quote:Orjinalden alıntı: w0lky üyeliğini dondurup en erken 2 yıl sonra foruma girermiydin ? üyeliğimi dondurmadım. sadece yazmıyorum o kadar.
evet çıkardım ben çok çabuk unuturum unutmak için biriyle çıkmama gerek kalmaz ama yinede çıkarım boş kalmaktan iyidir
quote:Orjinalden alıntı: tugy1994 quote:Orjinalden alıntı: w0lky üyeliğini dondurup en erken 2 yıl sonra foruma girermiydin ? üyeliğimi dondurmadım. sadece yazmıyorum o kadar. öyle yaptın demedim zaten.Kişisel bir ricam sana...
quote:Orjinalden alıntı: w0lky quote:Orjinalden alıntı: tugy1994 quote:Orjinalden alıntı: w0lky üyeliğini dondurup en erken 2 yıl sonra foruma girermiydin ? üyeliğimi dondurmadım. sadece yazmıyorum o kadar. öyle yaptın demedim zaten.Kişisel bir ricam sana... tamam
quote:Orjinalden alıntı: tugy1994 @Mr_Kubar Kendine baya güveniyorsun Hacim unutmak için başka birini kullanmaya değer mi? Akılda bitmişse bitmiştir unutur gidersin
quote:Orjinalden alıntı: Mr_Kubar quote:Orjinalden alıntı: tugy1994 @Mr_Kubar Kendine baya güveniyorsun Hacim unutmak için başka birini kullanmaya değer mi? Akılda bitmişse bitmiştir unutur gidersin bitmemişse başkasını kullanmak değmez bu sadece diğer kıza acı verir.
quote:Orjinalden alıntı: To die unutmak ve kıskandırmak için çıkmıştım sonra ikisinide kaybettim Dimyata pirinçe giderken evdeki bulgurdan olmak
quote:Orjinalden alıntı: Mr_Kubar quote:Orjinalden alıntı: To die unutmak ve kıskandırmak için çıkmıştım sonra ikisinide kaybettim Dimyata pirinçe giderken evdeki bulgurdan olmak ilginç bir örnek
quote:Orjinalden alıntı: To die quote:Orjinalden alıntı: Mr_Kubar quote:Orjinalden alıntı: To die unutmak ve kıskandırmak için çıkmıştım sonra ikisinide kaybettim Dimyata pirinçe giderken evdeki bulgurdan olmak ilginç bir örnek Hacim senin duruma cuk oturuyor ama
quote:Orjinalden alıntı: tugy1994 quote:Orjinalden alıntı: DunkeR 94'lü velet acaba burdaki 94lülerin hangisine velet dedin.. lafı ortaya kodum,beğenen aldı gitti beğenmeyen bıraktı kaçtı