Şimdi Ara

Eski sevgilisini unutamadığı için ayrıldık !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
0
Favori
3.996
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Altay. -- 9 Eylül 2018; 13:17:21 >

• Altay bu kadar uzun yazma sadate gel ayrildin mi ayrilmadin mi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kanatlandırmayan_Redbull kullanıcısına yanıt
    Konunun başlığında ayrıldık yazıyor hocam görmedin mi ?
  • Altay kiz tekmeyi basmis uzun uzun yazmissin bide

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Picmain kullanıcısına yanıt
    Uzun geliyorsa okumayın beyler zorla okuyun diyen yok ki
  • Merhaba, öncelikle konuyu konu dışı yerine konu dışı özele açsaydın böyle mesajlar gelmezdi sanıyorum.

Konuya gelecek olursak olan olmuş ve biten bitmiş. Geride tatlı anılar, zamanlar kalmış. Neden bunları yaşadım deme, iyi ki yaşadım de hep hayatında yaşadıklarına. Anı yaşa yani, dönüp kendini geçmişi sorgularken veya geleceği planlarken asla bulma, bu çok büyük bir zayiat bırakır sende öncelikle.
    Dünyada senin derdinle muzdarip derdi yaşayan milyarlarca insan vardır emin ol. Öncelikle bu olayı bir tek sen yaşıyormuşsun gibi hissetmemelisin. Emin ol herkes bundan beterini yaşamış ve rutin düzenine dönmüştür. Daha kötülerini yaşayanlardan birisi olarak kendimi örnek verebilirim. Keşke yaşamasaydım da demiyorum, iyi ki yaşamışım deyip geçiyorum.

Aşk ve sevgi insanı iyi etmek için olan şeyler. Eğer bu iki şey bir insanı veya kişilerin canını sıkıyorsa, hayatına müdahale ediliyorsa, kısıtlanıyorsa, sürekli ilgi istiyorsa o ilişki asla bir ilişki olamaz. Çünkü mutlu olmak için yanaşır insan bu iki şeye. Çünkü insan anne ve babası haricinde sarılabileceği, kokusunu ciğerlerine kadar çekeceği insan ve başka bir yabancı tarafından sevilmeyi, ilgi görmeyi ister.

Bu bağlamda senin hikayene göre sen bir süre mutlu olan, anı yaşayan bir insan olarak hikayeden çıkmış gibi gözüküyorsun. Daha kötü şeyler yaşamadan bu ilişkinin kepenk kapatması gayet makul olmuş. Ne o üzülmüş ne de sen. Emin ol bundan sonrası çok güzel geçecek senin için, çünkü geçmişini unutamayan bir insanla sakın, asla bir şey yaşama. Ne bileyim seni öperken o aklına gelir, seninle sevişirken o aklına gelir, sinemaya gidince o aklına gelir, seni hisseder oymuş gibi hissetmeye çalışır.
    Ne gerek var kendini bu kadar kötü hissetmene değil mi?

O halde biraz daha önüne bakıp geleceğin için bir şeyler yapman gerek. Okuduğun bölüm üstüne daha çok bilgi sahibi olma, nitelikli olma, dil ve yetenek becerini geliştirme, spor, müzik, dil eğitimi ile kendine yatırım yapma gibi hobilerle uğraşman seni iyi hissettirir. Etrafında daha çok sana danışacak insanlar türer ve bu sana kendini iyi hissettirir. Basit bir örnek; İngilizce veya başka bir dilde konuşabilme yetisine sahipsin. Arkadaş grubun ile dışarıdasın ve bir turist kafilesine denk geldin ve senden yardım istediler. Herkesin dönüp birbirine baktığı o anda senin o turiste gidip öncesinde öğrenmiş olduğun yabancı bir dil ile yardım etmen çevren tarafından saygınlığının yükselmesine sebep olacaktır. Bu ve bunun gibi pek çok hobide aynı şekilde sana değer katacak ve saygınlığını yükseltecektir.

Dünyaya bir kere geliyoruz dostlar, bırakın da o anları da üzülerek " neden, niye, neden ben " diye geçirmeyin. Kendinizi daima yükseklerde görüp anlık olaylarınızı yaşayıp geçin. Kısmetinizde varsa zaten o kişi yarın gelip sizi bulacak.

Esenle kalın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *DeviantART -- 7 Eylül 2018; 13:45:29 >

• altay 1 ay da kıza bağlanarak sen hata etmişsin bunu yaptığına göre bu işlerde tecrübesiz olduğunu sanıyorum. bi daha böyle bağlanma altay ilgi gösterirsen kız sıkılır eskisini düşünür neyse sen anladın 4s kuralı geçerlidir her ilişkide
  • Sanırım ilk defa bir kızla yakınlaşmışsın normal şeyler bunlar başka kızlarla takılmanı tavsiye ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sevgili altay. Ingilizce konustuk turkceye donduk. Buraya kadar okudum daha da okumam. Kiz turk mu ingiliz mi baslarda belirtseydin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PAUL WALKER -- 7 Eylül 2018; 14:11:24 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkese merhabalara kadar okudum bende.

