Bildirim
Golf 6 Bluetooth Telefon Kiti hakkinda
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Bilen yok mu ? :( -
Verdiğim linkte sayfanın en altındaki mesajımı inceleyin. Bir sorunuz varsa oradan sorun. Cevaplarım. İyi günler...
http://forum.donanimhaber.com/m_23348721/mpage_55/key_/tm.htm -
Hiçbir seride bluetooth yok Sadece sipariş ettiyseniz geliyor Ayrıca kit alıp montaj yaptırmanız gerekli ya da zenec, necvox gibi ürünlere yönelmeniz gerekiyor -
slm
yeni 1.2 trendline aldım arac rahat sürüşü ve yol tutuşu iyi.sadece bir sorun var oda virajlarda sanki elinin altından kaçıyor hissi var,yakıt 100 tl ye 90 km sabit hızla 345 km yaptım 4 kişiyle buda normal bence -
quote:
Orijinalden alıntı: medetxxx
slm
yeni 1.2 trendline aldım arac rahat sürüşü ve yol tutuşu iyi.sadece bir sorun var oda virajlarda sanki elinin altından kaçıyor hissi var,yakıt 100 tl ye 90 km sabit hızla 345 km yaptım 4 kişiyle buda normal bence
Telefon kitiyle anlattıklarınızın ne alakası var ?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X