Şimdi Ara

Eski sevgilinin aylar sonra mesaj atmasi (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
2
Favori
12.853
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: whisper242

Cevap vermen bile hata. Yaşanmışlığın üstüne neyin arkadaşlığı olacak ki ? normal olan zaten birbirinizi görmemezlikten gelmeniz.
    Hocam normalde birbirimizi görmemezlikten geliyoruz zaten ama bana 2 gün önce gecenin bi yarısı mesaj attı bende sabah ise gidicektim telefonun sesine uyandım ve daha da uyuyamadim .mesaj içeriği yukarıda okuyabilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: OptimizedSettings

Peki neden hocam

Lütfen cevaplarmisin
    Eskisi gibi olmaz hocam asla.Bunu tecrübe ettiğimden biliyorum.İsterseniz deneyin görün.

• Discovery78 D kullanıcısına yanıt
    Kardeşim dinle buradaki arkadaşları ve tekrar başlama hatasını yapma. Daha önce anlaşamadığınız mevzu ne oldu değişti mi? Değişse bile artık aylar geçmiş soğumuşsunuz yani. Heyecan arıyor sende bulduğu bir takım duyguları özlüyor. Bu duyguları sen bilirsin. Mesela peşinden koştuysan ya da çok ilgileniyorsan falan ne ise onu özlemiş o yüzden yazıyor. O duyguları tekrar bulsa da bulamasa da yeniden uzatmadan gidecek. Bir arkadaşa! (duyguya) bakıp çıkacağım misali. Hayatında iyi gitmeyen bir şeyler var onun. İlişkisinde ezilmiş olabilir, kendine güvenini kaybetmiş olabilir ve bunu da seninle telafi etmek istiyor olabilir. Bunlar çok normal davranışlar. Sen sadece uzak dur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: VR_27

Kardeşim dinle buradaki arkadaşları ve tekrar başlama hatasını yapma. Daha önce anlaşamadığınız mevzu ne oldu değişti mi? Değişse bile artık aylar geçmiş soğumuşsunuz yani. Heyecan arıyor sende bulduğu bir takım duyguları özlüyor. Bu duyguları sen bilirsin. Mesela peşinden koştuysan ya da çok ilgileniyorsan falan ne ise onu özlemiş o yüzden yazıyor. O duyguları tekrar bulsa da bulamasa da yeniden uzatmadan gidecek. Bir arkadaşa! (duyguya) bakıp çıkacağım misali. Hayatında iyi gitmeyen bir şeyler var onun. İlişkisinde ezilmiş olabilir, kendine güvenini kaybetmiş olabilir ve bunu da seninle telafi etmek istiyor olabilir. Bunlar çok normal davranışlar. Sen sadece uzak dur.
    Doğru diyorsun hocam hic kendimi çamura saplamaya gerek yok ben yoluma o yoluna . daha gencim daha yaşanacak güzel Günlerim var ve şuan bu kızla kafayı çürütecek de değilim eyvallah herkese ben kararımi verdim uzatmiyorum ve kesiyorum muhabbeti

• Gece vakti hormonlar yüzünden insan daha bir duygusal karar verebiliyor. Sabaha uykunu alınca daha berrak düşünüyorsun.
  • Gelip geçici sevdalar.. Dünya hayatına bağlanmaktan Allah a sığınırım. Aşk diye bir şey yoktur yaşım 25. Benim bu yaşıma kadar öğrendiğim şeylerin başında kulun kula duyduğu bir aşkın olmadığıdır.Bu ancak sevgi olabilir kaldı ki bazı insanlarda bu sevgi bile zamanla azalabilir. Oysa ki gerçek aşk çok başka bir şey. Selametle

• Denemeye çalıştım eskisi gibi olmadi ama hep aklımın bir köşesinde işte

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.