Şimdi Ara

Eski sistemimi yenileme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

2008'de oyun oynamak amaçlı kurduğum sistemimi revize etmek istiyorum, tabiki yine piyasanın son oyunları için
    Eski sistemim şu şekilde:

Anakart: GIGABYTE EP45-DS3LR 1600FSB/DDR2 1333 S+GL+16X 775
    GPU: GTX260 Synergy GDDR3 896MB 448Bit Nvidia DX10
    CPU: INTEL Q8200 CORE 2 QUAD 2.33 GHz Socket 775 4MB 1333 M
    RAM: KINGSTON 4GB (2X2GB) 800MHz DDR2 CL6 RAM
    PSU: ASUS P-55GA 550W
    KASA: Aopen ES55-B06 300W ATX

Hepimizin beklediği GTAV gibi ve şimdiki sistemimle orta ayarlarda oynadığım Need For Speed, Assassin's Creed, FIFA gibi oyunları full ayarlarda oynayabileceğim bir sistem kurmak istiyorum bu sistemimin parçalarını yavaş yavaş değiştirerek. Şimdilik 750 800 TL civarında bir bütçem var ancak acelem yok dediğim gibi şimdilik bir iki hayati parçayı kalanını da yazın değiştirmeyi planlıyorum. Sanırım değiştirmem gereken en temel parça anakart olacak DDR3 teknolojisine uyum sağlayabilecek parçalarla değişim yapmam için. Elimdeki bu sistemde değiştirilmesi gereken öncelikli parçaları ve varsa tavsiye ettiğiniz modelleri benimle paylaşırsanız çok sevinirim. Dediğim gibi acelem yok ancak en azından kış döneminde eve gittiğim zaman yeni çıkan oyunları full ayarlarda veya fulle yakın ayarlarda oynayabileceğim temel bir iki değişiklik benim için şimdilik yeterli olacaktır.

İlgilenen veya ilgilenmeyen herkese teşekkür ederim şimdiden.

• Arkadaşlar yok mu yardimci olabilecek kimse

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: toysoLdier(V)

Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba.

2008'de oyun oynamak amaçlı kurduğum sistemimi revize etmek istiyorum, tabiki yine piyasanın son oyunları için
    Eski sistemim şu şekilde:

Anakart: GIGABYTE EP45-DS3LR 1600FSB/DDR2 1333 S+GL+16X 775
    GPU: GTX260 Synergy GDDR3 896MB 448Bit Nvidia DX10
    CPU: INTEL Q8200 CORE 2 QUAD 2.33 GHz Socket 775 4MB 1333 M
    RAM: KINGSTON 4GB (2X2GB) 800MHz DDR2 CL6 RAM
    PSU: ASUS P-55GA 550W
    KASA: Aopen ES55-B06 300W ATX

Hepimizin beklediği GTAV gibi ve şimdiki sistemimle orta ayarlarda oynadığım Need For Speed, Assassin's Creed, FIFA gibi oyunları full ayarlarda oynayabileceğim bir sistem kurmak istiyorum bu sistemimin parçalarını yavaş yavaş değiştirerek. Şimdilik 750 800 TL civarında bir bütçem var ancak acelem yok dediğim gibi şimdilik bir iki hayati parçayı kalanını da yazın değiştirmeyi planlıyorum. Sanırım değiştirmem gereken en temel parça anakart olacak DDR3 teknolojisine uyum sağlayabilecek parçalarla değişim yapmam için. Elimdeki bu sistemde değiştirilmesi gereken öncelikli parçaları ve varsa tavsiye ettiğiniz modelleri benimle paylaşırsanız çok sevinirim. Dediğim gibi acelem yok ancak en azından kış döneminde eve gittiğim zaman yeni çıkan oyunları full ayarlarda veya fulle yakın ayarlarda oynayabileceğim temel bir iki değişiklik benim için şimdilik yeterli olacaktır.

İlgilenen veya ilgilenmeyen herkese teşekkür ederim şimdiden.

yazın sistemi komple değiştirirsen daha iyi olur.
    power ve disk eski değilse onları kullanabilirsin.