• 1 aydır tanıdığın bir kıza, üstelik totalde 16 saat canlı gördüğün bir kıza bu kadar uzun uzadıya yazı yazman da bir enteresan kardeşim. Tebrik ederim
  • Okumayacak gerçek DH'lilere hizmet edeyim:

KIZDAN AYRILMIŞ

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş olsun hocam olur öylw peşinden koşup kendinizi küçük düşürmeyin.

• *DeviantART kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler gerçekten moral arttırıcı ve motive edici bir yazı olmuş, ellerinize sağlık.
  • Hocam belki size kısa gibi gelebilir ama gerek telefon gerek mesajla olsun her gün saatlerimizi alıyordu bunlar ve konuşmadığımız, paylaşmadığımız konu kalmamıştı neredeyse.
  • Altay. kullanıcısına yanıt
    Canım kardeşim bu benlik yada bana göre bir şey değil. Nişanlansan bile 1 yıl takılın der büyüklerimiz birbirinizi tanıyın diye. Ki ciddi bir kurum için atılan bir adımdır. 1 ay hemde internet üzerinden bir görüşme olarak gerçekten çok kısa bir zaman hem çok çok kısa. Boşluktasındır , belki sevgilinden ayrılmışsındır. Birşeyler paylaşmak sana iyi gelmiştir. Hoşuna gitmiştir sana cevap vermesi. Olabilir şeyler bunlar. Ama bu kadar sorun olmaması lazım senin için.
  • Selam dostum.

Biraz aynı, biraz farklı şeyler yaşadığım için yazayım ben de.

5-6 ay önce biriyle tanıştım ben de internet üzerinden. Neyse dediğin gibi 5-6 saatlik konuşmalar ısınmalar vsvs oldu. Yeri geldi sabaha kadar mesajlaşıp konuştuk. Ayrı şehirdeydik ve şehrine gittim ben de. Belli bir süre geçti, sevgili olduk ancak bir konuşma sırasında eski sevgilisinden söz etmeye başladı. Sonra nefretlerini falan dile getirdi. "Konuştuğuna göre hala kafan orda herhalde" vs dedim. Ama sen demişsin ya yazında " o kişiyi unutturup beraber bir gelecek kurmayı hedeflemiştim." Hah benim de böyleydi ve kafadan artık bittiğini sandım ama yanılmışım.

Neyse sonra aramızda iyice kırılganlıklar başladı ve Eski sevgilisi ondan nasıl ayrıldıysa benden öyle ayrılmaya çalıştı. Dedikleri hareketleri falan tamamen aynıydı. Beni onun yerine koyup, bana aynı şekilde acı çektirmeye çalıştı. Seninki yine çok dürüstmüş ki onu unutamadım falan diyip senden uzaklaşmak istemiş.

Çok bağlandığını ve kötü hissettiğini biliyorum. 1 ayda nasıl bu kadar bağlandın diyenler olmuş ama oluyor. Olmaz dediğin her şey başına gelince olduğunu anlıyorsun işte. Benim de böyle oldu. Ben de çok çabuk ısındım, o da çok çabuk ısınmıştı ama bitti. Bitti desem bile hala düşündüğüm oluyor. Hatta geri geldim konuşalım, tekrar halletmeye çalışalım dese ne yapacağımdan emin değilim. Neyse artık.

Her şey normalmiş gibi de davranma. Git acını çek. İçine gömersen daha kötü olur. Ama önüne bakman gerekli. Bir başkası karşına elbet çıkacaktır. Nietzsche'nin bir sözü vardır. Arzu ettiğimiz kişiyi değil, arzunun kendisini severiz diye. Başka birinde sende o duyguları uyandıran biri çıkacaktır. Dünyada tek o yok, unutma bunu. Biliyorum gözün sadece onu görüyor başkası olmaz falan da demişsindir. Ben de dedim. Herkes demiştir bunu. Ama bir şey oluyor ve giden gidiyor maalesef. Önüne bak. Doğru kişi değildir belki senin için. Belki karşına daha iyi biri çıkacak ve "iyi ki ayrılmıştık" diyeceksin.

Ama yeter ki sen de onun yaptığını başka bir kıza yapmamaya çalış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rarels -- 7 Eylül 2018; 15:56:26 >

• Kız seni yara bandı kullanmadığına dua et Demekki aklı ve kalbi hala eski sevgilisinde ayrica bunu dürüstçe sana söylemiş.Bence uzaklaş eninde sonunda üzülen sen olursun

• Uzun uzadıya bir şey yazmama gerek yok. Ucuz yırtmışsin dostum.

• Doğrudur hocam tahminimce tecrübesizliğimden dolayı böyle sorun oldu benim için bir de tabi birçok ortak noktamız olan birini kaybettiğim için olabilir.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.