Şimdi Ara

Silinsin (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
3.546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ah ahh.. Nerde o old school dönemi.. Maceraya C3 ile atıldım ve gracia'da bıraktım. Şimdi gene kontrol edeyim dedim ve etmez olaydım. Oyunun orjinalliği 0 düzeyde. İçimde hüzün fırtınaları esiyor..
  • Orjinallik istiyorsun az daha bekleyip l2 classic oynarsin bakalim kararin hala ayni olacak mi :D
    Size göre oyunun orjinalligi gitmis, Bana gore oyun motoru geride kalmis Değiştirselerde kurtulsak....
    Bence onyargili yaklasiyorsun... Oyun icinde eskileri questlerle ufak ufak ozlemi andiriyorlar mesela 7sins questi veya lilith, anakim..
    Private low rate serverda devam edebilirsin ( hi5) veya size kalmis..
    Goruslere saygi duyariz...
    Not eskilerden officallerde bilek nasirlastirmis kisiler gayet begenerek oynuyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MORFEUS -- 23 Kasım 2014; 11:16:07 >
  • Bu birazda tercih meselesi :) Az bende bileklerimi nasırlaştırmadım lakin o eski grafik motorunun verdiği hazzı şimdiki ne hikmetse vermiyor. Eski ütopya havasını alamıyorum. Biraz garip durum ve bende farkındayım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Time2Die

2005-2006 yıllarında oynuyodum yanlış hatırlamıyosam, L2 Extreme vardı şimdi kapanmış galiba, 2 tane 7x 2 tane daha yüksek rate server vardı yanlış hatırlamıyosam. Ben 7'lerden birinde oynuyodum staris olabilir server'ın adı.. vay be..

Edit: Clan ismi Syndicate olması lazım belki o serverda oynayan hatırlayan vardır..

bende L2 extreme Tempest ta oynardım. Dion theme hala kulaklarımda çınlar :
  • heytt bensiz l2 muhabbetimi dönüyo burda :D
  • L2 oldu beyler. Adam gıbı oyun oynamak ısteyenler wow oynasın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bi1ReD

L2 oldu beyler. Adam gıbı oyun oynamak ısteyenler wow oynasın.

Sen yanlış cenazeyi kaldırmışsın, biz 150 kişi gayette oynuyoruz server buldukça. Yakında açılacak olan var 1 ay içinde ona başlayacağız, ölüyü görmeye gelebilirsin :)
  • Hala yaşıyormusunuz bilememde bir Serverda Çocukken L2 Oynarken Siege'de bildiğiniz çocukluğumu katletmiştiniz hiç unutamam onu
    Necromancer oynuyordunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vahocan -- 7 Nisan 2015; 17:27:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vahocan

Hala yaşıyormusunuz bilememde bir Serverda Çocukken L2 Oynarken Siege'de bildiğiniz çocukluğumu katletmiştiniz hiç unutamam onu
    Necromancer oynuyordunuz

Hatırladım seni sen de Necromancer oynuyordun
  • quote:

Orijinalden alıntı: FaLkenAuGe

quote:

Orijinalden alıntı: vahocan

Hala yaşıyormusunuz bilememde bir Serverda Çocukken L2 Oynarken Siege'de bildiğiniz çocukluğumu katletmiştiniz hiç unutamam onu
    Necromancer oynuyordunuz

Hatırladım seni sen de Necromancer oynuyordun

Sizden herkesden ettiğimden daha fazla nefret ederdim ne zamanlar valla ağlayasım geldi yemin ediyorum duygulandım iyiydiniz ama cidden Necroda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vahocan -- 9 Nisan 2015; 1:32:45 >

• MML2'yle başladım Elite, Gold devam. Sonrasında Alternative-l2 oynadım ve bir sürü java server. Şimdi L2 damageye başladım. Wipe yemiş bende zaman geçirmek için takılıyorum. PVP iyi ama oyun kolay sıkıyo. 2000+ online var bence İnterlude java serverine göre çok iyi, tabi Rus serverlarında 7000+ online gördüğümde oldu ama onlarla oynamak sarmıyo, serverlarıda bi değişik zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KdRKdnZ -- 8 Nisan 2015; 18:59:44 >
  • 3 ayda bı herseye sıfırdan baslamak bugla prıvıte oyuncularla ugrasmakdan bıkmadınızmı bırakın artık kendınıze guvenıyorsanız oynanacak ıkı oyun var zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bi1ReD

3 ayda bı herseye sıfırdan baslamak bugla prıvıte oyuncularla ugrasmakdan bıkmadınızmı bırakın artık kendınıze guvenıyorsanız oynanacak ıkı oyun var zaten.

