Şimdi Ara

PS4 Yeni Harddisk ve Sistem Kurulumu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arkadaslar dün PS4`üme yeni bir harddisk taktim ve calistirdim. Dogal olarak benden Sistem kurulumu istedi. 2.03 ve üzeri gerekiyor.

Fakat bu sürümü bir türlü bulamiyorum. Sony`nin sayfasi bile bir önceki sürümü indirmeye sunmus.

Peki simdi ne yapabilirim? Öylece bekleyecek miyiz, sizce ne zaman yüklerler sayfalarina?

Cevaplariniz icin simdiden tesekkür ederim.

• Mevcut sürümü indir, kurulunca ps4 üzerinden güncellersin

Edit: 2.03 ve üzeri gerektiğini bilmiyordum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi There goes your life -- 8 Aralık 2014; 15:38:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: leventlert

Mevcut sürümü indir, kurulunca ps4 üzerinden güncellersin

Kabul etmiyor. illa 2.03 veya üzeri olacak. PS4 su an acilmiyor, ilk olarak sistem kurulumunu istiyor, onda da sürümü kabul etmiyor.

baska bir yöntemi var mi?

Edit: Tamam :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efsaneX0 -- 8 Aralık 2014; 15:42:03 >
  • bende deiştirdim 600 ila 700 mb bir dosya indirdim sony nin sitesinden sonra flash diske attım oldu hocam yardım lazımsa pm gönderebilrisiniz.
  • arkadaşlar yeni harddisk filan almadım ben sadece sıfırlamak istiyorum nasıl yapacam yardım edin böyle internetten flashdisklemi indirmem lazım direk sıfırlayıp yeniden kurulmuyor mu ?
  • Merhabalar ben Toshiba 2,5 inc 5400RPM SATA 2 Disk aldim.Ps4 cihazimda 2.03 sistemi yukluydu. Yukaridaki tum adimlari gerceklestirdim ancak yeni HDD ile 758 mb 2.02 Firmware Update dosyasını yüklerken(Ps4 sistemini yeniden yükle seçeneği) şu hata mesajını aldım. SU-30696-4 Açıkçası bundan sonra eski diski taktim USb den sistemi veri kaybım olmadan yükledi. Acaba bu durumda yeni diski taktiktan sonra sistemi safe modda sıfırlayıp mi bunu yapmam gerekirdi? Sonuclari ne olacagini kestiremedigim icin bunu denemedim.Sorunu cözmem icin ne tavsiye edersiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mkmdesign

Merhabalar ben Toshiba 2,5 inc 5400RPM SATA 2 Disk aldim.Ps4 cihazimda 2.03 sistemi yukluydu. Yukaridaki tum adimlari gerceklestirdim ancak yeni HDD ile 758 mb 2.02 Firmware Update dosyasını yüklerken(Ps4 sistemini yeniden yükle seçeneği) şu hata mesajını aldım. SU-30696-4 Açıkçası bundan sonra eski diski taktim USb den sistemi veri kaybım olmadan yükledi. Acaba bu durumda yeni diski taktiktan sonra sistemi safe modda sıfırlayıp mi bunu yapmam gerekirdi? Sonuclari ne olacagini kestiremedigim icin bunu denemedim.Sorunu cözmem icin ne tavsiye edersiniz?

bu sayfada yazilanlari takip ediniz:

http://tr.playstation.com/home/news/articles/detail/item663693/PS4-sisteminizi-s%C4%B1f%C4%B1rlay%C4%B1n/

yöntem calisiyor. daha bugün kendim sifirlayip, kurdum...

kolay gelsin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaslar calisti. Ps4 yeni diskte. Tesekkurler hatta ps4 uneski diskini sata disk kutusu alip depolamabolarak kullanmaya basladim :-) Format atmak icin de aide format toolsu kullandim.

• quote:

Orijinalden alıntı: efsaneX0

quote:

Orijinalden alıntı: mkmdesign

Merhabalar ben Toshiba 2,5 inc 5400RPM SATA 2 Disk aldim.Ps4 cihazimda 2.03 sistemi yukluydu. Yukaridaki tum adimlari gerceklestirdim ancak yeni HDD ile 758 mb 2.02 Firmware Update dosyasını yüklerken(Ps4 sistemini yeniden yükle seçeneği) şu hata mesajını aldım. SU-30696-4 Açıkçası bundan sonra eski diski taktim USb den sistemi veri kaybım olmadan yükledi. Acaba bu durumda yeni diski taktiktan sonra sistemi safe modda sıfırlayıp mi bunu yapmam gerekirdi? Sonuclari ne olacagini kestiremedigim icin bunu denemedim.Sorunu cözmem icin ne tavsiye edersiniz?

bu sayfada yazilanlari takip ediniz:

http://tr.playstation.com/home/news/articles/detail/item663693/PS4-sisteminizi-s%C4%B1f%C4%B1rlay%C4%B1n/

yöntem calisiyor. daha bugün kendim sifirlayip, kurdum...

kolay gelsin.

Teşekkürler halettim :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.