Şimdi Ara

Eski sistemi duzenleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
163
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Benim bu tür teknik bilgilerde pek bir bilgim yok bu nedenle konu açma gereksinimi duydum.

Elimde resmindeki anakarttan var ve 8gb ddr2 ram takabiliyormuşum max.

Buna ideal bir ekran kartida almak istiyorum max. Nasil bir ekran karti alabilirim bu sisteme uygun. Ddr kaç olmalı

Eski sistemi duzenleme

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Resimde ki anakart 16x pciex desteklidir, çoğu kartı alıp takabilirsiniz ama bunun için söz ettiğim donanımsal durumları netleştirmek lazım.

Bu anakartı kullanıyor musunuz ? Kullanıyorsanız üzerinde ki işlemci nedir ? Kasa da bulunan power nedir markası/modeli vs. ?

Yeni alacak iseniz güncel platform seçmeniz daha iyi olur.

• Eski sistemi duzenleme

• quote:

Orijinalden alıntı: LEON-X

Resimde ki anakart 16x pciex desteklidir, çoğu kartı alıp takabilirsiniz ama bunun için söz ettiğim donanımsal durumları netleştirmek lazım.

Bu anakartı kullanıyor musunuz ? Kullanıyorsanız üzerinde ki işlemci nedir ? Kasa da bulunan power nedir markası/modeli vs. ?

Yeni alacak iseniz güncel platform seçmeniz daha iyi olur.

Özelliklerini attım pc nin güç kaynaginda sağlam birşeydi onuda fotosunu çeker atarım kasayı kullanıyorum işlemcisi falan eski ve bu sisteme başka güçlü bi işlemcide takabilirmiyim

• Galiba anakartın desteklediği en güçlü işlemci bu Core 2 Quad q9650.

• Angelmax kullanıcısına yanıt

Bu artıkların anakartin destekledigi maximum olanlar mi?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sistem Upgrade ya da Yenileme
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yaheli

Bu artıkların anakartin destekledigi maximum olanlar mi?

Evet, anakartın ve işlemcin maksimum verimli olarak bu parçaları kullanabilir.. RAM 8 GB DDR2 yapabilirsin.. 2 x 4 şeklinde almalısın.. 4 GB tek modül DDR2 RAM yok piyasada.. olanlar da çok pahalı.. işlemci daha yüksek Q9650 alabilirsin.. ama fiyatı biraz daha yüksek.. alacağın performans vereceğin farka değmez bana göre.. ekran kartı linkteki satılmış.. onun yerine 700 - 750 civarı GTX 960, GTX 1050, RX 560 falan bakabilirsin.. bu arada PSU kötü ise onu da değiştirmen gerekecek..

• Psu değeri kaç olmalı yani kaç w olmalı

Birde bir soru daha sormak istiyorum psu en az elektrik yakan şekilde planı nasıl olmalı

• quote:

Orijinalden alıntı: Angelmax

Evet, anakartın ve işlemcin maksimum verimli olarak bu parçaları kullanabilir.. RAM 8 GB DDR2 yapabilirsin.. 2 x 4 şeklinde almalısın.. 4 GB tek modül DDR2 RAM yok piyasada.. olanlar da çok pahalı.. işlemci daha yüksek Q9650 alabilirsin.. ama fiyatı biraz daha yüksek.. alacağın performans vereceğin farka değmez bana göre.. ekran kartı linkteki satılmış.. onun yerine 700 - 750 civarı GTX 960, GTX 1050, RX 560 falan bakabilirsin.. bu arada PSU kötü ise onu da değiştirmen gerekecek..

Alıntıları Göster

Psu değeri kaç olmalı yani kaç w olmalı

Birde bir soru daha sormak istiyorum psu en az elektrik yakan şekilde planı nasıl olmalı

• quote:

Orijinalden alıntı: Yaheli

Psu değeri kaç olmalı yani kaç w olmalı

Alıntıları Göster

PSU değeri alacağın ya da kullandığın sisteme göre hesap edilir.. mesela Q9550 eski bir işlemci.. yük altında biraz fazla güç tüketir.. ama GTX 750, 750 Ti, RX 550, RX 560 gibi kartlar en fazla 80 - 90 Watt güç tüketimine sahip teorik olarak.. PSU nun tükettiği gücü azaltmak için yapman gereken basit.. Sistemi tasarruf moduna alacaksın ve HİÇ OYUN OYNAMAYACAKSIN.. ama son kısım pek mümkün değil sanırım.. Eski sistemi duzenleme 

• Yaheli kullanıcısına yanıt

Fotoğrafını atabilirsen daha iyi yardımcı olabiliriz güç kaynağının,yanındaki etiket kısmının.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.