Şimdi Ara

Eski sistemime R7 240 takmak istiyorum yardım. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
2.421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: cinayet13

Gt640 daha basarili bir ekran karti :) ama arada ucurum yok aklina yatmadiysa r7 240 al :)

Aklıma cidden r7 240 daha fazla yattı :D Gördüğümden beri onu istiyorum çok beğendim ama bilmiyorum forumda bir konuya girmiştim o konuda r7 240 almak yerine biraz daha koyup r7 250 alın farkını görürsünüz demişlerdi. Sen bu konuda ne düşünüyorsun?
  • 240 ve 250 arasinda fiyat farkina degecek bir fark yok :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

240 ve 250 arasinda fiyat farkina degecek bir fark yok :)

Anladım kardeşim her şey için teşekkürler. Anakarta dokunmuyorum o zaman?
    Şimdi yapacaklarım:
    1-R7 240 yada Gt640 almak.
    2-Intel core 2 duo işlemci almak.
    3-Rami 4 gb yapmak.
    4-300W PSU almak.

Edit: Bu arada Ram'im 3 GB fakat kullanılabilir miktar 2 GB olarak gözüküyor o yüzden 2 GB yazdım o ne ile alakalı dostum?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sercankls -- 23 Temmuz 2015; 22:21:50 >
  • 3gb sa elleşme hiç 64bit işletim sistemi yüklemen gerekiyor 3gb kullanılabilir hale gelir zaten bu yeterli bir bellek LOL ve CS GO için :) 300w psu'ya gerek kalmayabilir 2400xt ile r7 240 aynı gücü tüketiyorlardır büyük ihtimalle güç kaynağının resmini çekip atarsan ben sana yeter yetmez diyebilirim :)

Sadece ekran kartı ve işlemci alarak işi bitirebilirsin :)
  • quote:

3gb sa elleşme hiç 64bit işletim sistemi yüklemen gerekiyor 3gb kullanılabilir hale gelir zaten bu yeterli bir bellek LOL ve CS GO için :) 300w psu'ya gerek kalmayabilir 2400xt ile r7 240 aynı gücü tüketiyorlardır büyük ihtimalle güç kaynağının resmini çekip atarsan ben sana yeter yetmez diyebilirim :)

Sadece ekran kartı ve işlemci alarak işi bitirebilirsin :)

PSU:http://imagizer.imageshack.us/a/img673/2210/3wRrCJ.jpg
    Anladım kardeşim. Birde ekran kartı için 30W tükettiği söyleniyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sercankls -- 23 Temmuz 2015; 22:39:19 >

• 168w diyor yeterli bir değer bu kağıt üzerinde :) İkinci el uygun bir 350w psu alınabilir çok sınırda ama yeterli al dene en kötü bilgisayar reset atar oyun oynarken anlarsın yetmediğini yada ısınır psu elini bilgisayar arkasına koyup sıcak hava üflüyormu bakabilirsin :)

Sadece ekran kartı ve işlemci değişimi seni idare edecektir :) En kötü duruma göre power supply alırsın :)
  • lol ve dota2 tarzı oyunlar işlemci isteyen bi oyun ekran kartı değil.
  • quote:

168w diyor yeterli bir değer bu kağıt üzerinde :) İkinci el uygun bir 350w psu alınabilir çok sınırda ama yeterli al dene en kötü bilgisayar reset atar oyun oynarken anlarsın yetmediğini yada ısınır psu elini bilgisayar arkasına koyup sıcak hava üflüyormu bakabilirsin :)

Sadece ekran kartı ve işlemci değişimi seni idare edecektir :) En kötü duruma göre power supply alırsın :)

Teşekkür ederim kardeşim her şey için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Boqe

lol ve dota2 tarzı oyunlar işlemci isteyen bi oyun ekran kartı değil.

Bilmiyordum bunu. Ekran kartı da önemli olduğu için ekran kartını alıp sonra işlemci bakınabilirim.
  • Rica ettim :)
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.