Neymiş ki o oyunlar?
  • l2 baska baska haci bi cok oyunu oynadım ki adını bile telafuz edemediklerim bile var icinde ki bunlara wow knight bns cabal vs vs eski ve yeni bircok oyun dahil ama hic birisi l2 nin yerini tutmaz ki oynadıgım diger oyunlardan da bircok ortam ve arkadas edinmisimdir bazılarını l2 ye yonlendirmisimdir ve bu sadece orjinal server degil extreme kapatildiginda üzüntüden telefonlara cikmayan arkadaslarimiz vardi yas ilan etmisti adamlar erica kapandiginda acaba demistik baska serverin muhabbeti ortamı bu tadi verir mi bize gezginciyi askere ugurlamıstık oyundan sonra ertani gürol yaptinmi askerligi la sen :D erayın sürekli sorular sordugu yeni seyler ogrenmeye calistigi baska yerlerden ogrendigi ilginc bilgileri bize büyük hevesle anlattigi ögretmeye basladıgı forumda belki bircogumuzun yapmadıgı paylasımlara anlatımlara imza attigi( adam bildigin arkadan geldi deparla one gecti bıraksan oyun yapar diyodum) (ki gecen can sıkıntısı bi anime actim orayada el atmis ceviri eray.gns yazıyodu ) donemler vardi oyunu hep birlikte ogreniyorduk hem yeniydi istah aciciydi cok hızlı olmasada kendisini yenileyen bi oyundu ki muzikleri alip gotururdu zaten hepimizi büyük degisimlerden sonra bazılarımız eskide kalmayi secti bazilari yenilenmeye ayak uydurdu bazıları da benim gibi birakti oyunu farklı sebeplerle ama yukarda yazdiklarimi veya benzerini yasayan cogu kisi online oyun dendigi anda once l2 yi düsünmüstür mesela benim oyunu birakma sebeplerim surekli ülkeler arası tasınmam ve bana gore oyunun yeteri kadar hızlı yenilenmemesi adamlarin oyun motorunu degistirdigini bile dusunmuyorum

• ahhh o eski günler ahhh ....
  • quote:

Orijinalden alıntı: RoMaNSPaRTaN

ahhh o eski günler ahhh ....

aynen kanka nerde o eski günler
  • Ben bu oyunda s grade sonra ılk dnystı ıtem craft etmıs kısıyım. Burda konusuda var.
    https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=28895945&p=1#28895945

Yıllar suren emeklerın. Oyunun belese donmesı donator ve buglarla ugrasmakdan ve oyunun yapımcısı ncsoftun oyunu satmasından sonra emek verılecek bır halı kalmadı.

Zamanında fınal gormus ve kale ve clan lıderlıgı yapmıs bırı olarak sızlere tavsıyem wow oyanamaktır.

• yokmu pvp yapacak bi server eski günlerin hatrına
  • quote:

Orijinalden alıntı: RoMaNSPaRTaN

yokmu pvp yapacak bi server eski günlerin hatrına

l2damage'ye gelebilirsin. PVP'ler güzel. Hatta bugün saat 4'te siege var. Gel bize katıl :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KdRKdnZ -- 28 Nisan 2015; 6:21:56 >
  • c6 dan sonra bir tek hi5 dan tad aldım.high rate serverlar sarmıyordu zaten.officalda oynadim mid - low rate pvp serverlarda geçti oynadığım zamanlar.bugün en son client bir server açıldı l2tenkai .leveller olmuş 101 zaten GoD olayı zevkini bitirdi oyunun bana göre.ne eski oyuncu kitlesi var ne eski tadı var.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.