Şimdi Ara

Eski Sistem Dosyalarını Silemiyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, Şöyle bir sorunum var yardımcı olabilir misiniz?

C sürücüsünde Win7 kuruluydu ve ona hiç ellemeden D sürücüsüne XP kurdum yalnız şu an C de bulunan Wİn 7 ye ait Windows, Progra Files vs. klasörlerini silemiyorum, erişim engellendi hatası veriyor. Bu dosyaları nasıl silebilirim?

• guvenlı modda kaldırmayı denedınızmı o dosyaları pekı,bendede mevcut aynı sorun guvenlı modda sılındı eskı dosyalar ama ordakı wındows klasoru kaldı sadece
  • Hard disk bölümlerine isim verin ve toplam boyutlarını, boş alanları bir kenara not edin: yanlış yeri silmemek için

W7 kurulum dvd si veya usb ile başlatın pc yi kurulum sırasında kurmak istediğiniz bölümü sorar gelişmiş seçeneklere girince

Silmek istediğiniz bölümü formatlamayı deneyin. Sonra kurulumdan çıkın.

Boot dosyası bir ihtimal eğer o bölümdeyse işletim sistemini açamayabilirsiniz o durumda tekrar DVD den başlatıp repair/onar seçeneği ile bootu kurtarabilirsiniz (yalnız xp de bu seçenek düzgün çalışıyor mu bilmiyorum hiç kullanmadım).

En temizi yedek alarak bu işlemleri yapmak. Sistemi istediğiniz hale getiremezseniz format...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1200gs -- 10 Kasım 2011; 8:50:16 >
  • @makarnacanavarı Denedim dostum ama aynı sorun :(.

@1299gs Aslında en temizi o ama yaklaşık 100 gb veri var ve o kadar veriyi yedekleyecek bir diskim yok o yüzden direk dosyaları silmeye çalışıyorum.
  • unlocker kullan
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.