Şimdi Ara

Eski sevgilim kendine sevgili buldu ! İntikam planları lazım (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
157
Cevap
1
Favori
5.673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • genç kendine gel, sen onun için hastanede yatıcaksın yada allah korusun mezarda o da baskasının altında. iyi düşün.
  • türk kızlarının burunları bunun gibiler yüzünden tavanda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ara söv lan ne ağlaması
  • Sabret üni'de kızlar teklif ediyor.
  • intihar etmeyi ciddi şekilde düşünüyorsanız.bağış yapın böbreklerinizi eğer bize teslim ederseniz öldükten sonra böbrekleriniz başka bir insanda can bulacaktır.
    pm yoluyla adresinizi belirtirseniz iki prof. doktor evinize kadar gelip böbreklerinizi alacaktır
    saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Madara-san

Elveda mesajı attıktan 1 saat sonra kendine sevgili buldu deliriyorum aradım ağladım telefonda her gece bana yalan söylüyomuş ona pişman ettirmeliyim intihar edip ama öldüremeyecek ve fiziksel olarak büyük bir zarar vermeyecek intihar şekli arıyorum bulamadım hastanede gözümün önünde pişmanlıkla ağlayışını izlemeyi çok istiyorum ne yapmalıyım beyler bi fikir verin?

Çok basit

Gereken malzemeler:

1-Eroin

2-Ağrı Kesici

3-Kamyon

Şimdi sen eroinle ağrı kesiciyi içecen sonra yoldan geçen bir kamyonun altına tam bacağın,kolun (bunlardan birini seç) denk gelecek şekilde yatarsın gerisi kendiliğinden gelir zaten

NOT: Birdaha yürürmüsün yürüyemezmisin belli olmaz

Eski sevgilinede senin için kamyonların altına girdim dersin artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Freddiew -- 14 Haziran 2012; 8:43:19 >

• vay beee sen dışarıda çalışıp didinirken kız seni evdeyim yemek yiyorum diye kandırıp dışarıda 2. boyfriendiyle yiyişiyormuş hee insana evlat acısı gibi koyar
  • Senden ayrıldıktan 1 saat sonra başka birini bulması gibi bir şey söz konusu değil, seninle birlikteyken bulmuş, ayrılınca da direk yanaşmış. Şimdi böyle bir kızdan intikam almak istiyorsan öncelikle bir boy bir de portre mayolu fotoğrafını buraya koyuyorsun (mayolu yoksa normali de kabul olunur), forumdaki cabbar cevval paint'çi arkadaşlar artık sedat abi'yi falan dayıyorlar buna gitsin.
    Hatta kısa bir videosu falan varsa (telefonunda mesela) çok güzel gif hizmeti veren arkadaşlarımız var, ek bilgi olarak burda dursun bu.
    Sonra facebook adresini de yaz, bir harekat düzenleyelim, arkadaş istekleriyle boğalım kendisini. Tipik bir Türk kızıysa (ki sen her ne kadar aksini iddia etsen de öyle gözüküyor) gelen teklifler yüzünden (ay çok popülerim) vücudunun oturmaya yarayan bölümü kalkacak ve elbet birini kabul edecek tekliflerin. Gerisi de bu teklifi kabul edilen şanslı arkadaşa kalacak.
    Daha ileri götüreyim diyorsan cebini de yaz, yanlış oldu der kapatırız

• sağlam bi tokat hiç bir şeyi çözmese de içinde kalmasını önler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eray89

Yil 2012 hala kizlarla ugrasanlar var. onlar sizlerle ugrassin arkadas.

eraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaay

• darkest earth kullanıcısına yanıt
    quote:

Orijinalden alıntı:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Angelica -- 14 Aralık 2024; 21:50:46 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: duygusal-adam

Pişman olmaz egoları dahada şişer bundan 5 yıl sonra eziğin biri benim için kendine zarar vermişti diyerek kız arkadaşlarına kahkahalarla ukala bir şekilde anlatır o kadar.

Öyle bir kız değil çok iyi biliyorum

senden ayrıldıktan 1 saat sora sevgili bulmuş...kesin öyle biri deildir
  • quote:

Orijinalden alıntı: duygusal-adam

Pişman olmaz egoları dahada şişer bundan 5 yıl sonra eziğin biri benim için kendine zarar vermişti diyerek kız arkadaşlarına kahkahalarla ukala bir şekilde anlatır o kadar.

+1

• Yeni Sevgilisiyle Kavga Et
  • Kiziniz batsin. ULAN SUREKLİ YENİ BİRİNİ TANİMAKTAN DAHA GUZEL NE OLABİLİR Kİ. Eglen ve birak.

• intihar etmeye çalışıp da ölmeyi beceremezsen onun adı bikere intihar olmaz.

intihara teşebbüs olur.

önce bunu açığa kavuştur sonra kendine zarar ver.

bir de sen kendini istersen boğazdan at, kızın yine umrunda olmazsın, daha da kötüleştirirsin durumu. kızın burnunu havalara sokarsın "uuuu bak millet benim için ölüyor o kadar güzel kısım" demesine sebep olursun sadece.

tecrübeyle sabittir. aynı haltı ben de yiyiyordum.
  • bence kızı çağır yanına bir tane kuru sıkı tabanca al senide vururum kendimide ulan de bu korku ona yeter sonra sana kıyamam de yol ver gitsin nasıl senaryo herşeyi geçtim amacın ne dostum sana geri dönmesimi pişman olmasımı.kız tabiri caizse sana kazık atmış.ben senin yerinde olsam bir güzel açıp ağzıma geldiği gibi(burası argo yazmıyorum) içimi döker konuyu kapar önüme bakarım.salla gitsin bunların bir çoğu böyle.

• quote:

Elveda mesajı attıktan 1 saat sonra kendine sevgili buldu deliriyorum aradım ağladım telefonda her gece bana yalan söylüyomuş ona pişman ettirmeliyim intihar edip ama öldüremeyecek ve fiziksel olarak büyük bir zarar vermeyecek intihar şekli arıyorum bulamadım hastanede gözümün önünde pişmanlıkla ağlayışını izlemeyi çok istiyorum ne yapmalıyım beyler bi fikir verin?

Çok değil 5 tane antibiyotik iç.Sonra ebenle kol centerden iletişime geçersin.

Ama hayatta kalır ve fizolojik hasar bırakırsa üstünde,sonra pişman olma,çünkü çok değer verdiğin kız gününü gün edecek,sevişecek,yiyecek içeçek yeni aşkıyla.

Değer mi kendini harcaman?

Akıllı ol,ailene saygı duy,kendine de yaşam çok güzel bir deneyim ve bunu kaybetme.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faho -- 14 Haziran 2012; 10:13:57 >

• Eray gardaşımmm
  • Selçuk ALAGÖZ kullanıcısına yanıt
    quote:

Orijinalden alıntı:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Angelica -- 14 Aralık 2024; 21:51:2 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.