ne yapsak ne etsek yeni sistememe mi geçsek hadi hayırlısı
AMD temelli bir sistem yükseltmesi yapmayı planlıyorsanız biraz daha bekleyip FM2 anakarta geçin derim.
Bu arada, mevcut işlemcinizi FM1 veya FM2 anakarta takamazsınız. 800 ya da 900 serisi anakartlara bakmalısınız ama mevcut işlemciniz de gayet iyi görünüyor. Bence işlemci yerine başka parçalara odaklanın.
quote:
Orijinalden alıntı: Foxbat
AMD temelli bir sistem yükseltmesi yapmayı planlıyorsanız biraz daha bekleyip FM2 anakarta geçin derim.
Bu arada, mevcut işlemcinizi FM1 veya FM2 anakarta takamazsınız. 800 ya da 900 serisi anakartlara bakmalısınız ama mevcut işlemciniz de gayet iyi görünüyor. Bence işlemci yerine başka parçalara odaklanın.
henüz işlemciyi almadım zaten amd athlon 3800+ tek çekirdekli işlemci ile idare ediyorum alırsam diye düşünüyordumda aynı fiyata daha performanslı işlemci alınıyor insan onu istiyor doğal olarak ama tabi ki ona uygun ram ve anakart problemi çıkacak o da ekstra masraf o zaman tavsiyenize uyarak ikinci el bir işlemci şimdilik bizi idare eder fm2 leri bekliyelim zaten ahım şahım oyunlar oynamayacağım eski oyunlara devam edeceğim yazın genellikle bir de genel bilgisayar işlemleri tavsiyeniz için çok teşekkür ediyorum hayırlı günler diliyorum