Şimdi Ara

Eski sevgilim kendine sevgili buldu ! İntikam planları lazım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
157
Cevap
1
Favori
5.673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Elveda mesajı attıktan 1 saat sonra kendine sevgili buldu deliriyorum aradım ağladım telefonda her gece bana yalan söylüyomuş ona pişman ettirmeliyim ama öldüremeyecek ve fiziksel olarak büyük bir zarar vermeyecek bir intikam şekli arıyorum bulamadım bir fikir verin?

edit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Visee -- 14 Haziran 2012; 18:34:52 >

• böcek ilacı iç
  • Pişman olmaz egoları dahada şişer bundan 5 yıl sonra eziğin biri benim için kendine zarar vermişti diyerek kız arkadaşlarına kahkahalarla ukala bir şekilde anlatır o kadar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: drift34

böcek ilacı iç

:D
  • görmezden gelirsen ona en büyük cezayı verirsin genç
  • Maden suyu şişesinin üstüne otur, bir kaç gün yüzükoyun yatarsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: duygusal-adam

Pişman olmaz egoları dahada şişer bundan 5 yıl sonra eziğin biri benim için kendine zarar vermişti diyerek kız arkadaşlarına kahkahalarla ukala bir şekilde anlatır o kadar.

Öyle bir kız değil çok iyi biliyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Angelica -- 14 Aralık 2024; 21:49:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ölürsen ne kadar üzülecek 1 hafta hararetli 2 hafta normal sonra adın bile gelmeyecek aklına.
    Ama bence intihar et.
  • Bir kız için intiharmı saçmalama sende başka birini bul yoluna devam et aramayı mesaj atmayı kes kaç yaşındasın bilmiyorum ama karsına daha kaç kişi çıkacak bir kızı işman etmek icin kendini tehlikeye atmaya değmez.

• quote:

Orijinalden alıntı: Madara-san

quote:

Pişman olmaz egoları dahada şişer bundan 5 yıl sonra eziğin biri benim için kendine zarar vermişti diyerek kız arkadaşlarına kahkahalarla ukala bir şekilde anlatır o kadar.

senden ayrıldıktan 1 saat sonra sevgili buluyor, sana yalanlar söylüyor ve öyle bir kız değil öylemi.

• Soda şişesinin üzerine otur
  • quote:

quote:

O yuzden senden ayrldktan 1 saat sonra sevgili buldu

• quote:

quote:

Belli
  • The wanted hocam cevabı yapıştırmış direk sana düşen tek şey görmemezden gelmek
  • aradım ağladımdan sonrasını okumadım
  • Farzetki kendine bir zarar verdin kızın yanına gelip ağlıyacağını nerden biliyorsun sonuçta kız seni sevmiyormuş kafandan at şu saçma düşünceyi.
  • Acaba hastaneye gelicek mi ? Boşa gitmesin bak iyi düşün...
  • quote:

Orijinalden alıntı: drift34

böcek ilacı iç

Bunu kuşadasında bir tane çocuk yapmıştı kız için öldû gitti şimdi kız adını bile unutmuştur

• hala kızlar için intihar edenler var.
    ben kıza otobüste yer bile vermem lan..
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.