• Bence su an bisey yapma yazin al cunku bi seyi yukseltmek istersen digeride degisebilir yazin alacagin sistemle uyumlu olmayabilir

• Aslında doğru diyorsunuz yazı beklemek daha mantikli ancak dediğim gibi kışın 1 aylık boşluğum olacak o zamanda yeni çıkan oyunları elden geçirmek istiyorum. Şu anda sistem üzerinde yapacağım 2 3 değişiklikle çok yüksek olmasına gerek yok aradığım performansı alamaz miyim sizce? Çünkü yazın tamamlamayı düşündüğüm haliyle bile insanların forumlarda 2 3 bin Tl Ye kurdukları sistemlerden birini kurmaya çalışmayacagim en azından beni şu an elimdeki sistem gibi 3 4 sene götürmesi kâfi. Dolayısıyla çok büyük parçalar almayi düşünmediğim için bir yerinden başlamak istedim kışı da boş geçirmemiş olurum diye.

• toysoLdier(V) kullanıcısına yanıt
    2 - 3 Değişiklikle istediğin performansı alamazsın. Yazı bekle istediğin performansda sistemi topla, Zevki enlerde yaşa. SAYGILAR.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Amorcalient -- 10 Aralık 2013; 17:21:38 >
  • Kasa W çok düşük şimdiki oyunları %80 gibi netliklerde veya en yüksek çözünürlükte netlikte oynuyabilmek için sağlam işletim sistemine
    Örnek : sadece kasa 1.500 tl den aşaya olmucak gerekirse daha yüksek paraya güzel birşey topla derim.
    Topladığım o işletim sisteminde rahat çalışabilmesi için 550W+ üstü Power Supply (kasanın güç kaynağı) olması lazım.

Not: Ben bunu yeni kasa alman için derim. illede eski kasayı değiştircem dersen çok şeyler değiştirirsin. Büssürü masraf sıkıntı. Yeni alsan daha iyi olur.

Bende sistemi şimdiden kur derim. neden, çünki yılbaşı indirimleri gelicek bende 2 3 parça değiştiriceğim için beklemedeyim

İyi Forumlar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AyhanGüler -- 10 Aralık 2013; 17:35:33 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sistem Upgrade ya da Yenileme
    6 yıl önce açıldı
    Sistemi yenilemelimiyim ?
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Teşekkürler arkadaşlar, yine de tavsiyesi olan varsa bekliyorum.
  • Yeni teknolojilere biraz uzak kalmış olsam da becerebildiğim kadarıyla elimdeki bütçeye yakın ve beni 4-5 sene götürebileceğine inandığım birkaç parça topladım. Sizce bu üç değişiklik beni en azından kış dönemi için sıkıntıdan kurtarır mı GTA V gibi oyunları full ayarlarda oynamama ve AutoCAD gibi grafik programlarını sıkıntısız kullanmama yeter mi ? Bir de sistem parçaları birbiriyle ne kadar uyumludur ne kadar değildir hangi parçaya ne kadar yatırım yapılmalıdır bilmediğim için örneğin ankart ve işlemci konusunda tamamen kulaktan dolma bilgilerle seçim yaptım, varsa başka tavsiyelerinizi bekliyorum arkadaşlar.

ANAKART:http://www.vatanbilgisayar.com/Anakart/msi-b85-g43-gaming-b85-g43-gaming-intel-b85-soket-1150-ddr3-1600-mhz-sata-30-usb-30-anakart/productdetails.aspx?I_ID=71250

EKRAN KARTI:http://www.vatanbilgisayar.com/Ekran%20Kart%C4%B1/asus-gtx760-dc2oc-2gd5-gtx760-directcu-ii-oc-gddr5-2gb-256bit-nvidia-geforce-dx111-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=66600#allImages

İŞLEMCİ:http://www.vatanbilgisayar.com/CPU%20-%20%C4%B0%C5%9Flemci/intel-bx80637i53340-core-i5-3340-soket-1155-31ghz-6mb-cache-22nm-islemci/productdetails.aspx?I_ID=69051

• Arkadaşlar tercihlerim hakkında bi bilgi verebilecek olan yok mudur?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.