Şimdi Ara

Eski sistemime yeni ekran kartı tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    H97 PC Mate(MS-7850)
    8 GB DDR3 RAM KİNGSTON 1600mh
    AMD R9 380 2gb

Sistem bu arkadaşlar ekran kartı yandı,yeni bir ekran kartı alacağım darboğaz yapmayacak bir ekran kartı önerirseniz sevinirim teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 1660 süper alabilirsin
  • Hocam ben pek anlamam ama bu sitede darboğaz yapar diyorhttps://pc-builds.com/calculator/

• RX 570 alabilirsiniz.
  • Sakın 570’in üstüne çıkma darboğazı deneyimlemeden 1660 tavsiye eden zeki kardeşlerimize kulak asmana gerek yok gel burada sana deneyimlerimi aktarayım.i5 6500’ü yeni sattım 1660 ile kullanıyordum bir kere 1660 alırsan 4460 ile gta oynayamazsın,battlefield oynayamazsın,cs go da berbat bir performans alırsın işlemcinin tek çekirdeğide kötü çoklu çekirdeğide,kısacası nereden aldım bu 1660’ı dersin 580 de tavsiye etmiyorum onunlada darboğaz olacaktır ramler çift kanal değilse 570 ile bile olur darboğaz.Bir adet ram al aynısından 570 al yoluna devam et deneyimlerimi sana aktardım darboğazı deneyimlemeden kart önerenlere kulak asma lütfen.Bende r9 380 4gb kartım yandığı için geçmiştim bu arada :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-041FF024C -- 16 Şubat 2020; 14:20:28 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sana zahmet olmazsa ramime uygun ram linki atabilir misin?

• quote:

Orijinalden alıntı: asmcpkn

Sana zahmet olmazsa ramime uygun ram linki atabilir misin?
    Kodunu vs bakarak aynısını alabilirsin aynısını almaya çok dikkat et.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • rx 570 yeter artı ramıda halledin
  • rami 16 gb yapmadan oyun oynamayı düşünme. ram droplarını işlemci darboğazı sanan bir gruh var burada
  • Bu işlemci çin en mantıklı ekran kartı RX 570.

www.sinerji.gen.tr
    MSI Radeon RX570 Armor 4G OC 4GB GDDR5 256 Bit Ekran Kartı
    https://www.sinerji.gen.tr/msi-radeon-rx570-armor-4g-oc-4gb-gddr5-256-bit-ekran-karti-pmu405460

• quote:

Orijinalden alıntı: RASYONALIST

rami 16 gb yapmadan oyun oynamayı düşünme. ram droplarını işlemci darboğazı sanan bir gruh var burada
    İnternette 8vs16 ram karşılaştırmalı videolar var. O videolara göre gayette 8 ram ile oyun oynanıyor. Tabi yeni sistem toplayacak arkadaşlar 16'dan aşağısını almasın ama eski sistem olup da 8 ram ile oyun oynanmaz gibi bir şey söz konusu değil.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.