Şimdi Ara

Eski silkroada göre full str glavie yeni slkroad avrupaya göre nasil bir chardir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
633
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Eski silkroada göre full str glavie yeni slkroad avrupaya göre nasil bir chardir?
    yani simdi ben full str gibi bise acicam galiba arrior heralde peki hangi silahi kullanmaliyim glavie gibi en güclü olan hangisi

• 2HANDED
  • quote:

Orjinalden alıntı: PeterPetrelli

2HANDED

balta nasil peki ? onun en güclü vurdugunu duymustum bir yerden
  • http://forum.donanimhaber.com/m_16266724/tm.htm
    Tam karşılığı olsa neden avrupayi getirsinler
  • peki two handed sword oldugu söyleniyor simdi ben axeyi de denedimyani balta sanki vuruslar daha zevkli geldi simdi hangisini acsam karar veremedim :D
  • 2sinide aç ya boşver oyundan zevk alıcaksın bi kurala bağlı kalma hayatını yaşa:)
    2handed glavier gibi iyi vuruyo ama axe daha zevkli bencede onu açabilirsin
  • BALTA DA YERE YATIRMA YOK 2 HANDED'DA O VAR İŞTE SÜPER OLUO.POT 15 SN Bİ ALINDIĞI İÇİN YERE YATTIĞINDA ZAMN KAZANIOSUN.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: FinaL_İmPacT

BALTA DA YERE YATIRMA YOK 2 HANDED'DA O VAR İŞTE SÜPER OLUO.POT 15 SN Bİ ALINDIĞI İÇİN YERE YATTIĞINDA ZAMN KAZANIOSUN.

yani iki kollu kilic tmm bak sirf öyle diye onu acacam
  • az kalsin unutuyrdum warrior acacam degilmi birde cok karisik ordaki skiller hangilerine verecem bilmiyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: Silkroadci

az kalsin unutuyrdum warrior acacam degilmi birde cok karisik ordaki skiller hangilerine verecem bilmiyorum

Evet warrior acacaksın skilleri acarken two-handed sword skillerini acacan diğerleri yaramaz
  • 2Handed ve Axe 2side melee de warrior ama ordkai tüm skilleri açma bakıpda aç ben öyle yapmıştım ilk
  • peki su buff ne oluyo anlamadim gitti
  • http://forum.donanimhaber.com/m_16266724/tm.htm
    burada da ayni konu mevcut.
    buradan devam ediniz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.