adam sahibim misin'' diyecek. Sonra o cocukla cikmaya baslayip '' Olmuyo yurumuyo ayrilalim'' diyecek. Sen de neden, ne oldu falan diyeceksin. Gururuna yediremeyip kendini mahvedeceksin. Ne zaman mi olacak bunlar ? En fazla 4 ay sonra.

Gerçekten güzel bir tavsiye verdın kardes soğumaya basladım ama hala sevıyorum.. Zaten 2-3 gundur Askımız bıtıyo dıye mesajlar atıyo onu artık eskısı gıbı sevmıyormusum ılgı gostermıyormusum tam 1 odun olmusum. Ben öyle oldugumu dusunmuyorum.. Ama öyle dıyor bugunde ayrılmak ıstedıgını söyledı ne yapıp ne edıp ıkna ettım.. Ama artık eskısı gıbı degıl hıssedebılıyorum.. Kendıme baglamaya calısıyorum zaten bende öyle dusunuyordum.. Ona yasatabılıcegım en guzel seylerı yasatıp bırden cekıp gıtmek o zaman o pısman olur ama ıs ısten gecmıstır.

Zaten sımdıden karısma bana cok boguyorsun herseyden sıkıldım senden gıbısınden seyler söylemeye basladı.. Zaten eskı sevgılısıyle konusmaya devam edıyor. Çocuk buna ara sıra ıste eskıden cok guzeldı gıbısınden seyler yazıyor ama bu sureklı onlar gecmıste kaldı arkadasız artık dıyor. Cocugun bunları dedıgı halde neden böyle yaptıgını anlamıyorum. Ve su anlık tek bır ıyı gelısme bırbırımızın sıfrelerını bılıyor ve ne yaptıgımızı falan ögrenıyoruz..

Ben onu nasıl kendıme baglayabılırım? Su anlık aklımdakı tek sorun o bende artık ayrılmayı dusunuyorum ne kadar cok sevsem de.. Hayat uzun ve önüme daha bır cok fırsat cıkıcak bunu biliyorumm..

• quote:

Orijinalden alıntı: Nipponese

En fazla 1 bilemedin 2 ayın var "o kızı tekmelemek için" yoksa o tekmeyi sen yiyeceksin. Bak dedi dersin.

Zaten tekmelenme asamasındayım kardes..
  • Eski kasardan tost, eski sevgiliden dost olmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: dix1

Eski kasardan tost, eski sevgiliden dost olmaz.

Aynen.

Birde sana ''Kes sesini'' diyorsa suç senin çok fazla yüz vermişsin.
  • kızın eski dalgasının yazdığı hala duruyor sana gelince akrabam görür ayağına yatıyor.bu hikaye, bu söze kattiyen inanma. kız arkadaşın ya seni bibaşkasının görmesinden utanıyor yada kısmetinin kapanmamasını istiyor.
    hem o çocuğu ne amaçla eklemiş? şu bir gerçekki eski sevgiliden arkadaş olmaz.olmuyorda.sen sorduğundada sana ters ters konuşup kes cevabını vermemeli.verdirtmede.sözünü geçirmesini bil azcık.sen onun arkadaşı değil sevgililisi hayatını paylaştığı kişisin.
    bana kalırsa kız arkadaşın seni zaman geçirmek için kullanıyor.sıkıldığında veya eski sevgilisiyle arasını düzelttiğinde karşılaşacağın tablo ''senden ayrılmak istiyorum'' olucak.tahminlerim bunu soyluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Avagadro

kızın eski dalgasının yazdığı hala duruyor sana gelince akrabam görür ayağına yatıyor.bu hikaye, bu söze kattiyen inanma. kız arkadaşın ya seni bibaşkasının görmesinden utanıyor yada kısmetinin kapanmamasını istiyor.
    hem o çocuğu ne amaçla eklemiş? şu bir gerçekki eski sevgiliden arkadaş olmaz.olmuyorda.sen sorduğundada sana ters ters konuşup kes cevabını vermemeli.verdirtmede.sözünü geçirmesini bil azcık.sen onun arkadaşı değil sevgililisi hayatını paylaştığı kişisin.
    bana kalırsa kız arkadaşın seni zaman geçirmek için kullanıyor.sıkıldığında veya eski sevgilisiyle arasını düzelttiğinde karşılaşacağın tablo ''senden ayrılmak istiyorum'' olucak.tahminlerim bunu soyluyor.

Teşekkür ederım kardesım.. Yenı Bır gelısme oldu ve bırbırımıze sifrelerımızı verdık. Ve konusup o mesajları sıldırttım.. Ama cocugu ne yapsam ne etsem de gene sıldıremedım. Hala arkadasız dıyo bana güven falan dıyo. Su an kuzenıne aramızda olanları anlattı ve artık duvarına vs yazabılıyorum..

Ama yenı bır sorun cıktı ılgı göstermedıgımı, onu cok beklettıgımı , artık güzel sözler yazmadıgımı , eskı askımız kalmıyo farkında mısın? veya tam 1 odun oldun deyıp ayrılmak ıstedıgını söyledı ne yapıp ne ettıysem ıkna ettim..

Ben su an onu kendıme baglamaya ve bagladıgım an ayrılmayı dusunuyorum.. Eğer seviyorsa pesımden kosuscaktır..

Ama bunu nasıl yapabılıcegım hakkında bır fıkrım yok
    Sence onu kendıme baglamak ıcın neler yapabılırım kardesim?

• quote:

Ama aklına gırmıyor.. Kac defa dedım eskı sevgılıden arkadas olmaz diye ama sen bana güvenmıyorsun ayaklarına yatıyor..

Ben ona sana sözümü gecırebılırım kardesım??
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cumayagittimgelijem

quote:

Aynen.

Birde sana ''Kes sesini'' diyorsa suç senin çok fazla yüz vermişsin.

Suçun bende oldugunu bılıyorumm kardesim Nasıl kendıme baglayabılır ve sözümü dinletıbılırım kardes aklıma ne gelıyorsa yapıyorumm ama tam bırsey oluyor butun temel yıkılıyor

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.