Şimdi Ara

eski x box bikaç soru?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    bu alet msn girermi çok merak etmekteyim
    eger giriyosa nasıl olur bu işler kolay mıdır zormudur bilmiyorum
    açıkcası ben msn e girebilecek ve rahat bi şekilde oyun oynayabilecek bi alet arıyorum
    tabi fazla abartıya kaçmadan

bide bu harddisk olayı
    ben bu hardisk i istege göre değiştirebiliyorum heralde?(boyutunu)
    yani x bi marketten aldıgım harddisk i bu alete takabiliyormuyum?

görüntü kalitesini öven siteler var acaba kıyaslama yapılırsa(bilgisayarla)
    hangi özelliklere denk gelebilir?

ve tam olarak media centar gibi kullanacam uzun süre çalışacak buna dayanırmı

şimdiden tşkler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatih cazz -- 22 Şubat 2007; 14:55:47 >

• A.S.
    msn'e girmez boşuna uğraşma. ben çok denedim olmuyor. webmessenger.msn.com adresini desteklemiyor bundaki firefox modeli. destekleyen model çıktı mı bilmiyorum ama çok denedim olmadı. makineye windows kuranlar var ama nasıl olduğu hakkında bir bilgim yok. o kadar da uğraşacaksan sen bilirsin.www.xbox-scene.com da bulursun windows yüklenmesini. ingilizcen varsa yaparsın.

harddsik konsuunda PATA (paralel ata) harddisk alman gerekiyo eski modellerden. istediğin kapasitede takarsın olur. eskiden 120 gb sınırı vardı. şimdilerde sınır yok ben 200 gb kullanıyorum.

bu aletin sınırı doom3, half life 2 ve far cry sanırım. bir de forza motorsport'un screenlerine bak derim. sen karar ver de ne kadar iyi olursa olsun yeni oyun çıkmıyor. bi süre sonra sıkılırsın 360 gerekli artık.

ben kesintisiz 12 saat ve üstüne zorladım hem de harddiskten oyun oynayarak. xbox'ın ısınma gibi sorunu hiç yok. 200 gb harddiskin ısınmasına bile dayandı. istersen 1 hafta boyunca açık bırak. ben 3.5 yıldır deli gibi oynuyorum. bana mısın demiyor ki ben 2. el almıştım zamanında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M@triXbox -- 22 Şubat 2007; 15:06:57 >

• eyw kardeşim
  • oyun oynamak istiyosan alma artık 360 için biriktirmeye başla(para)
  • peki u 360 ın özellikleri nee
    bilgisayardan farkı yok falan diye bi kaç kişiden duydum ama dogru yanlış bilmiyorum
    hem msn de girmesi lazım harddisk kapasitesi falan bilgisayar bağlantısı vardır heralde
    ama en önemlisi msn e girmesi tam olarak bi özelliklerini bilsem neden taksitle almayayım
  • neden bu xbox la msn e girme aşkı nerden kaynaklanıyo pc den msn e gir 360 ın da tadını çıkar yaw
  • aslında evde bilgisayar var msn onlada giriyom
    ama evde ikinci bi alet daha olması lazım msn girecek kesin lazım
    hem kaliteli oyunda oynamak istiyom 19 a geldik bi kaliteli oyun oynayamadık
    msn şart
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: fatih cazz

peki u 360 ın özellikleri nee
    bilgisayardan farkı yok falan diye bi kaç kişiden duydum ama dogru yanlış bilmiyorum
    hem msn de girmesi lazım harddisk kapasitesi falan bilgisayar bağlantısı vardır heralde
    ama en önemlisi msn e girmesi tam olarak bi özelliklerini bilsem neden taksitle almayayım

Arkadaşım

3 Çekirdekli 6 işleme kapasiteli 3.2Ghzlik PowerPC işlemcisi
    512MB ortak RAM (Bunun PC'deki karşılığı 2GB bile olamaz pratikte)
    ATI Xenos Grafik işlemcisi ve 10MB önbellek (önbellek teknolojisi bilgisayarlarda yok)
    Tüm oyunlar en az 1280x720 çözünürlük destekli ve ilerde çıkacak oyunlarda 1920x1080
    çözünürlük desteği

özelliklerinin PC ile ilgilisi yok Kağıtta benzeyebilir ama pratikte Monitörde asla öyle değil.
    Üstelik Xbox360'daki Live bambaşka bir dünya
    Örneğin Arkadaş listen var ve istediğin kişiye mesaj yazabilirsin.
    Sesli görüntülü sohbet yapabilirsin. Klavye USB'Den takıp yazabilirsin.
    Oyun oynarken aynı anda oyundakilerle canlı konuşabilirsin.
    İlerde Linux yüklenecek o zaman MSN linux sürümü ile yazışabilirsin.

İlk Xbox ile de

• msn ye girer sanırım nedne girmesın... webbrowser bu alet için mevcut... web msn adresine gidip login olabilirsin.... sorun nedir onu anlamadım.
  • quote:

msn ye girer sanırım nedne girmesın... webbrowser bu alet için mevcut... web msn adresine gidip login olabilirsin.... sorun nedir onu anlamadım.

sorun browserın desteklememesi.Eski yenilenmedi.
  • sonuçta ikisinede eklenti gerekiyo windows veya linux yüklememiz lazım
    bakalım hangisini alacaz ama eskisini alırım heralde fazla uçmayım ben
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.