Şimdi Ara

eski xbox yeni ps kullanıcısından ilk izlenimler ve sorular... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.690
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    heavenly sword
    uncharted 1
    LBP
    motorstorm 1-2

aklıma gelenler
  • arkadaslar bu arada exclusive olarak yakuza 3 nasil?ben 2. oyunu ps2'de oynamistim ama pek hosuma gitmemisti.3. oyuna gamespot falanda iyi puan vermis.deneyen var mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fmforce

arkadaslar bu arada exclusive olarak yakuza 3 nasil?ben 2. oyunu ps2'de oynamistim ama pek hosuma gitmemisti.3. oyuna gamespot falanda iyi puan vermis.deneyen var mi?

yakuza 3 yerine oynanabilecek çok oyun var iyi oyun ama sevedebilirsin sevmeyedebilirsin bence denemeye gerek yok
  • quote:

evet pal ve CECH-2004B yazıyor.seriler arasında nasıl bir farklılık var ondan haberdar değilim.

2000 serisinde Cell (CPU) 45nm, RSX (GPU) 65nm; 2100 serisindeyse Cell 45nm, RSX 40nm(45nm de deniyordu ama 40nm galiba. Kesin bilgi bulamadım). Bir de 160 ve 320 GB HDD seçeneklerine sahip 2500 serisi gelecek(sanırım Move'la aynı anda gelir); ama yapısal olarak farkları olacak mı bilmiyorum.
    2100'de, RSX'teki değişime bağlı olarak güç tüketimi-ısınma ve 200 gramlık ağırlık (sanırım güç kaynağındaki değişimden) avantajı var. Sıcaklık veya fan sesi olarak da avantajı olabilir.

quote:

Hocam gecen arkadasin aldigi PS3'un Turkiye'ye giris tarihi XX.07.2010 du, ozellikle baktim 2004B serisindendi alet. Sanirim 2104B serisi daha girmedi Turkiye'ye

2104A ve 2104B serisi resmi olarak Türkiye'ye gelmişti. Yani şu Media Markt tarzı büyük mağazalarda bulunabildiği söyleniyordu. Ama şu an nasıl veya ne kadar kolay bulanabiliyor, bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 30 Temmuz 2010; 15:51:16 >

• yazık olmş umarm gerçekten uzaklaştıkça kıymetini anlarsn eski günlerinin
  • quote:

Orijinalden alıntı: hal_darksider

yazık olmş umarm gerçekten uzaklaştıkça kıymetini anlarsn eski günlerinin
  • quote:

Orijinalden alıntı: tahmaz88

quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: FendersTraT

quote:

Orijinalden alıntı: tahmaz88

quote:

Ölü taklidi yapın gider.

• Uncharted Drakes Fortune...
    Motorstorm Pacific Rift...
    Little Big Planet...
    Bende bu oyunları oynamanı öneririm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ali_80
    Uncharted Drakes Fortune...
    Little Big Planet...

Bende sana geow serisini, halo serisini, forza serisini ve Alan wake'i oynamanı tavsiye ediyorum.

• ya arkadaşlar ben xbox'ı satmadım ki kardeşim hala xbox'ta mevcut..anlayamadım yorumları..
  • quote:

ya arkadaşlar ben xbox'ı satmadım ki kardeşim hala xbox'ta mevcut..anlayamadım yorumları..

"Eski xbox kullanıcısından" dediğin için böyle yorumlar oldu.
  • kardeşim imzaya baksınlar o zamn..

neyse duyurulur hem xbox 360 hemde ps 3 oynuyorum..ikisinide çok seviyorum..polemiğe gerek yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fmforce -- 31 Temmuz 2010; 23:10:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: berksus

quote:

Orijinalden alıntı: Ali_80
    Uncharted Drakes Fortune...
    Little Big Planet...

Bende sana geow serisini, halo serisini, forza serisini ve Alan wake'i oynamanı tavsiye ediyorum.

Ne olduki hocam şimdi arkadaşa oyunları önerdik.Bir şey demedimki xbox hakkında.
    Ayrıca bana ne o oyunlardan ben öneri filan istemedim.
    Arkadaşa yardımcı olmak istedim...

• quote:

ya arkadaşlar ben xbox'ı satmadım ki kardeşim hala xbox'ta mevcut..anlayamadım yorumları..

bu forumda 2 sini karsilastirdin mi olur boyle seyler
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.