Şimdi Ara

clio 5 disardan android multimedya sistemi taktirdik,radyo ile ilgili bir soru?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.805
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

baslikta yazdigim uzere android multimedya sistemi taktirdik.

asil taktirma amacimiz park kamerasi icindi ve

gerek kamera sistemi olsun,dokunmatigi olsun,ekran kalitesi olsun hizi olsun navigasyonu vs. hepsi cok cok guzel,cok begendik.

fakat ne yazik ki radyoda cok fazla kayip var gercekten radyo anlaminda cok olumsuz bir durum oluyor.

sehir icinde dahi radyo dinletmiyor yani ses surekli cizirdiyor,gidiyor geliyor,dalgalaniyor vs.

aslinda benim icin sorun degil cunku ben bluetooth ile telefonun sesini baglayip oradan muzik,radyo vs. aciyorum bir sorun olmuyor lakin arabayi ailem kullaniyor ve telefondan baglayip radyo acma olayi net tukettigi icin bu konuda baya olumsuzlar ve cihaz varken neden telefondan radyoyu acalim modundalar.

simdi 4 sorum var

-radyodaki bu denli ciddi kayıp normal mi kullanan baskalari da var mi?bize yuzde 4-5 civari bir kayip olur denmisti ama radyo nerdeyse iptal durumda=(cok fazla ses dalgalaniyor ve gidip geliyor radyoda

bu durum bu tarz cihazlar icin normal mi yoksa bizdekinde normalden daha da fazla mi kayip var?

-araba ile ilgili kurulabilicek guzel uygulama önerileriniz var mi?

-arabanin motor vs. aksamiyla ilgili bir garanti sorunu olur mu acaba yani sadece o takilan alandaki elektronik sistemler mi garanti disi olur?

-son olarak bu cihazin acma-kapama olayi var mi arkadaslar kullananlar bilgilendirebilir mi biz kapatmayi bulamadik arabayi acinca otomatik aciliyor cihaz 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• takan yere gidip sen yüzde 5 kayıp olur ama hiç çalışmıyor dediniz mi?

mcu güncellemesi belki işe yarar ama ilk olarak taktırdığınız yere gidin. adam belki bir şey takmayı unuttu, yanlış taktı vs.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • anten soketini düzgün takmış mı cihaza?

• Android cihazlarda genel anlamda böyle bir problem oluyormuş sanırım. Geçen aylar bizde taktırdık lakin normalde çeken radyo kanalları artık çekmez oldu. Radyonun ülke seçimi olarak bir kaç ayarı vardı benimkinde Rusya seçiliydi. Onu EU olarak seçmeme rağmen herhangi bir sonuç alamadım belki sizde işe yarar.

• Ben Clio 4'e taktırdım 2-3 ay kadar önce memnunum. Radyosu da tüm kanalları çekiyor. Fakat bu ekranlarda çok fazla marka ve model var.

Hepsi birbirinin kopyası gibi onu da biliyorum ama durum bundan ibaret. Radyo'yu açtığım zaman elle gezindiğimde atlamadan her kanalı çekiyor.

Hatta -1 otoparka inişe kadar kanallar çekiyor, sorun yaşamıyorum. Cihazın linkini de paylaşayım. Atakan Tuning Ümraniye'de taktırmıştım ben.

https://www.atakantuning.com/urun/navix-mt-n388-android-10-0-renault-clio-4-uyumlu-multimedya-double-teyp

• Radyo anteniyle ilgili bir sıkıntı olabilir çünkü normal değil bence bu durumda olması. Bizim araçta da sonradan serviste takılan ekran var, eski sahibi taktırmış. Radyo sorunsuz bir şekilde, net olarak çekiyor.

Taktırdığınız yere gidip konuyla ilgili şikayette bulunmanızı öneririm. Ben telefondan dinliyorum ama ailem radyo tercih ediyor falan hiç karıştırmayın. Sadece ben radyo dinlemek istiyorum ve dinleyemiyorum, bu sorunu çözmenizi istiyorum diyin. Net bir tavır sergilerseniz daha ilgili olacaklardır, yoksa biz kayıp olur demiştik vs. diyip geçiştirebilirler.

Bizdeki cihazda araç uygulaması var. Araç ile ilgili bilgileri ( sürüş sırasında video oynatma, ekran kapanma süresi vs. ) görebiliyoruz bu uygulamadan. Sonradan mı yüklenmiş bilmiyorum ama bir kurcalayın belki sizde de vardır uygulama.

Cihazın kapanma süresini değiştirebiliyoruz biz. 30 sn, 2 dk, 10 dk şeklinde seçenekler var. Kontağa basınca hemen çalışıyor. Aracı kapatınca 30 sn. sonra ekran da kapanıyor.

• Hocam arabanın orjinal anteni mi takılı, ben megane 4 e multimedya takınca çekmedi, köpek balığı anteni çıkarıp orjinal anteni takınca düzeldi, multiemdyalar yüzde 15 radyo çekimini azaltır deniyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.