Şimdi Ara

Eski USKO tadında bi ARDREAM PVP server

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar serverın yöneticisi veya admini vs. değilim. Server Ardream serverı. Ben başlayali yaklaşık 1-2 hafta oldu ve server gerçekten eski knight tadında. Knightın bu kadar suyu çıkmışken o oyuna bir de para vermenin hiç bir lüzumu yok. O yüzden hepinize tavsiye etmek istedim.

Oyun içerisindeyken google'a "kopedal" yazsanız oyundan atıyor. O derece güvenli bi sistemi var.

Oyunda 1 kere bile lag yaşamadım o kadar akıcı pk atılabiliyor.

Yıllardır knightı bıraktım pvp lerde takılıyorum item satmayan admin görmedim. Bu server da her server gibi item satışı var. Ancak şöyle güzel bir yönü de var. Oyuna para vermek zorunda değilsiniz. Np kastıkça item alabiliyorsunuz. 2 haftada 350k np kastım tüm takılarımı +4 yaptım siz düşünün.

Serverda günde 2 kez Lunar savaşı 2 kez BDW 2 kez DeathMatch eventi 1 kez Gemi Savaşı yapılıyor. 2-3 günde bir de mutlaka Felankor Event oluyor. Haftada 2 kez CSW oluyor ve kazanan clandaki herkes 10k np ve çeşitli sürpriz ödüller alıyor. Serverda 2 tane Admin var ikisinden biri genellikle online ve serverla ilgileniyorlar.

Serverın diğer bi güzel özelliği serverda dilediğiniz gibi jobunuzu değiştirebiliyor, 24 saatte bir de ırkınızı değiştirebiliyorsunuz. Ayrıca item kilitleme sistemi de mevcut. Yani canınız asas istediğinde asas, mage istediğinizde mage oynayabilirsiniz.

Oyunda bir çok savaş ve event olduğundan bahsettim. Buna ek birbaşka güzel yönü de 30 dk da bir 200 np geliyor eğer onlinesanız. Bu şekilde de daha akıcı np kasabiliyorsunuz. Oturduğunuz yerden np kazanabiliyorsanız yani online oldukça.

• bargun94 kullanıcısına yanıt
    ardream world mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Makrosoft

ardream world mu

Evet Sadece Ardream
  • Ardream sa aykonun ustune tanimam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İp ve Client için :

http://vieardream.net

• İp, Full client ve panel için

http://vieardream.net

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.