quote:Orijinalden alıntı: Volkan.üyeliğini dondurup en erken 2 yıl sonra foruma girermiydin ?quote:Orjinalden alıntı: w0lky üyeliğini dondurup en erken 2 yıl sonra foruma girermiydin ? üyeliğimi dondurmadım. sadece yazmıyorum o kadar.
quote:Orijinalden alıntı: Volkan.üyeliğini dondurup en erken 2 yıl sonra foruma girermiydin ?evet çıkardım ben çok çabuk unuturum unutmak için biriyle çıkmama gerek kalmaz ama yinede çıkarım boş kalmaktan iyidir
quote:Orijinalden alıntı: YB)evet çıkardım ben çok çabuk unuturum unutmak için biriyle çıkmama gerek kalmaz ama yinede çıkarım boş kalmaktan iyidir Alıntıları Göster Bu diğer kıza yapılan haksızlıktır onun ne suçu var onu bir nevi kullanmış oluyorsun cvp:çıkmam
quote:Orijinalden alıntı: tugy1994quote:Orjinalden alıntı: w0lky üyeliğini dondurup en erken 2 yıl sonra foruma girermiydin ? üyeliğimi dondurmadım. sadece yazmıyorum o kadar.Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: tugy1994 quote:Orjinalden alıntı: w0lky üyeliğini dondurup en erken 2 yıl sonra foruma girermiydin ? üyeliğimi dondurmadım. sadece yazmıyorum o kadar. öyle yaptın demedim zaten.Kişisel bir ricam sana...
quote:Orijinalden alıntı: _Kubar_Bu diğer kıza yapılan haksızlıktır onun ne suçu var onu bir nevi kullanmış oluyorsun cvp:çıkmam Alıntıları Göster @Mr_Kubar Kendine baya güveniyorsun
quote:Orijinalden alıntı: Volkan.quote:Orjinalden alıntı: tugy1994 quote:Orjinalden alıntı: w0lky üyeliğini dondurup en erken 2 yıl sonra foruma girermiydin ? üyeliğimi dondurmadım. sadece yazmıyorum o kadar. öyle yaptın demedim zaten.Kişisel bir ricam sana...Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: w0lky quote:Orjinalden alıntı: tugy1994 quote:Orjinalden alıntı: w0lky üyeliğini dondurup en erken 2 yıl sonra foruma girermiydin ? üyeliğimi dondurmadım. sadece yazmıyorum o kadar. öyle yaptın demedim zaten.Kişisel bir ricam sana... tamam
quote:Orijinalden alıntı: tugy1994@Mr_Kubar Kendine baya güveniyorsun Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: tugy1994 @Mr_Kubar Kendine baya güveniyorsun Hacim unutmak için başka birini kullanmaya değer mi? Akılda bitmişse bitmiştir unutur gidersin
quote:Orijinalden alıntı: _Kubar_quote:Orjinalden alıntı: tugy1994 @Mr_Kubar Kendine baya güveniyorsun Hacim unutmak için başka birini kullanmaya değer mi? Akılda bitmişse bitmiştir unutur gidersinAlıntıları Göster 94'lü velet
quote:Orijinalden alıntı: _Kubar_quote:Orjinalden alıntı: tugy1994 @Mr_Kubar Kendine baya güveniyorsun Hacim unutmak için başka birini kullanmaya değer mi? Akılda bitmişse bitmiştir unutur gidersinAlıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: Mr_Kubar quote:Orjinalden alıntı: tugy1994 @Mr_Kubar Kendine baya güveniyorsun Hacim unutmak için başka birini kullanmaya değer mi? Akılda bitmişse bitmiştir unutur gidersin bitmemişse başkasını kullanmak değmez bu sadece diğer kıza acı verir.
quote:Orijinalden alıntı: *Brakisefal94'lü veletAlıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: DunkeR 94'lü velet acaba burdaki 94lülerin hangisine velet dedin..
quote:Orijinalden alıntı: tugy1994quote:Orjinalden alıntı: Mr_Kubar quote:Orjinalden alıntı: tugy1994 @Mr_Kubar Kendine baya güveniyorsun Hacim unutmak için başka birini kullanmaya değer mi? Akılda bitmişse bitmiştir unutur gidersin bitmemişse başkasını kullanmak değmez bu sadece diğer kıza acı verir.Alıntıları Göster unutmak ve kıskandırmak için çıkmıştım sonra ikisinide kaybettim
quote:Orijinalden alıntı: Jabba The Huttunutmak ve kıskandırmak için çıkmıştım sonra ikisinide kaybettimAlıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: To die unutmak ve kıskandırmak için çıkmıştım sonra ikisinide kaybettim Dimyata pirinçe giderken evdeki bulgurdan olmak
quote:Orijinalden alıntı: _Kubar_quote:Orjinalden alıntı: To die unutmak ve kıskandırmak için çıkmıştım sonra ikisinide kaybettim Dimyata pirinçe giderken evdeki bulgurdan olmakAlıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: Mr_Kubar quote:Orjinalden alıntı: To die unutmak ve kıskandırmak için çıkmıştım sonra ikisinide kaybettim Dimyata pirinçe giderken evdeki bulgurdan olmak ilginç bir örnek
quote:Orijinalden alıntı: Jabba The Huttquote:Orjinalden alıntı: Mr_Kubar quote:Orjinalden alıntı: To die unutmak ve kıskandırmak için çıkmıştım sonra ikisinide kaybettim Dimyata pirinçe giderken evdeki bulgurdan olmak ilginç bir örnekAlıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: To die quote:Orjinalden alıntı: Mr_Kubar quote:Orjinalden alıntı: To die unutmak ve kıskandırmak için çıkmıştım sonra ikisinide kaybettim Dimyata pirinçe giderken evdeki bulgurdan olmak ilginç bir örnek Hacim senin duruma cuk oturuyor ama
quote:Orijinalden alıntı: Jabba The Huttquote:Orjinalden alıntı: Mr_Kubar quote:Orjinalden alıntı: To die unutmak ve kıskandırmak için çıkmıştım sonra ikisinide kaybettim Dimyata pirinçe giderken evdeki bulgurdan olmak ilginç bir örnekAlıntıları Göster evt
quote:Orijinalden alıntı: tugy1994quote:Orjinalden alıntı: DunkeR 94'lü velet acaba burdaki 94lülerin hangisine velet dedin..Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: tugy1994 quote:Orjinalden alıntı: DunkeR 94'lü velet acaba burdaki 94lülerin hangisine velet dedin.. lafı ortaya kodum,beğenen aldı gitti beğenmeyen bıraktı kaçtı